Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Arkadaşlar 3.gün transferinde kese ve kalp atışı ne zaman görünüyor? Ben de dün transfer oldum. 13.gün test günü dediler.
Benim de 3. Gündü ben kn tahlili 10. Gün yaptım bana da 12. Gün yap demişlerdi yarın doktoruma sonuçları atacağım ne zaman çağıracak beni kuzum benim bügun 13. Günüm

Son düzenleme:
Canım ilk kan tahlilini ne zaman yaptırmştn birde yerleşme kanaman oldumu olduysa kaçıncı günlerde olmuştu

Canım ilk kan tahlilini ne zaman yaptırmştn birde yerleşme kanaman oldumu olduysa kaçıncı günlerde olmuştu
10. Gün de yaptım yukarıda yazamamisim 9. Günde kırmızı akıntı çok az oldu sonra kahveye döndü. Kuzum bir de ben ikinci gün açık pembe leke gördüm hastaneyi aradım jelden kaynaklıdır dediler

Ayneen öyle kuzumm hatta olumsuz diye düşünüp
Çook sağoll kuzumm bende okulda koyverdim gittiii ondan sonra değerlerim yükseldi inan ben hiç evde pturmadım işe gidip geldim anaokulumu seninde kuzum

sağol canım bende jel yok progestan fitil var senin tek jelmiydi canım

Canım benim 9. Günümde adet sancısı çektim baya ağırdı aslında bebisin sinyali olabilir ☺
[/QUOTE]
Ayy agzindan bal damliyor canim benim daha 48 saat oldu transfer olali insallah tutunmustur bebisim

Ayneen öyle kuzumm hatta olumsuz diye düşünüp

Çook sağoll kuzumm bende okulda koyverdim gittiii ondan sonra değerlerim yükseldi inan ben hiç evde pturmadım işe gidip geldim anaokulumu seninde kuzum
İyi yapmışsın kuzum helal olsun yok ben lisede edebiyat öğretmeniyim benim de değerlerim gayet güzel şükürler olsun ,

Canım benim 9. Günümde adet sancısı çektim baya ağırdı aslında bebisin sinyali olabilir ☺
Ayy agzindan bal damliyor canim benim daha 48 saat oldu transfer olali insallah tutunmustur bebisim
[/QUOTE]
Senin 5. Gün embriyosu ise neden olmasın gerçi farketmez adet sancısı bebiş sinyali diyorlar benim 3. Gün embriyosu idi kuzum. Rabbim güzel sonucu almayı nasip etsin sonucunuzu bize de bildirin

Senin 5. Gün embriyosu ise neden olmasın gerçi farketmez adet sancısı bebiş sinyali diyorlar benim 3. Gün embriyosu idi kuzum. Rabbim güzel sonucu almayı nasip etsin sonucunuzu bize de bildirin
[/QUOTE]
Evet 5.gun embryosu canim insallah yaaa idrarda ilk ne zaman baksam sence

Bantları duydum ama bana vermedi doktor herkese veriyorlarmı ki tutunmayı mı kolaylaştryor

Evet tutunmayı kolayilaştırıyo. Ama banada vermedi hatta jel de yok bende fitille iğne var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…