Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 84 13,0%
  • 6. Gün

OY: 92 14,2%
  • 7. Gün

OY: 115 17,8%
  • 8. Gün

OY: 62 9,6%
  • 9. Gün

OY: 75 11,6%
  • 10. Gün

OY: 107 16,6%
  • 11. Gün

OY: 42 6,5%
  • 12. Gün

OY: 46 7,1%
  • 13. Gün

OY: 9 1,4%
  • 14. Gün

OY: 14 2,2%

• Ankete Katılan
    646
Merhaba, transferin 6. Ve 7. Günü hafif lekenlenmem oldu. 10.gün kan testinde 43 çıktı. Aynı zamanda idrar testinde de iki çizgi çıktı. Sonrasında 2 gün arayla kan verdim değerlerim hep sınırda.
Sırasıyla 43-69-130 çıktı. 2 gün sonra tekrar test vericem. Bu şekilde olup tutunan var mı. 🙏🏻🙏🏻 eğer 2 katına yakın çıkarsa 10 gün sonra keseyi görmeye gideceğiz.

12 nisanda 2. Gün embriyosu tek transfer oldum, 14 nisanda Ovitrelle yapıldı tutunma için, test günüm 25 Nisan. Bugün sabah ilk idrar ile erken gebelik testi yaptım. Biraz bekleyince sonuç böyle çıktı. Ama Ovitrelle kaynaklı olabilir 🙂↔️
Ben de 2. gün embriyosu oldum 9 Nisan'da bugün ve dün test negatif umarım sizin pozitif olur

Hayır ama halen idrar testi negatif iki gün sonra test günüm
Bir önceki ıvf denememizde yine 2. Gün embriyosu transfer olmuştum, test yapacağım gün silik çizgi çıkmıştı sadece. İdrar testlerine güven olmuyor. Veren de vermeyen de Allah.. vardır bir hayır. Sağlıklı mutlu huzurlu olsun olacaksa🤲🏻

Hayır ama halen idrar testi negatif iki gün sonra test günüm
Kardeşim benim beşinci gün silik ama sadece benim gördüğüm silik bı çizgi çıktı 6. Gün 2 farklı markada boş çıktı 7. Gün üç farklı testin birinde kırmızı çıktı o yüzden çok güvenilir değil idrar ben de kndi surecimde anladım 7. Gün beta yüksek çıktı ben 8. Gün yine idrar yaptım hiç çizgi çıkmadı sadece pridector marka güvenilir ben de bunu anldm o yüzden hiç motivasyonunu düşürme güzel sonuçlarını bekliyoruz

Herkese merhabalar
Bu gönderiyi özellikle oluşturmak istedim, umut olması için
17 nisanda 5. gün 5bb tek embriyo transferi oldum. Pgt den sağlıklı gelen embriyo transfer edildi, embriyo glue kullanıldı. O günden itibaren sürekli forum sitelerini okuyup en erken ne zaman öğrenebilirim onu araştırıyordum . Genellikle 5. gün embriyolarının transfer sonrası 5. gün erken gebelik testinde silik de olsa çift çizgi sonucunu verdiğini görünce 5. gün ben de en iyisi olduğu söylenen predictör early erken gebelik testini yaptım . Sonuç hüsrandı. Şüphesiz negatif tek bir çizgi ve bembeyaz alan . Çok üzüldüm ağladım gecem zehir oldu . Sabah kalktım dayanamıyorum 6. Günde betahcg yapmaya karar verdim ama hiç umudum yoktu çünkü predictör early e çok güveniyordum , eşimle özel bir labaratuvarda yaptırıp sonucu öğrendik. Çok şükür ki Beta hcg 28,4 olarak raporlanmıştı. Tabiki çok mutlu olduk . İnşallah olumlu ve güzel bir şekilde artışları görürüz. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. İdrar testiyle kendinizi yıpratmayın , umudunuzu kaybetmeyin.

Ben transferin 4 gününden 8 güne kadar pozitif gördüm 8 gün kan testi verdim 944 çıktı 9 gün tekrar verdim 864 düşmüş böyle olup sağlıklı hamillek yaşayan oldumu çok korkuyorum 😕

8514EFD2-1465-4F5E-A6DF-EFD9B745C034.webp
merhaba kızlar bugün 6. Günüm hiçbir belirtim yok ama silik bir çizgi gördüm inşallah giderek koyulaşır❤️ haftaya perşembe test günüm biraz kendimden bahsedeyim (2. Tüp bebek denemem 25 yaşındayım hareketsiz sperm problemimiz vardı 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi bu arada transfer zamanı ovitralle vurunmadım yani iğne etkisi olamaz silik çizgi

Eki Görüntüle 3582312 merhaba kızlar bugün 6. Günüm hiçbir belirtim yok ama silik bir çizgi gördüm inşallah giderek koyulaşır❤️ haftaya perşembe test günüm biraz kendimden bahsedeyim (2. Tüp bebek denemem 25 yaşındayım hareketsiz sperm problemimiz vardı 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi bu arada transfer zamanı ovitralle vurunmadım yani iğne etkisi olamaz silik çizgi
Merhaba masallah var gorunuyo ama pridector ve kaset testle de teyit edin ,idrar testne cok güven olmdgini söylüyor arkadaşlar,benim 5. Gün çok çok silik çıktı sizinki daha belirgin ,6. Gün hiç birşey çıkmadı ,7. Gün çok koyu çıktı betam yüksek çıktı ,8. Gün yine hiç bişi çıkmadı ;)) kan en garantisi

Merhaba masallah var gorunuyo ama pridector ve kaset testle de teyit edin ,idrar testne cok güven olmdgini söylüyor arkadaşlar,benim 5. Gün çok çok silik çıktı sizinki daha belirgin ,6. Gün hiç birşey çıkmadı ,7. Gün çok koyu çıktı betam yüksek çıktı ,8. Gün yine hiç bişi çıkmadı ;)) kan en garantisi
Bende kesinlikle sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorum bugün bi çizgi gördüm ama hala çok sevinmedim inşallah giderek koyulaşırsa ve kanda net görürsem o zaman mutluluktan ağlayacağım inşallah 🥹

Back
X