Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 76 12,7%
  • 6. Gün

OY: 87 14,6%
  • 7. Gün

OY: 105 17,6%
  • 8. Gün

OY: 57 9,5%
  • 9. Gün

OY: 68 11,4%
  • 10. Gün

OY: 100 16,8%
  • 11. Gün

OY: 41 6,9%
  • 12. Gün

OY: 41 6,9%
  • 13. Gün

OY: 9 1,5%
  • 14. Gün

OY: 13 2,2%

• Ankete Katılan
    597
Merhabalar hanımlar bende 13 Mart'ta transfer oldum 4. Gün nefsine yenik düşüp test yaptım erken gebelik testi silik çizgi çıkti 5 dkin içinde sonra 6. Gün kaset test yaptım ilk 2 3 dk içinde onda çıktı 🫣 5. Gün embriyosu ve çift embriyo sizce sizce dogrumudur yaa. Cumartesi sabah test günüm

Eklentiler

• IMG_20250318_125521.webp
    IMG_20250318_125521.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20250319_151838.webp
    IMG_20250319_151838.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 58
Harkezin sureçi ve ilaclari çok farkli ve transferden sonra neden çatlatma iğnesi yapiliyor bunuda anlamadim ben yumurta toplama işlemi oldum o gun itibarila Dupaston kullanıyorum ve haladir doktorum bebeğin kalp atışlarıni duysan bile içmeyi devap et diyor bu arada 5 gün taze ebrıyo transfer olmuştum 10 günü tranfer gununden başlayip 10 gun sonra bende 48.8 çikti doktorum biraz düşük 2 gun sonra tekrar yap dedi 107 çikti bazan geç tutulma olabilir miş ve bu arada harkez yerleşme kanamasi yaşiyor mu ben yaşamadim 28 de kese gormeye gidecez doktorum değerin yukselmesi değil keseyi gormesi onemi bizim için dedi kizlar moral bozmak yok bu sene bizim yil İnşallah bol bol dua ve 9 ay sonra evladlarmizi kuçağimiza almaya nasip etsin ben ve bizim sureçimizi yaşayan kadinlar biz beraber el eleyiz dualarim sizin le

Kızlar merhaba. 17 martta transfer oldum. Dondurulmuş 5. Gün tek embriyo. Ve nefsime yenik düşerek ultra erken gebelik tesli yaptım sizce var mı bu arada 2. Denemem bu 🙏🙏

Eklentiler

• IMG_9971.webp
    IMG_9971.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar merhaba. 17 martta transfer oldum. Dondurulmuş 5. Gün tek embriyo. Ve nefsime yenik düşerek ultra erken gebelik tesli yaptım sizce var mı bu arada 2. Denemem bu 🙏🙏
yani daha 3 gün olmuş bu kadar erken yapıp kendini strese sokma bence ben 7. Gün yaptım negatif çıktı. Şimdi ikizlere hamileyim

Artimed değilse pozitif gibi duruyor ama çok erken yapmışsınız . En erken 6 cı gün yapın yapacaksınız bu sizi strese sokar

Strese girilecek durum yok olursa olur olmazsa olmaz Allah’ım ne zaman nasip ettiyse o zaman olacağız. Benim sorum 4. Güne böyle pozitif çıkma olasılığı mevcut mu, hem ayrıca bana 5. Gün test yapabilirsin dedi hastanem. Ben sadece 1 gün öncesinden yapmış bulundum🥰

Strese girilecek durum yok olursa olur olmazsa olmaz Allah’ım ne zaman nasip ettiyse o zaman olacağız. Benim sorum 4. Güne böyle pozitif çıkma olasılığı mevcut mu, hem ayrıca bana 5. Gün test yapabilirsin dedi hastanem. Ben sadece 1 gün öncesinden yapmış bulundum🥰
Ben 4. Gün yaptım awox erken gebelik testi silik çizgi çıkmıştı. 6. Gün artimed kaset test yaptım biraz daha belirgindi bugün 8. Günüm yine artimed kaset test yaptım iki tane belirgin kırmızı çizgi çıktı yarında test günüm inşallah kanda bakicaz

Ben de 17 mart yapmamak için zor duruyorum belirti var mıydı acaba . Bu arada var gibi

Beni 9. Gun kan testimden Betamın +400 oldugunu soyleyerek aradılar. 1 saat sonra evde idrar testi yaptım ve negatif cıktı. Erken test degildi sanırım o yuzden. Bence en dogrusu kan testi gununu beklemek ve o doneme kadar strese girmemeye calısmak

Back
X