Yok kuzumm ya ne zarar vericek inan o kadar sakınmaa ben hiç sakınmadım 3. Gün okulda çalıştım çocuklarla beraberdimHadi ya canım ben 3.güne yoldan geldim 3saat falan araba koltuğunu yatırdık yavaş yavaş geldik araba sarsıntısı zarar verirmi ki ilk 2gün yattım bugün 4.günüm canım
Insallah bebisin tutunuyodr ondandr canimBenim ağrılarım var karnıma ufak ufak ağrı giriyo
Yok kuzumm ya ne zarar vericek inan o kadar sakınmaa ben hiç sakınmadım 3. Gün okulda çalıştım çocuklarla beraberdim
Canim ben transferden 4 saat sonra yola ciktim doktorum hicbisey olmaz dedi 4 saat srdu bide yol cok evham yapmaya gerek yok benceHadi ya canım ben 3.güne yoldan geldim 3saat falan araba koltuğunu yatırdık yavaş yavaş geldik araba sarsıntısı zarar verirmi ki ilk 2gün yattım bugün 4.günüm canım
Canim ben transferden 4 saat sonra yola ciktim doktorum hicbisey olmaz dedi 4 saat srdu bide yol cok evham yapmaya gerek yok bence
Hic ole dusunme canim 3.gun tutan bir suru tanidigim var guzel dusun guzel olsunAy valla canım ya 3.gün dye korktum ben canım nasıl olacak dye birde tek aklım hep onda soru işareti kaldı kafamda 5.gün daha kolay tutunuyor çok hücreli diye diyorlar kafam karıştı benimde
Evet canim cuma transferim oldu .. ilk gun cok agrim vardi suan pek yok canim sen nasilsinDoğru diyorsun canım ya evham bırakmıyor peşimiziseninde yeniydi dimi canım ağrın varmı
Evet canim cuma transferim oldu .. ilk gun cok agrim vardi suan pek yok canim sen nasilsin
Ay insallah hayirlica tutunur bebislerimiz canimBenimde ilk 2 gün agrım vardı canım dünle bugün arada bir sızı oluyor ama iyiyim ilk günlere göre ozamankar sızım ve bel ağrım çoktu
Kuzum benim 3. Gün embiriyosu taze a kalite idi 4 tame daha kaldı onlarla hiç kafanı gurcalama inan ben hiç aklıma bile getirmedim öyle şeyleri ilaç iğne olarak neler kullanıyosun kalitesi ve rahimin önemli tabii birde stres bence kendini eve kapatma kafanı meşgul etAy valla canım ya 3.gün dye korktum ben canım nasıl olacak dye birde tek aklım hep onda soru işareti kaldı kafamda 5.gün daha kolay tutunuyor çok hücreli diye diyorlar kafam karıştı benimde
Onlar bende hiç yoktu bile belirtim hiç olmadıBenimde ilk 2 gün agrım vardı canım dünle bugün arada bir sızı oluyor ama iyiyim ilk günlere göre ozamankar sızım ve bel ağrım çoktu
Ay insallah hayirlica tutunur bebislerimiz canimtest gunun ne zamn?
Kuzum benim 3. Gün embiriyosu taze a kalite idi 4 tame daha kaldı onlarla hiç kafanı gurcalama inan ben hiç aklıma bile getirmedim öyle şeyleri ilaç iğne olarak neler kullanıyosun kalitesi ve rahimin önemli tabii birde stres bence kendini eve kapatma kafanı meşgul et
İlk idrar testi al onunla bi heycanını yatıştırC.tesi günü canım 10.günde yapablrsin dedi doktorama gel gelelim korkudan Nası yapıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?