- 3 Şubat 2024
- 74
- 38
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artış oldu mu peki benim 12. Gün 106 çıktı7. Gün 32 ile öğrendim
Merhaba inşallah tutar kalitesi neydi peki embriyolarınMerhaba bende 26 kasım 2 adet 5.gün embriyosu transferi oldum. yarın transfer hariç 7 .günüm erken gebelik testi aldım sabah yapıcam burdaki arkadaşları da okuyunca merak ettim çıkacak mı silik de olsa ikinci çizgim bakalım .ve hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Daha yeni verdim bügünArtış oldu mu peki benim 12. Gün 106 çıktı
Hayırlısı bakalım inşallah canım kalite olarak bilmiyorum ama en sağlıklı olanları transfer yaptığını söyledi doktorMerhaba inşallah tutar kalitesi neydi peki embriyoların
Merhaba ben de 25 Kasım da transfer oldum yaptınız mı acaba testi nedir sonuç merak ettimMerhaba bende 26 kasım 2 adet 5.gün embriyosu transferi oldum. yarın transfer hariç 7 .günüm erken gebelik testi aldım sabah yapıcam burdaki arkadaşları da okuyunca merak ettim çıkacak mı silik de olsa ikinci çizgim bakalım .ve hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Merhaba Sizede hayırlısı olsun Evet şimdi uyanıp yaptım ve 7 yıldır hiç görmediğim silik bir çizgi var Kan testi günümü bekliyorum bakalım umarım doğrudur testMerhaba ben de 25 Kasım da transfer oldum yaptınız mı acaba testi nedir sonuç merak ettim
Merhaba bugün transfer hariç 7. Günüm erken gebelik testimde ikinci çizgim biraz silik ama 7 yıl sonra bunu da gördüm ilk tüp bebek transferimTüp bebek tedavisi gören annelerin ankete katılmasını rica ediyorum
Umarım çok sevindim hayırlı olsun inşallah kanda da güzel haberlerinizi bekliyorumMerhaba Sizede hayırlısı olsun Evet şimdi uyanıp yaptım ve 7 yıldır hiç görmediğim silik bir çizgi var Kan testi günümü bekliyorum bakalım umarım doğrudur test
teşekkür ederim canım inşallah güzel haberlerle gelirim buraya , iki tane daha farklı marka test aldım daha iyi dedi eczacı arkadaş, iki güne bir denicem artık :)Umarım çok sevindim hayırlı olsun inşallah kanda da güzel haberlerinizi bekliyorum
bende bel ağrısı yada göğüs hassasiyeti henüz yok ama kasıklarımda regl ağrısı gibi ağrı geliyor ara ara . güzel sonuçlar inşallah hepimize :s)Bu gün 4. Günüm bel ağrısı var ilaçlardan kaynaklı olabilir ama bilmiyorum 2. Tüp bebek denem 1 kimyasalla sonçlandı şimdi belliyorum inşallah güzel sonuçlar alırız
İnşallah tutar canım benim belim ağrıyor transfer gününden beri ilk yaptırdığım da hiç ağrım yoktu ve kimyasal oldu bunda tuttu gibi geliyor arkadşda yaptırdı onda da belim ağrıyordu onun tuttubende bel ağrısı yada göğüs hassasiyeti henüz yok ama kasıklarımda regl ağrısı gibi ağrı geliyor ara ara . güzel sonuçlar inşallah hepimize :s)
inşallah canım hayırlısı bakalım bekliyorum sabırsızlıkla pazartesiyi :) rabbim korusun ve tutunsunlar bize sağlıkla inşallahİnşallah tutar canım benim belim ağrıyor transfer gününden beri ilk yaptırdığım da hiç ağrım yoktu ve kimyasal oldu bunda tuttu gibi geliyor arkadşda yaptırdı onda da belim ağrıyordu onun tuttu
yakınmışız :) benimde bugün 7.günüm.size kaçıncı gün embriyo transferi yaptılar bazılarında çıkmayabiliyormuş ama deneyebilirsin bende silik çizgi çıkmıştı.5.gün embriyosu çift transfer oldum 26.kasımdaBenim de bugün 5. Günüm 7. Günde test yapmayı planlıyorum çıkar mı sizce
Of ben niye her şeye ağlıyorum ya 3.günüm bugün transferden sonra çok stresliyim sonuç icinbende bel ağrısı yada göğüs hassasiyeti henüz yok ama kasıklarımda regl ağrısı gibi ağrı geliyor ara ara . güzel sonuçlar inşallah hepimize :s)
Bende öyleydim ilk 4 gün ama daha iyiyim şuan 7. Günde bitiyor yarın 8.gün ve iyi düşünelim iyi olsun herşey sakın stres yapma inan sadece herşey güzel olacak inşallah:)Of ben niye her şeye ağlıyorum ya 3.günüm bugün transferden sonra çok stresliyim sonuç icin
Merhaba benim de 7. Günüm 2 tane test yaptım biri net birisi silik ama herkes ilaçlardan olabilir ya da zaten şuan embriyo görünür önemli olan 12. Gün çıkması diyorlar ama bebek tutunmaz ise görünür mü acaba idrar da pozitif6. Gün, silik ikinci çizgi gördüm, 10. Gün 260 kusur ile kanda öğrendim doğdu ve 9 aylık oldu bile, rabbim isteyen bütün annelere nasip etsin . ( anne adayı kelimesi bence kabul edilemez, çocuk dogurmadan da kadın annedir!)