Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 64 13,4%
  • 6. Gün

OY: 63 13,2%
  • 7. Gün

OY: 87 18,2%
  • 8. Gün

OY: 40 8,4%
  • 9. Gün

OY: 56 11,7%
  • 10. Gün

OY: 82 17,2%
  • 11. Gün

OY: 32 6,7%
  • 12. Gün

OY: 35 7,3%
  • 13. Gün

OY: 8 1,7%
  • 14. Gün

OY: 11 2,3%

• Ankete Katılan
    478
Bugün 8. Gün erken gebelik testi yaptım çift çizgi olmadı negatif midir acaba kızlar

Bugün 8. Gün erken gebelik testi yaptım çift çizgi olmadı negatif midir acaba kızlar bir

İdrarda negatif çıkıp kanda pozitif olan var mı kızlar
Benim kimyasal gebeliğimde kanda bile 6. Gün 0 dı sonra 8. Gün 12 çıktı 500 kere kadar da arttı ama sonra kimyasal oldu yani kanda bile çıkmamıştı 6 da 8 de belki idrarda da çıkmazdı bilmiyorum canım

Ben 2 tane erken gebelik testi yaptım dayamadım ikisi de negatif çıktı. 5. Gün embriyosu transferi saymazsak 7. Gün

Benim transfer 11.gün betahgc 473 çıktı. Herkesin çok yüksek. Benim neden düşük . Tam tutmamış mı

Canım benim gayet güzel bi değer bu maşallah. Genelde 200 ve ustuyle öğreniliyor önemli olan ilk değerin 2 gün sonrasında %100 %60 gibi bir oranla artmış olması canım ama senin değerin gayet güzel üzülme yani merak etme
Benim transfer 11.gün betahgc 473 çıktı. Herkesin çok yüksek. Benim neden düşük . Tam tutmamış mı

Evet adet ağrısı gibi ağrım vardı. Bacak ve belim ağrıyordu. Koku hassasiyetim başlamıştı. Sizin sonucunuz nasıl çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…