- 29 Kasım 2020
- 163
- 102
- 53
- 39
Kaçıncı gün embriyosu?Okadar hızlıyım diyosunn :))) bende valla pazartesi salı bi erken test yapsammı diyorumm bilemedm kanda kaçıncı günden sınra belli olurmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı gün embriyosu?Okadar hızlıyım diyosunn :))) bende valla pazartesi salı bi erken test yapsammı diyorumm bilemedm kanda kaçıncı günden sınra belli olurmi
5. Gün canmKaçıncı gün embriyosu?
Pazartesiye kadar kendimi hazrlayacağm inş3.gün embriyosu ise kanda kesin çıkar 10.gün.Hazırsanız yapın bence![]()
Canım selam nasılsın?kaç embriyo oluştu aradılar değil mi?5. Gün canm
Selam canım 2 tane transfer oldum canımm :) aa kalite 5. Gün dedilerr dua edinnn on gün sonra testttCanım selam nasılsın?kaç embriyo oluştu aradılar değil mi?
Kan verdim sabah 1.1 çıkmış. Nasip değilmiş3.gün embriyosu ise kanda kesin çıkar 10.gün.Hazırsanız yapın bence![]()
Ay hadi inş Allah gönlüne göre versin mutlaka haber et canımSelam canım 2 tane transfer oldum canımm :) aa kalite 5. Gün dedilerr dua edinnn on gün sonra testtt
Test günüm pazartesi ama yükselmez diye düşünüyorumKan verdim sabah 1.1 çıkmış. Nasip değilmiş
Bozma moralini demeyeceğim.Yaşa üzüntünü ve sonra maddi manevi gücünü toplayınca yeniden denersin inşallah.Bu benim 4.transferim .Bu sürecin zorluğunu çok iyi bilirim canım.Senin ilk transferin miydi?Kan verdim sabah 1.1 çıkmış. Nasip değilmiş
İlk transferimdi. 4 hücreli dondurulmuş embriyom var ama yeniden yumurta toplama yaptıracağım artık nasip değilmiş. İsyerindeyim uzulmemeye çalışıyorum. Yoruldum..Bozma moralini demeyeceğim.Yaşa üzüntünü ve sonra maddi manevi gücünü toplayınca yeniden denersin inşallah.Bu benim 4.transferim .Bu sürecin zorluğunu çok iyi bilirim canım.Senin ilk transferin miydi?
İlk transferimdi. 4 hücreli dondurulmuş embriyom var ama yeniden yumurta toplama yaptıracağım artık nasip değilmiş. İsyerindeyim uzulmemeye çalışıyorum. Yoruldum..
5.günKaçıncı gün embriyosuydu?
Belirtiniz olmuşmuydu?Transfer dahil 6. Günümde erken gebelik testi yapmıştım hemen kırmızı çizgi beliri vermisti. 2 gün sonra bidaha yaptım yine aynısı oldu. 10. Günde kan verdim 760 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar kan verdim 1760 kusurlerde çıktı. İkizlerim şuan 26 aylıklar Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallah
Kaçıncı gün embriyosuydu?Transfer günü hariç 4. Gün erken gebelik testinde silik çizgi ile öğrendim. Transferin 8. Günü kan verdim beta hcg 150 çıktı.
12. Günde 1151 çıktı şuan 7+5 günlük olduk şükür rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin❤
![]()
Benimde yaş 39 ikinci transferimi oldum bende.bugün5.günüm.idrar testi mi yaptınız kaçıncı gündü.yas ileri olunca insan daha çok tedirgin oluyor.Allahim tez zamanda bizlerede nasip etsinEvet yorucu bir süreç.Ben bugün de test yaptım negatifBolca negatif görünce negatifler etkilemiyor.Benim geride embriyomda yok
yaş 39.Allah ım kolaylıkla ve sağlıkla anne olmamızı nasip etsin
Her gün yapıyorumBenimde yaş 39 ikinci transferimi oldum bende.bugün5.günüm.idrar testi mi yaptınız kaçıncı gündü.yas ileri olunca insan daha çok tedirgin oluyor.Allahim tez zamanda bizlerede nasip etsin
Belirtim sadece sol bacağım kasiliyordu onun dışında belirtim yoktu 5. Gün embriyosu 4aa kalite. 3. Denemeydi sıkmayın canınızı diğer 2 denemelerimde belirti dediğiniz kasık ağrısı o bu şu hepsi vardı ama tutmadı Allah hayırlısını versin inşallahBelirtiniz olmuşmuydu?
Kaçıncı gün embriyosuydu?
Benim transfer hariç 4. Günüm , hiç bir belirti yok.
Benim 5.gün embriyosu transfer günü hariç bugün 5.gündü test yapmadım hiç,ama p.tesi 8.gün hastaneye gidip test vereyim diyorum tuttuysa az da olsa değer çıkar heraldeHer gün yapıyorumBugün 7.günüm.3.gün embriyosu.Negatif çıkıyor.inşallah test günümüzde pozitifi görürüz
sizin kaçıncı gün embriyosu?
Inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırızBenim 5.gün embriyosu transfer günü hariç bugün 5.gündü test yapmadım hiç,ama p.tesi 8.gün hastaneye gidip test vereyim diyorum tuttuysa az da olsa değer çıkar heralde