• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 71 12,9%
  • 6. Gün

OY: 79 14,3%
  • 7. Gün

OY: 100 18,1%
  • 8. Gün

OY: 50 9,1%
  • 9. Gün

OY: 62 11,3%
  • 10. Gün

OY: 95 17,2%
  • 11. Gün

OY: 35 6,4%
  • 12. Gün

OY: 37 6,7%
  • 13. Gün

OY: 9 1,6%
  • 14. Gün

OY: 13 2,4%

• Ankete Katılan
    551
12. günümde kan testi yaptırdım çok şükür pozitifi gördüm lakin buradaki arkadaşlardan bazıları 12. günü beklemeden test yapmışlardı. Benim de belki sonucum çıkar diye 6. ve 9. günler de kaset testten yapmıştım negatif çıkınca moralim bozulmuştu. Bu yüzden erken test yapıp moralinizi bozup stres yapmayın🥹
Merhaba ,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Kaçıncı gün embriyosuydu?Değeriniz kaç çıkmıştı

Merhaba ,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Kaçıncı gün embriyosuydu?Değeriniz kaç çıkmıştı
Amin Rabbim isteyen herkese aratmadan, zorluk çekmeden, sağlıkla nasip eylesin. 5. Gün embriyosuydu. Tam hatırlamıyorum ama aklımda kaldığıyla söyleyeyim “115-118” gibi bir betahcg değeri çıkmıştı.

Ben 9. Gün akşam 😍
Merhaba canım çok detay soru olacak ama idrar testin silik miydi, belirginmiydi? Bnde 3. Gün embriyosu için 10. Günde, çatlatma iğnenemden de 7 gün sonra test yaptım da çok silik. Çok silik olduğu için iğne etkisi mi diye emin olamadm. İğne etkisi bazı arkadaşlarda hemen geçiyor ama bnde devam etmiş ondan çok silik olmş olabilir mi diye meraktaym 🙏

Merhaba canım çok detay soru olacak ama idrar testin silik miydi, belirginmiydi? Bnde 3. Gün embriyosu için 10. Günde, çatlatma iğnenemden de 7 gün sonra test yaptım da çok silik. Çok silik olduğu için iğne etkisi mi diye emin olamadm. İğne etkisi bazı arkadaşlarda hemen geçiyor ama bnde devam etmiş ondan çok silik olmş olabilir mi diye meraktaym 🙏
Testin etkisi kalmamıştır bence pozitif 😊zaten bugün kan verseniz çıkar.Benim test günümü 10.güne verdiler .Benim de 3.gün embriyosu.4 Mart test günüm

Testin etkisi kalmamıştır bence pozitif 😊zaten bugün kan verseniz çıkar.Benim test günümü 10.güne verdiler .Benim de 3.gün embriyosu.4 Mart test günüm
ay inş :) testten sonra fitil kullandığm için yattım 40 dk sonra baktığımda çok belirginleşmişti, bn ama 2 tane gonapepty vurmştm geçen pazar günü ondan tedirginim. Acile gidip kan verebiliyormuyuz, bugün pazar ne yapabilirim kan testi için acaba hiç acili deneyen oldu mu ki?

ay inş :) testten sonra fitil kullandığm için yattım 40 dk sonra baktığımda çok belirginleşmişti, bn ama 2 tane gonapepty vurmştm geçen pazar günü ondan tedirginim. Acile gidip kan verebiliyormuyuz, bugün pazar ne yapabilirim kan testi için acaba hiç acili deneyen oldu mu ki?
Özel hastanede verebiliyorsun.Acili bilmiyorum canım

Başta silik oluyor sonradan belirginleşti

Sizin belirtiniz var mı? Benimde 3. Gün embriyosu 11 mart test günüm, ama belirti vs yok .Belirti için erken mi acaba , tabiki belirti olması şart değil.

bence erken eğer belirlencek olsa doktorlar 8. günden itibaren yapabilirsiniz derdi değil mi, en erken diyen doktor 10.gün ama genelde 12.güne kadar beklememiz isteniyor.
Haklısın da canım öğrenen bir sürü arkadaş olmuş.Eğer tutsaydı çıkardı diye düşünüyorum 🤔

Back
X