Oyy maaşallah peki bu silik çizgi ne kadar silikti acaba hatırlıyor musunuz bir de hemen çıkıyor muydu biraz bekleyince mi 3-5 dk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyy maaşallah peki bu silik çizgi ne kadar silikti acaba hatırlıyor musunuz bir de hemen çıkıyor muydu biraz bekleyince mi 3-5 dk
selam benm bildiği beta 1500lere ulaşınca görünüyor keseBeta kaç olunca kese kalp atışı görmeye gittiniz acaba
Maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.belirtin varmiydi benim 5.gunumDün 12.gunum du kan testi verdim çok şükür ki pozitifi gördüm![]()
Hic belirtim yoktu en baslarda transferin 8. Günü meme hassasiyeti basladi sadece amin inşallah teşekkür ederimMaşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.belirtin varmiydi benim 5.gunum
Kan testi pozitif ciksada hemen ultrason olmuyor 22 nisan benim ilk ultrason inşallahselam benm bildiği beta 1500lere ulaşınca görünüyor kese
Merhabalar transferimin ikinci günü ne kaşık ağrısı ne kahve leke ne de ağrı var ,burada okuduklarımin çoğunda ilk iki gün kasılma vs oluyormuş benim durumum normal mi sizin nasıl gecmistiHic belirtim yoktu en baslarda transferin 8. Günü meme hassasiyeti basladi sadece amin inşallah teşekkür ederim![]()
Siz daha dün transfer oldunuz diye hatırlıyorum. Daha erken, transfer gününü saymayın. En erken belirtiler yarın öbür gün başlar.. kaldı ki herkes aynı belirtileri göstermiyor içiniz rahat olsun, güzel şeyler düşününMerhabalar transferimin ikinci günü ne kaşık ağrısı ne kahve leke ne de ağrı var ,burada okuduklarımin çoğunda ilk iki gün kasılma vs oluyormuş benim durumum normal mi sizin nasıl gecmisti
Ahhh beni çok rahatlattınz çok teşekkür ederimSiz daha dün transfer oldunuz diye hatırlıyorum. Daha erken, transfer gününü saymayın. En erken belirtiler yarın öbür gün başlar.. kaldı ki herkes aynı belirtileri göstermiyor içiniz rahat olsun, güzel şeyler düşünün![]()
Beta nin olumlu diyebilmemiz için minimum kaç olması gerekiyor ,Merhabalar taze 5. Gün embriyo transferi oldum .bugün transfer hariç 6. Günüm .çatlatma iğnesini 4 gün önce oldum.bugün işyerinde kan vermem gerekiyordu betahcg de baktım.betahcg=9 geldi.daha adete 6 gün var.test günüme var daha bilemedim ne yapacağımı
İnşallah bizde görebiliriz siz hangi asamadasinizGüya 5 in üzeri ise gebelik olabilir miş
6. Günüm bugün taze 5. Gün embriyosuİnşallah bizde görebiliriz siz hangi asamadasiniz
Ahhh inşallah cokk güzel sonuçlar alırız kardeşim,ben dün transfer oldum iki defa çok az Kahce rengi bı leke oldu bugün de yine çok çok az kahve leke oldu fitil koyarken mi oldu anlamadım,bunun dusinda ağrı sızı kasılma yok bu durumda bı problem var mı acaba6. Günüm bugün taze 5. Gün embriyosu
Ben 2 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım.bu 3. Tüp bebeğim ama hiç leke olayı olmadı.isterseniz doktorunuza danışın.fitil koyarken olduğunu sanmıyorum.işallah halkımızda hayırlısı olsunAhhh inşallah cokk güzel sonuçlar alırız kardeşim,ben dün transfer oldum iki defa çok az Kahce rengi bı leke oldu bugün de yine çok çok az kahve leke oldu fitil koyarken mi oldu anlamadım,bunun dusinda ağrı sızı kasılma yok bu durumda bı problem var mı acaba
Evde test yapmışmıydınızDün 12.gunum du kan testi verdim çok şükür ki pozitifi gördüm![]()