- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- 123
Bendede hic lekelenme olmadi canim islemden kaynakli belki yerlesmeyi goruruz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendede hic lekelenme olmadi canim islemden kaynakli belki yerlesmeyi goruruz![]()
Aynen canim ben kanda gorene kdr umidimi kesmiycemBenim 16. Günümde 377 çıkmıştınehatife hemen kanmayın geç tutunma bile olabilir
Kuzum kalp atışlarını duymuşmuydunuz düşük sebebi neydiAynen canim ben kanda gorene kdr umidimi kesmiycembenim ilk gebeligimde adetime 6 gun kala yerlesme kanamasi oldu hissettim hamile oldgmu doktora gittik test verdi negatif ama ben inanmadim hissediyorum dedim hamileyim sonra 5 gun gecti adetim kan verdim pozitif cok mutlu olmustum ama iki hafta sonra dusuk yptim rabbim bunu saglikla nasip eder insallah
Anladim canim adet sancisi gbi olunca korktumOldu onlarda çok fazla değil kuzumm adetime 4 gün vardı transfer olduğum gün o gün biraz yaşadım sonrada geçti bugünlerde daha çok var kasık ağrısı
Düşük için çok üzüldüm kuzum ya sebebi araştırıldımı duyulmuşmuydu kalp atışlarıAnladim canim adet sancisi gbi olunca korktum![]()
Yok canim duyamadik keseyi gormustuk cok guzel bir duyguydu... perde varmis canim ondan sonra histereskopi oldum perdeyi aldi doktorumKuzum kalp atışlarını duymuşmuydunuz düşük sebebi neydi
Bende de oldu sabah ama soldaydı oluyo galiba ya acaba ne zaman tutunuyo bebişler ?Canim ya biraz once sag tarafmda adet sancisi gbi bir sanci basladi yaniyor resmen sende hic boyle bisey oldumu ?
Benim doktorum 5.gun embryosu transfer gunu yada ertesi gun tutunur dedi canimBende de oldu sabah ama soldaydı oluyo galiba ya acaba ne zaman tutunuyo bebişler ?
Neee ciddimisin canım o zaman bizimkiler tutunduysa tutundu .ama geç tutunma da olabilir sonuçtaBenim doktorum 5.gun embryosu transfer gunu yada ertesi gun tutunur dedi canim
Aynen canim gec tutunmada olabilir en fazla 48 saat demistiNeee ciddimisin canım o zaman bizimkiler tutunduysa tutundu .ama geç tutunma da olabilir sonuçta
Ayy insallah canim yaa bilmiyorum ama ben hissediyorum icimdeAyyy inşallah yavrularımız sıkı sıkı tutuntmuştur bizebazen kendimi hamile gibi sanıp konuşuyorum bile onla beni bırakma diyorum ☺
Ayy insallah canim yaa bilmiyorum ama ben hissediyorum icimdeinsallah guzel haber alicaz inaniyorum ben
test gunun n
16 sı canım test günüm 15i de adet tarihim.senin yumurtaların bu ay mı toplandı rahimini dinlendirdiler mi yoksaAyy insallah canim yaa bilmiyorum ama ben hissediyorum icimdeinsallah guzel haber alicaz inaniyorum ben
test gunun ne zamn?
Transferden sonraki 7.gun cnm bugun.5.gun embriyosu belki erken cikar varsa diye yaptim ama bakalim ins kandada pozitifi gorurumKaçıncı gün canıminşallah kan testinde de görürsün
![]()
Tebrik ediyorum seni canım ben de öğretmenim bir hafta rapor aldım o bir hafta ömrümden ömür gitti çok sıkıldım psikolojik acidany çöktümYok kuzumm ya ne zarar vericek inan o kadar sakınmaa ben hiç sakınmadım 3. Gün okulda çalıştım çocuklarla beraberdim
Görürsün kuzum görürsün ne zaman kan vereceksin?Transferden sonraki 7.gun cnm bugun.5.gun embriyosu belki erken cikar varsa diye yaptim ama bakalim ins kandada pozitifi gorurum![]()
O hcg değerine göre diye biliyorum 2000 i geçince kese görünüyo galibaArkadaşlar 3.gün transferinde kese ve kalp atışı ne zaman görünüyor? Ben de dün transfer oldum. 13.gün test günü dediler.
TeşekkürlerO hcg değerine göre diye biliyorum 2000 i geçince kese görünüyo galiba