Ben 6. Gün silik çizgiyi gördüm dayanamadım kan testi yaptım 20,11 çıktı. Esas test günüm salı yükselir inşallah o güne kadarTüp bebek tedavisi gören annelerin ankete katılmasını rica ediyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 6. Gün silik çizgiyi gördüm dayanamadım kan testi yaptım 20,11 çıktı. Esas test günüm salı yükselir inşallah o güne kadarTüp bebek tedavisi gören annelerin ankete katılmasını rica ediyorum![]()
Güzel bir değer .bende 6 gün kan verdim 9 çıktı beta hcg.5. Gün taze embriyo .dahada kan vermedimBen 6. Gün silik çizgiyi gördüm dayanamadım kan testi yaptım 20,11 çıktı. Esas test günüm salı yükselir inşallah o güne kadar
Bana yardımcı olacak birileri var mıArkadaşlar merhaba 5.gün embriyo transferimin 9. Günü hiçbir belirtim yok normal mi? 8. Gün yani dün halsizlik hafif baş dönmesi falan vardı ama bugün 0 belirti kasık ağrısı bel ağrısı memede hassasiyet bunların hiçbiri yok![]()
Bir şey diyemiyorum o kadar değişken ki vücudumuz.ilk tüp bebek transferimde hiç belirtim olmadı.donmuş embriyo transferiydi.şu an 3.5 yaşında yavrum.kan verin isterseniz.Bana yardımcı olacak birileri var mı![]()
Merhabalar benim transfer saymazsak üçüncü gunum bitti bugün ,bugüne kadar hiç bir ağrı ya da semptom yoktu bugün inanılmaz bir başağrısı ve hafif mide bulntsi var mide bulantısı yediğim şeylere bağlı olabilir ama anormal bir başağrısı sizde de böyle şeyler olmuş muyduDün 12.gunum du kan testi verdim çok şükür ki pozitifi gördüm![]()
Aynı gün transfer olmuşuzMerhabalar 15 nisanda transfer oldum ilk 3 gun kasikta agri bel agrisi oldu. Bu gunde baş donmesi ve bas agrisi var acaba belirti olabilir mi bas donmesi? Baş donmesi yaşayip Transferi pozitif olan var mi tansoyonumu da olcturdum normal
Ahhh tuba Hanımcım yarın test günüm ama korkuyorumcevabınız için çok teşekkür ederi
Her ne olursa olsun dik durmak lazımAhhh tuba Hanımcım yarın test günüm ama korkuyorumcevabınız için çok teşekkür ederim
Tuğba hanım sizin transfer hangi gündü acabaHer ne olursa olsun dik durmak lazımAllah can sağlığı versin.bir gün o bebekler gelecek
Baya erken yapmissimiz test.Aynı gün transfer olmuşuzbenim iki gündür hicbirseyim yoktu bugün anormal bir başağrısı ve hafif mide bulantısı başladı ,bide negatif çıkacağını biliyordm ama yinede test yptim gerçekten negatif
pazar günü tekrar denicem ben biraz sabirszm
Benimde 10 Nisan taze 5. Gün embriyosu.transfer günü sayılmıyor.sizinki kanda netleşir artık.donmuş embriyo çünküTuğba hanım sizin transfer hangi gündü acaba
Benim 10 Nisan dondurulmuş embriyo transferi tahlil için sayarken transfer günü dahil mi hariç mi bana 10 gün sonra kan testi yaparsın demişti
İnşallah çok heyecanlı ve stresliyimBaya erken yapmissimiz test.
En erken kanda 8. Gun hcg salgilaniyor diye biliyorum. Bu gunku bas agrisi bendede cok anormaldi faket bir agriydi daha once hic yasamadim. Insallah bunlar hayra alamettir :)
Allah'ım İnşallah mucizesini göstersin hayırlı sonuçlar sana nasip etsin güzel kardesimYarın test günüm bakalım umudum yok ama.erken gebelik testi yaptım negatif
Amin işallahAllah'ım İnşallah mucizesini göstersin hayırlı sonuçlar sana nasip etsin güzel kardesim
Bende transfer oldum 11. Günüm ama pazartesi günü kan vericemTüp bebek tedavisi gören annelerin ankete katılmasını rica ediyorum![]()
Sağlıkla kucağına al inşallah canım benimde bişey sorucam benim transferim 11. Günüm ve 1 2 günümde biraz akıntı oldu ve 4. Günüm biraz ağro kasiklarimda bide bel ağrısı yaşadım hiç bir belirti yaşamadım normalmi bı bilgin varmiTransfer günü hariç 4. Gün erken gebelik testinde silik çizgi ile öğrendim. Transferin 8. Günü kan verdim beta hcg 150 çıktı.
12. Günde 1151 çıktı şuan 7+5 günlük olduk şükür rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin❤
![]()