Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 84 13,0%
  • 6. Gün

OY: 92 14,2%
  • 7. Gün

OY: 115 17,8%
  • 8. Gün

OY: 62 9,6%
  • 9. Gün

OY: 75 11,6%
  • 10. Gün

OY: 107 16,6%
  • 11. Gün

OY: 42 6,5%
  • 12. Gün

OY: 46 7,1%
  • 13. Gün

OY: 9 1,4%
  • 14. Gün

OY: 14 2,2%

• Ankete Katılan
    646
Yazmışlar sık sık idrara çıkıyorum falan...ateş basıyor, belim ağrıyor, kasık ağrısı falan bende şuan hiçbir belirti yok çok nadir ateş basıyor sadece

Dün 12.gunum du kan testi verdim çok şükür ki pozitifi gördüm 🥰
Merhabalar benim transfer saymazsak üçüncü gunum bitti bugün ,bugüne kadar hiç bir ağrı ya da semptom yoktu bugün inanılmaz bir başağrısı ve hafif mide bulntsi var mide bulantısı yediğim şeylere bağlı olabilir ama anormal bir başağrısı sizde de böyle şeyler olmuş muydu

Merhabalar 15 nisanda transfer oldum ilk 3 gun kasikta agri bel agrisi oldu. Bu gunde baş donmesi ve bas agrisi var acaba belirti olabilir mi bas donmesi? Baş donmesi yaşayip Transferi pozitif olan var mi tansoyonumu da olcturdum normal
Aynı gün transfer olmuşuz ;) benim iki gündür hicbirseyim yoktu bugün anormal bir başağrısı ve hafif mide bulantısı başladı ,bide negatif çıkacağını biliyordm ama yinede test yptim gerçekten negatif ;) pazar günü tekrar denicem ben biraz sabirszm

Ovitrelle yapanlar için bilgilendirme

Eklentiler

• IMG_0026.webp
    IMG_0026.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 39
Aynı gün transfer olmuşuz ;) benim iki gündür hicbirseyim yoktu bugün anormal bir başağrısı ve hafif mide bulantısı başladı ,bide negatif çıkacağını biliyordm ama yinede test yptim gerçekten negatif ;) pazar günü tekrar denicem ben biraz sabirszm
Baya erken yapmissimiz test.
En erken kanda 8. Gun hcg salgilaniyor diye biliyorum. Bu gunku bas agrisi bendede cok anormaldi faket bir agriydi daha once hic yasamadim. Insallah bunlar hayra alamettir :)

Tuğba hanım sizin transfer hangi gündü acaba
Benim 10 Nisan dondurulmuş embriyo transferi tahlil için sayarken transfer günü dahil mi hariç mi bana 10 gün sonra kan testi yaparsın demişti
Benimde 10 Nisan taze 5. Gün embriyosu.transfer günü sayılmıyor.sizinki kanda netleşir artık.donmuş embriyo çünkü

Transfer günü hariç 4. Gün erken gebelik testinde silik çizgi ile öğrendim. Transferin 8. Günü kan verdim beta hcg 150 çıktı.
12. Günde 1151 çıktı şuan 7+5 günlük olduk şükür rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin 🧿🥰🙏🏼
Sağlıkla kucağına al inşallah canım benimde bişey sorucam benim transferim 11. Günüm ve 1 2 günümde biraz akıntı oldu ve 4. Günüm biraz ağro kasiklarimda bide bel ağrısı yaşadım hiç bir belirti yaşamadım normalmi bı bilgin varmi

12 nisanda 2. Gün embriyosu tek transfer oldum, 14 nisanda Ovitrelle yapıldı tutunma için, test günüm 25 Nisan. Bugün sabah ilk idrar ile erken gebelik testi yaptım. Biraz bekleyince sonuç böyle çıktı. Ama Ovitrelle kaynaklı olabilir 🙂↔️

Eklentiler

• IMG_0154.webp
    IMG_0154.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 36
Back
X