Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben awox ve ar+ı medKızlar testlerinizi hangi markalarda yaptınız acaba
Artımed yalancı pozitif çıkarıyor diyorlar arkadaşlar. Awox iyiymiş ama duydum onuBen awox ve ar+ı med
Ya neredeyse 3 buçuk senedir test yaparım tabi hepsi negatif ti ama artimed bana hiç çıkarmadı yalancı çizgiArtımed yalancı pozitif çıkarıyor diyorlar arkadaşlar. Awox iyiymiş ama duydum onu
Çok garip insan neye güveneceğini şaşırıyorYa neredeyse 3 buçuk senedir test yaparım tabi hepsi negatif ti ama artimed bana hiç çıkarmadı yalancı çizgi![]()
yani daha 3 gün olmuş bu kadar erken yapıp kendini strese sokma bence ben 7. Gün yaptım negatif çıktı. Şimdi ikizlere hamileyimKızlar merhaba. 17 martta transfer oldum. Dondurulmuş 5. Gün tek embriyo. Ve nefsime yenik düşerek ultra erken gebelik tesli yaptım sizce var mı bu arada 2. Denemem bu![]()
Artimed değilse pozitif gibi duruyor ama çok erken yapmışsınız . En erken 6 cı gün yapın yapacaksınız bu sizi strese sokarKızlar merhaba. 17 martta transfer oldum. Dondurulmuş 5. Gün tek embriyo. Ve nefsime yenik düşerek ultra erken gebelik tesli yaptım sizce var mı bu arada 2. Denemem bu![]()
Ben 4. Gün yaptım awox erken gebelik testi silik çizgi çıkmıştı. 6. Gün artimed kaset test yaptım biraz daha belirgindi bugün 8. Günüm yine artimed kaset test yaptım iki tane belirgin kırmızı çizgi çıktı yarında test günüm inşallah kanda bakicazStrese girilecek durum yok olursa olur olmazsa olmaz Allah’ım ne zaman nasip ettiyse o zaman olacağız. Benim sorum 4. Güne böyle pozitif çıkma olasılığı mevcut mu, hem ayrıca bana 5. Gün test yapabilirsin dedi hastanem. Ben sadece 1 gün öncesinden yapmış bulundum![]()
Var gibi canım maşallah rabbim sağlıkla bebislerimize kavusalim inşallahKızlar merhaba. 17 martta transfer oldum. Dondurulmuş 5. Gün tek embriyo. Ve nefsime yenik düşerek ultra erken gebelik tesli yaptım sizce var mı bu arada 2. Denemem bu![]()
Ben de 17 mart yapmamak için zor duruyorum belirti var mıydı acaba . Bu arada var gibiKızlar merhaba. 17 martta transfer oldum. Dondurulmuş 5. Gün tek embriyo. Ve nefsime yenik düşerek ultra erken gebelik tesli yaptım sizce var mı bu arada 2. Denemem bu![]()
Yani belirti olarak bi kaç kere kasık ağrısı yaşadım tek asıl belirtim bi anda herşey bana kötü kokmaya başladı ve kusma derecesine geldimBen de 17 mart yapmamak için zor duruyorum belirti var mıydı acaba . Bu arada var gibi
Aminn inşallah canım Allah’ım kimsenin kucağını boş bırakmasınVar gibi canım maşallah rabbim sağlıkla bebislerimize kavusalim inşallah![]()
Sonuç belli miKızlar merhaba. 17 martta transfer oldum. Dondurulmuş 5. Gün tek embriyo. Ve nefsime yenik düşerek ultra erken gebelik tesli yaptım sizce var mı bu arada 2. Denemem bu![]()
3. Gün embiriyosu 8. Gün benim idrarda negatif çıktı kan vermedim henüz idrara geç mi geçerHer iki transferimde de 5. Gün pozitifi gördüm. İlk transferim 5. Gün çift embriyoydu , 2. Transferim 3. Gün tek embriyoydu![]()
Evet şuan hamileyim gibi gözüküyor beta hcg 5. Gün 20.2 geldiSonuç belli mi