Peki idrar yapmış miydinizEvet şuan hamileyim gibi gözüküyor beta hcg 5. Gün 20.2 geldi
Evet silik çizgi çıkmıştıPeki idrar yapmış miydiniz
Ama benim idrar testim hassas olandan beta en düşüğü bile gösteriyorPeki idrar yapmış miydiniz
Nedir markası kaçıncı gün yapmistinizAma benim idrar testim hassas olandan beta en düşüğü bile gösteriyor
4. Gün aşırı silik çizgi ile öğrendimNedir markası kaçıncı gün yapmistiniz
Ben 5. Gün yaptım negatifti. Demek ki olsa çıkardı4. Gün aşırı silik çizgi ile öğrendim
Maalesef bünyeden bünyeye değişiyor, tutunma süreleri veya kana geçme süreleri fark ediyor kesin sonuç 8-12 gün arasındadır. Benimki tesadüfü normalde 4.-5. Gün herkesin çift çıkmaz ama dediğim gibi bünyeden bünyeye değişiyor kötü düşünmeyin iyi düşünün pozitif olunBen 5. Gün yaptım negatifti. Demek ki olsa çıkardı
Beta kaç üzeri olunca idrarda çıkıyor acaba bilginiz var mıBen 9. Kan testinde ogrendim, beta 400 civariydi. Ayni aksam meraktan idrar testi yaptim (erken olmayanlardan) cizgi silik bile cikmadi:)
Emin olmadigimdan bir sey soyleyemiyorumBeta kaç üzeri olunca idrarda çıkıyor acaba bilginiz var mı
Bel ağrısı hafif batmalar sıkışıklık hissi yaşadım bende. Evde 8. Günde test yaptım pozitif çıktı 10. Gün kan testi verdim pozitif ikinci kanı vercem yarın. İlaçların etkisiyle yaşadıkların normal bence. Test günün ne zaman ?Merhabalar kizlar ben 22 Martta transfer oldum 5aa kalitede çift embriyo transferi oldum belim agriyo karnimda hafif batmalar oluyo oda anlık oluyo adet olacakmisim gibi yan taraflarim agriyo hafif mide bulantısı var ikinci günden beri ama bugün çok arttı ağrılarım ve iki gündür gözümü uykudan acamiyorum dün 6 ci gün testi yaptım negatif çıktı bu belirtileri görüp pozitifi gören oldumu yada benim gibi belirtileri olupta sonuç alan oldumu
Merhabalar bence belirti aramak çok yanlış çünkü fazlasıyla hormon alıyoruz vücudumuz değişiyor herkeste farklılık gösteriyor ben sol kasıkta hafif ağrı yanma biraz göğüslerde hassasiyet yaşadım onun dışında hiç bir belirti yok 12. Gün 398 kan değerim 14. Gün tekrar verdim 1135 çıktı değerim allahım hiç birimizin kucağını boş bırakmasınMerhabalar kizlar ben 22 Martta transfer oldum 5aa kalitede çift embriyo transferi oldum belim agriyo karnimda hafif batmalar oluyo oda anlık oluyo adet olacakmisim gibi yan taraflarim agriyo hafif mide bulantısı var ikinci günden beri ama bugün çok arttı ağrılarım ve iki gündür gözümü uykudan acamiyorum dün 6 ci gün testi yaptım negatif çıktı bu belirtileri görüp pozitifi gören oldumu yada benim gibi belirtileri olupta sonuç alan oldumu
3 Nisan test günüm bugün idrar testi yaptım evde negatif çıktı sonradan pozitif olur mu bilmiyorumBel ağrısı hafif batmalar sıkışıklık hissi yaşadım bende. Evde 8. Günde test yaptım pozitif çıktı 10. Gün kan testi verdim pozitif ikinci kanı vercem yarın. İlaçların etkisiyle yaşadıkların normal bence. Test günün ne zaman ?
Evet şuan hamileyim gibi gözüküyor beta hcg 5. Gün 20.2 geldi
9. Gün en son yaptım 175.9 geldi çok şükürSon beta hcg niz kac geldi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?