Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim artmadı değerim düştü14. Günden önce hiç test yaptınız mı? 14 gün bekleyip ilk kez mi yaptınız? Bu arada değerin düşük olması önemli değil önemli olan 2 günde bir katlanarak artması
Canım açıkçası kan testi olduğu için daha sağlam, kesin sonuç veriyor. Kiminde değil 9. gün daha erken bile belli oluyor ama bu işler karışık, herkeste farklı gelişiyor. Bu yüzden denemeden bilemeyiz. İnşallah hayırlı, iyi, güzel sonuçlar alırsınYaa ben de 9. Gün kan testi verdim 0 çıktı bugün moralim çok bozuldu,acaba 12. Gün tekrar yapsam değerin artma ihtimali var mıdır ya
Anladım hakkınızda hayırlısı olsunBenim artmadı değerim düştü
Amin,inşallah çok teşekkür ederimCanım açıkçası kan testi olduğu için daha sağlam, kesin sonuç veriyor. Kiminde değil 9. gün daha erken bile belli oluyor ama bu işler karışık, herkeste farklı gelişiyor. Bu yüzden denemeden bilemeyiz. İnşallah hayırlı, iyi, güzel sonuçlar alırsın
Peki razatsizşığınız neydi benimde sebepsiz infertilite380lerde çıktı iki gün sonra tekrar verdim 800 lerde idi. Tekrar kan verdim yine iki katına çıkmıştı.
Peki rahatsızlığınız varmıydı eşten yada sizden kaynaklı11.gün evde idrar testi yapmıştım ve çok ama çok silik ikinci çizgi vardı. Yine kimyasal oldu diye çok üzülmüştüm. 12.gün korkarak kan vermeye gittim beee sonuç 571 çıkmıştı. Boşa üzmüşüm kendimi çok şükür. Şimdi kucağımda minik kızım 5 aylık olduk. Allahım isteyen herkese oldu sevincini yaşatsın inşallah
Sebepsiz inferfilite dendi. Bir sıkıntımız yoktu çok şükürPeki rahatsızlığınız varmıydı eşten yada sizden kaynaklı
Ya benim de sebepsiz infertilite Ben de başlamayı düşünüyorum bu aySebepsiz inferfilite dendi. Bir sıkıntımız yoktu çok şükür
Allah gönlünüze göre versin dualarım isteyen herkese. yavrumun yüzüne bakıp her gece dua ediyorum. Rabbim bu yolda kimseyi geri çevirmesin. Oldu sevincini yaşatsın inşaallahYa benim de sebepsiz infertilite Ben de başlamayı düşünüyorum bu ay
Rahimde perde vardı sağ tüp hidrosalpenk olduğu için alınmıştı.Peki razatsizşığınız neydi benimde sebepsiz infertilite
Ben 5. Gün ve 6. Gün test yapmıştım negatif çıktı ama dayanamayıp 6. Gün kan verdiğimde beta hcg 28 çıktıArkadaşlar bugün benim transfer haricinde 5. Günüm . Dondurulmus 3 . Gün embriyosunu 5 Güne ilerlettiler . Erken gebelik testi yaptım dayanamayıp tabiki negatif çıktı. Ama aşırı derecede gogus hassasiyeti var adet olacakmışım gibi karın ağrısı oluyo. Geceleri ateş basiyo gündüzleri ayaklarım donuyo . Normal de 6 aralik cuma gunu test günüm ama ben çarşamba günü kan vermeyi düşünüyorum. Yani 9. Gün de . Eğer pozitifse 9. Günde kan da çıkar mı acaba
Belirtiniz varmiydi acaba . Birde embriyonuz kaçıncı gündü. İnşallah bende guzel haberler alırımBen 5. Gün ve 6. Gün test yapmıştım negatif çıktı ama dayanamayıp 6. Gün kan verdiğimde beta hcg 28 çıktı
Ben 21 kasımda çift embriyo transferi oldum dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama daha erken mi bilemedim bugün tekrar yapmalı mıyım
Yok hayır kullanmadıkBende 20 lasımda çift embriyo transfer oldum. Siz çatlatma iğnesi kullandınız mıntransferde kullandık biz
5. Gün embriyosu hiçbir belirtim yoktuBelirtiniz varmiydi acaba . Birde embriyonuz kaçıncı gündü. İnşallah bende guzel haberler alırım
Geç tutunma gibi bir durum yoksa çıkar diye düşünüyorum canimArkadaşlar bugün benim transfer haricinde 5. Günüm . Dondurulmus 3 . Gün embriyosunu 5 Güne ilerlettiler . Erken gebelik testi yaptım dayanamayıp tabiki negatif çıktı. Ama aşırı derecede gogus hassasiyeti var adet olacakmışım gibi karın ağrısı oluyo. Geceleri ateş basiyo gündüzleri ayaklarım donuyo . Normal de 6 aralik cuma gunu test günüm ama ben çarşamba günü kan vermeyi düşünüyorum. Yani 9. Gün de . Eğer pozitifse 9. Günde kan da çıkar mı acaba
5. Gün embriyosu 8.gun idrar testinde pozitifi görmüştümTüp bebek tedavisi gören annelerin ankete katılmasını rica ediyorum