Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Benim 16. Günümde 377 çıkmıştı nehatife hemen kanmayın geç tutunma bile olabilir
Aynen canim ben kanda gorene kdr umidimi kesmiycem benim ilk gebeligimde adetime 6 gun kala yerlesme kanamasi oldu hissettim hamile oldgmu doktora gittik test verdi negatif ama ben inanmadim hissediyorum dedim hamileyim sonra 5 gun gecti adetim kan verdim pozitif cok mutlu olmustum ama iki hafta sonra dusuk yptim rabbim bunu saglikla nasip eder insallah

Kuzum kalp atışlarını duymuşmuydunuz düşük sebebi neydi

Canim ya biraz once sag tarafmda adet sancisi gbi bir sanci basladi yaniyor resmen sende hic boyle bisey oldumu ?
Bende de oldu sabah ama soldaydı oluyo galiba ya acaba ne zaman tutunuyo bebişler ?

Ayyy inşallah yavrularımız sıkı sıkı tutuntmuştur bize bazen kendimi hamile gibi sanıp konuşuyorum bile onla beni bırakma diyorum

Ayyy inşallah yavrularımız sıkı sıkı tutuntmuştur bize bazen kendimi hamile gibi sanıp konuşuyorum bile onla beni bırakma diyorum ☺
Ayy insallah canim yaa bilmiyorum ama ben hissediyorum icimde insallah guzel haber alicaz inaniyorum ben test gunun ne zamn?

Yok kuzumm ya ne zarar vericek inan o kadar sakınmaa ben hiç sakınmadım 3. Gün okulda çalıştım çocuklarla beraberdim
Tebrik ediyorum seni canım ben de öğretmenim bir hafta rapor aldım o bir hafta ömrümden ömür gitti çok sıkıldım psikolojik acidany çöktüm sonra herkes ailem bana yat gitme ikinci hafta dedi ben dinlemedim gittim iyi ki gitmişim okula ben de inanıyorum Rabbim nasip ederse sen ne yaparsan yap olur ya da olmaz her şey Allah'tan

Arkadaşlar 3.gün transferinde kese ve kalp atışı ne zaman görünüyor? Ben de dün transfer oldum. 13.gün test günü dediler.

Arkadaşlar 3.gün transferinde kese ve kalp atışı ne zaman görünüyor? Ben de dün transfer oldum. 13.gün test günü dediler.
O hcg değerine göre diye biliyorum 2000 i geçince kese görünüyo galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…