Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 71 12,9%
  • 6. Gün

OY: 79 14,3%
  • 7. Gün

OY: 100 18,1%
  • 8. Gün

OY: 50 9,1%
  • 9. Gün

OY: 62 11,3%
  • 10. Gün

OY: 95 17,2%
  • 11. Gün

OY: 35 6,4%
  • 12. Gün

OY: 37 6,7%
  • 13. Gün

OY: 9 1,6%
  • 14. Gün

OY: 13 2,4%

• Ankete Katılan
    551
Hayır erken gebelik yapmaadım ama kaset teat yapanların bile pozitif çıkmıştı o yüzden hiç canınızı sıkmayın gününüzü bekleyin
Ben 5. Gün sabah erken gebelik testi yaptım çıkmadı dün normal kaset test yaptım yine çıkmadı bakalım

Canım benim 5.gun testte pozitif çıkınca 6.gun kanda 88di Dr 10 gün test yap sonra kese görürüz demişti 8.gun pembe lekelenme başladı Dr kanamaya donmedikce korkma deyip durdu kandan takibe devam edelim dedi 8.gun mecbur kan verdim 360 çıktı kanamaya donmedikce korkmuyoruz bebek bizimle dedi neyse lekelenme devam etti progestelani ikiye çıkardı pruloton da ekledi haftada iki 10.gun lekelenme artmıştı kan deheri 1000i geçmişti 11.gun kanamaya döndü Dr düşük tehlikesi dedi yatış verdi 3 ay kanama devam etti ve şimdi ikizleri uyutmaya çalışırken sana yazıyorum 3 yaşına geçecekler teyzesi kanamaya donmedikce korkma Dr gereken müdahaleyi yapacaktır druna sor progestelani arttırır belki inşallah sağ salim kucağına alırsın sende hamile olan bütün arkadaşlar da korkma bebeğin seninle güzel anne

Ne tatlısın ne kadar yorucu ve zor geçmiştir eminim Allah hep güzel günlerini göstersin sana öperim minikleri ama seni daha çok öpüyorum

Erken gebelik testi ile mi öğrenmiştiniz

Tüp bebek tedavisi gören annelerin ankete katılmasını rica ediyorum
benim dondurulmuş beşinci gün embriyosu bugün beşinci günüm henüz yapmadım ama dokuzuncu günde falan sanırım idrarda gözüküyormuş bence istenilen tarihte tam on ikinci günde yapın kan sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…