• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 71 12,9%
  • 6. Gün

OY: 79 14,3%
  • 7. Gün

OY: 100 18,1%
  • 8. Gün

OY: 50 9,1%
  • 9. Gün

OY: 62 11,3%
  • 10. Gün

OY: 95 17,2%
  • 11. Gün

OY: 35 6,4%
  • 12. Gün

OY: 37 6,7%
  • 13. Gün

OY: 9 1,6%
  • 14. Gün

OY: 13 2,4%

• Ankete Katılan
    551
Bozma moralini demeyeceğim.Yaşa üzüntünü ve sonra maddi manevi gücünü toplayınca yeniden denersin inşallah.Bu benim 4.transferim .Bu sürecin zorluğunu çok iyi bilirim canım.Senin ilk transferin miydi?
İlk transferimdi. 4 hücreli dondurulmuş embriyom var ama yeniden yumurta toplama yaptıracağım artık nasip değilmiş. İsyerindeyim uzulmemeye çalışıyorum. Yoruldum..

Evet yorucu bir süreç.Ben bugün de test yaptım negatif😁Bolca negatif görünce negatifler etkilemiyor.Benim geride embriyomda yok😒yaş 39.Allah ım kolaylıkla ve sağlıkla anne olmamızı nasip etsin

Transfer dahil 6. Günümde erken gebelik testi yapmıştım hemen kırmızı çizgi beliri vermisti. 2 gün sonra bidaha yaptım yine aynısı oldu. 10. Günde kan verdim 760 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar kan verdim 1760 kusurlerde çıktı. İkizlerim şuan 26 aylıklar Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallah
Belirtiniz olmuşmuydu?
Kaçıncı gün embriyosuydu?
Benim transfer hariç 4. Günüm , hiç bir belirti yok.

Evet yorucu bir süreç.Ben bugün de test yaptım negatif😁Bolca negatif görünce negatifler etkilemiyor.Benim geride embriyomda yok😒yaş 39.Allah ım kolaylıkla ve sağlıkla anne olmamızı nasip etsin
Benimde yaş 39 ikinci transferimi oldum bende.bugün5.günüm.idrar testi mi yaptınız kaçıncı gündü.yas ileri olunca insan daha çok tedirgin oluyor.Allahim tez zamanda bizlerede nasip etsin

Benimde yaş 39 ikinci transferimi oldum bende.bugün5.günüm.idrar testi mi yaptınız kaçıncı gündü.yas ileri olunca insan daha çok tedirgin oluyor.Allahim tez zamanda bizlerede nasip etsin
Her gün yapıyorum😁Bugün 7.günüm.3.gün embriyosu.Negatif çıkıyor.inşallah test günümüzde pozitifi görürüz🙏🏻sizin kaçıncı gün embriyosu?

Belirtiniz olmuşmuydu?
Kaçıncı gün embriyosuydu?
Benim transfer hariç 4. Günüm , hiç bir belirti yok.
Belirtim sadece sol bacağım kasiliyordu onun dışında belirtim yoktu 5. Gün embriyosu 4aa kalite. 3. Denemeydi sıkmayın canınızı diğer 2 denemelerimde belirti dediğiniz kasık ağrısı o bu şu hepsi vardı ama tutmadı Allah hayırlısını versin inşallah

Her gün yapıyorum😁Bugün 7.günüm.3.gün embriyosu.Negatif çıkıyor.inşallah test günümüzde pozitifi görürüz🙏🏻sizin kaçıncı gün embriyosu?
Benim 5.gün embriyosu transfer günü hariç bugün 5.gündü test yapmadım hiç,ama p.tesi 8.gün hastaneye gidip test vereyim diyorum tuttuysa az da olsa değer çıkar heralde

Back
X