- 29 Kasım 2020
- 163
- 102
- 53
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo ben daha gidip kan vermedim sizinki çok acele olmuşYok üzülmedim çünkü çok erken daha.gonapeptyl vuruldu transfer günü ama hemşire 2 günde betahcg etkisi kaybolur demişti zaten değer de 0 çıktı![]()
Ben çok sabırsızım yaOo ben daha gidip kan vermedim sizinki çok acele olmuşkadın doğumdan pazartesiye randevu aldım cuma günü sağlık ocağında kan vereyim diyorum
Ben 9. Gün akşam3.gün embriyosu olan kızçeler kaçıncı gün pozitif görmüştünüz?
Erken gebelik testi yaptım biraz önce çıkmadı. Muhtemelen yokBen çok sabırsızım yasağlık ocağında hemen çıkmıyor diye biliyorum uya da bizim burada böyle emin değilim.özelde de çok pahalı olmuş ücretler.900 e yaptırdım.Tedavi gördüğüm hastane 2.020 tl demişti dün akşam
![]()
Kaçıncı gün bugün ?Erken gebelik testi yaptım biraz önce çıkmadı. Muhtemelen yok
8. GünKaçıncı gün bugün ?
Erken daha 10.günü bekle canım.8. Gün
Kaçıncı gün embriyosuydu?Transferden sonra 6. günde kan testinde öğrenmiştim , değerim 98 çıkmıştı.
Erken daha 10.günü
Bende 20 şubatta transfer oldum, 23 şubatta 2 tane gonapepty vurdum. iğne etkis 12-14 güne kadar sürer diyorlardı. sizin kanda sıfır çıktığına göre sürmüyormuş o kadar demekki, siz kaç tane gonapeptyl vurulmştunuz. bnde test yapmak istiyorum ama korkuyorm çünkü çıkan negatifte pozitifte doğru olmayabilir, iyice çıkmaza girmek istemiyorum. kendimi oyalamaya çalışıyorm. bana test günğne 6 mart dedi 3. gün embriyosuydu, sizin kaçıncı gün ?5 olanların daha erken çıkabiliyormş.Yok üzülmedim çünkü çok erken daha.gonapeptyl vuruldu transfer günü ama hemşire 2 günde betahcg etkisi kaybolur demişti zaten değer de 0 çıktı![]()
Ben de 22 şubatta transfer oldum.test günüm 4 Mart.3.gün embriyosu.Transfer olduğum gün 1 tane vuruldum.2 güne etkisi geçer dedi hemşire.transferin 4.günüydü dün .kan verdim 0 çıktı.Belki dozu farklıdır.Sizin test gününüzde benden geç.Transferiniz benden önce olmasına rağmen.Benim de yarın gidip tekrar kan testi veresim var ama 6.gün vücut beta hcg salgılamaya başlıyor aslında. erken mi olur diyorum ,pazar günü mü yapsam vs gidip geliyorum işteBende 20 şubatta transfer oldum, 23 şubatta 2 tane gonapepty vurdum. iğne etkis 12-14 güne kadar sürer diyorlardı. sizin kanda sıfır çıktığına göre sürmüyormuş o kadar demekki, siz kaç tane gonapeptyl vurulmştunuz. bnde test yapmak istiyorum ama korkuyorm çünkü çıkan negatifte pozitifte doğru olmayabilir, iyice çıkmaza girmek istemiyorum. kendimi oyalamaya çalışıyorm. bana test günğne 6 mart dedi 3. gün embriyosuydu, sizin kaçıncı gün ?5 olanların daha erken çıkabiliyormş.
Ay kendimden buldum bitane daha benim bugün 1. Gün en erken kaçıncı gün yapsam diye düşünüyorum :))Ben de 22 şubatta transfer oldum.test günüm 4 Mart.3.gün embriyosu.Transfer olduğum gün 1 tane vuruldum.2 güne etkisi geçer dedi hemşire.transferin 4.günüydü dün .kan verdim 0 çıktı.Belki dozu farklıdır.Sizin test gününüzde benden geç.Transferiniz benden önce olmasına rağmen.Benim de yarın gidip tekrar kan testi veresim var ama 6.gün vücut beta hcg salgılamaya başlıyor aslında. erken mi olur diyorum ,pazar günü mü yapsam vs gidip geliyorum işteben çok sabırsızım
![]()
Ben ilk gün de yaptımAy kendimden buldum bitane daha benim bugün 1. Gün en erken kaçıncı gün yapsam diye düşünüyorum :))
Ahahahah motive olmuştursun ama olsun :))Ben ilk gün de yaptımgonapeptyl vurulunca bakayım pozitif çıkıyor mu diye
![]()
banada test günümü geç söyledi gibi geliyor 14. Gün de test istedi 10. Günden sonra artk artmalı bnde 10. Gün artk yapsam mı bilemedim, test yapmayada korkuyr insan büyük hayal kırıklığı ama merakda ediyorm bakalm inş birbirimizin güzel haberlerini alırız bugünkü heycanlarmza güleriz.Ben de 22 şubatta transfer oldum.test günüm 4 Mart.3.gün embriyosu.Transfer olduğum gün 1 tane vuruldum.2 güne etkisi geçer dedi hemşire.transferin 4.günüydü dün .kan verdim 0 çıktı.Belki dozu farklıdır.Sizin test gününüzde benden geç.Transferiniz benden önce olmasına rağmen.Benim de yarın gidip tekrar kan testi veresim var ama 6.gün vücut beta hcg salgılamaya başlıyor aslında. erken mi olur diyorum ,pazar günü mü yapsam vs gidip geliyorum işteben çok sabırsızım
![]()
O da negatif çıkmıştıAhahahah motive olmuştursun ama olsun :))
3.gün embriyosu ise kanda kesin çıkar 10.gün.Hazırsanız yapın bencebanada test günümü geç söyledi gibi geliyor 14. Gün de test istedi 10. Günden sonra artk artmalı bnde 10. Gün artk yapsam mı bilemedim, test yapmayada korkuyr insan büyük hayal kırıklığı ama merakda ediyorm bakalm inş birbirimizin güzel haberlerini alırız bugünkü heycanlarmza güleriz.
Okadar hızlıyım diyosunn :))) bende valla pazartesi salı bi erken test yapsammı diyorumm bilemedm kanda kaçıncı günden sınra belli olurmiO da negatif çıkmıştısanırım iğnenin kana karışmasını beklemedim
![]()