• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 64 13,4%
  • 6. Gün

OY: 63 13,2%
  • 7. Gün

OY: 88 18,4%
  • 8. Gün

OY: 40 8,4%
  • 9. Gün

OY: 56 11,7%
  • 10. Gün

OY: 82 17,1%
  • 11. Gün

OY: 32 6,7%
  • 12. Gün

OY: 35 7,3%
  • 13. Gün

OY: 8 1,7%
  • 14. Gün

OY: 11 2,3%

• Ankete Katılan
    479
Benim gibi sabırsızsanız 5. Günden itibaren test yapmaya başladım . Her gün yaptım ve silik çizgi git gide koyulaştı hala hepsini saklarım 😀ta ki 10. Gün kan verdim 371 olmuştu bile sonrası artarak devam etti şuan yanımda mışıl mışıl uyuyor 27 aylık olduk bile sabırla bekleyen herkese rabbim güzel sevinci tez zamanda yaşatsın hiç bu günleriniz yaşanmamış gibi olucak bunu o yollardan geçmiş bir anne olarak söylüyorum 🙏
Bende yapmayi düşünüyorum ama negatif görmek ümitsizliğe sebep olabilir 🥹

Herkese merhaba 🌸 ben 2023 mayıs ayında transfer oldum. 15 mayısta transfer yapıldı, 25 mayista kan tahlilinde hamile olduğumu öğrendim 😊 arada kendim idrar testi yapmadım, erken dönemde yanlış sonuç verip moral bozabilir çünkü. Şimdi 10 aylık bir bebeğim var 💙 bu arada transfer sonrası adet belirtileri yaşanması normalmiş, vücut adet olmaya alışık olduğu için yine kendisini ona hazırlıyor benim hamileyken bile olmustu en başta. Ama normalin disinda bir agri yaşarsanız mutlaka doktorunuza danisin. Hepinize hayırlı gebelikler sağlıklı bebisler nasip etsin Rabbim 🤍

Merhaba kızlar ben de 11 kasımda transfer olmuştum 21 kasımda kan tahlili verdim sonuç 190 çıktı bir de bugün tahlil verdim sonuç 1470 çıktı sizce nasıl bilgisi olan yazarsa sevinirim
bende 11 kasım da transfer oldum 22 kasım da test:173,26 kasım da 1800 olmuştu aynı ikimizin de nerdeyse 😍haftaya perşembe kontrole gideceğim

Transferin 11 günü ilk test 420 . ikinci test 13 gün 2010 çıktı sonuç şimdi 34 hafta olduk çok şükür Rabb'im herkese nasip etsin

Üzülmeyin belirtilere kesinlikle takılmayın baskalarinin belirtileriyle kendinizi kiyaslayip modunuzu düşürmeyin bakın bende belirtisizdim simdi 26 haftalik hamileyim İnşallah güzel sonuc alirsiniz 💜 transfer günümden itibaren her sabah uyanip meryem suresi okumustum tavsiye ederim okadar rahatlatiyor ki
Gerçekten beni tek sakinleştiren şey Kuran okumak. Şimdi sakince bekliyorum çok şükür 🤲🏻

6. Gün evde erken gebelik testi yapmaya başladım ve çok silikte olsa pozitifti ertesi gün koyulaşmıştı 8. Gün bir öncekine göre koyulukta pek değişim olmamıştı. Ama o gün leke görünce korktuk 9. Gün kan vermem gerekiyordu zaten ancak hastane 8. Gün verdirdi beta 147 ile öğrenmiştik. 😇
Bu yolda emek veren herkesin Allah yardımcısı olsun sağlıkla güzel sonuçlar alırsınız inşallah 🥰

12. günümde kan testi yaptırdım çok şükür pozitifi gördüm lakin buradaki arkadaşlardan bazıları 12. günü beklemeden test yapmışlardı. Benim de belki sonucum çıkar diye 6. ve 9. günler de kaset testten yapmıştım negatif çıkınca moralim bozulmuştu. Bu yüzden erken test yapıp moralinizi bozup stres yapmayın🥹
Yaa ben de 9. Gün kan testi verdim 0 çıktı bugün moralim çok bozuldu,acaba 12. Gün tekrar yapsam değerin artma ihtimali var mıdır ya 🥺

Back