Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 66 13,1%
  • 6. Gün

OY: 73 14,5%
  • 7. Gün

OY: 89 17,6%
  • 8. Gün

OY: 45 8,9%
  • 9. Gün

OY: 57 11,3%
  • 10. Gün

OY: 89 17,6%
  • 11. Gün

OY: 33 6,5%
  • 12. Gün

OY: 33 6,5%
  • 13. Gün

OY: 8 1,6%
  • 14. Gün

OY: 12 2,4%

• Ankete Katılan
    505
Bence 1 yıl daha doğal deneyin valla 2 tüp yaptm özelde çünkü hiç doğal kalamadm 7 yılda sizn şansnz doğal kalabilmeniz tüp bebek süreci insanın psikolojisini çok etkiliyor bana pek iyi geldiği söylenemez hep stres halindeyim
Bende de doğal kalabiliyor fakat kayıp yaşamak benim de psikolojimi çok fazla yıpratıyor yani hangisi daha kötü inanın bilemiyorum hiç olmamasımı olup kaybetmek mi bu şekilde😞 sizin rahimde perde falan olabilir mi yani şu yüzden soruyorum ben çok doktor gezdim normal normal muayene olsun gebelik takibinde ama hiç kimse bana rahimde bir perde olduğunu söylememişti… bir yakınım da bu şekilde senelerce çocuk sahibi olamayıp sonradan o perde anlaşılınca çocuk sahibi olmuştu yani sizde rahim filmi çekildi değil mi?

Bende de doğal kalabiliyor fakat kayıp yaşamak benim de psikolojimi çok fazla yıpratıyor yani hangisi daha kötü inanın bilemiyorum hiç olmamasımı olup kaybetmek mi bu şekilde😞 sizin rahimde perde falan olabilir mi yani şu yüzden soruyorum ben çok doktor gezdim normal normal muayene olsun gebelik takibinde ama hiç kimse bana rahimde bir perde olduğunu söylememişti… bir yakınım da bu şekilde senelerce çocuk sahibi olamayıp sonradan o perde anlaşılınca çocuk sahibi olmuştu yani sizde rahim filmi çekildi değil mi?
Rahim filmi çektirdim sonra histereskopi bile oldum polip vardı aldırdım ama yok yok yok herşey normal tek sorum kan pıhtılaşmasıydı onuda hallettik 5aa 5. Gün embriyosu daha iyisi yok zaten yani embriyo tercihinde ama yinede şuan testler negatif yani daha ne yapmak lazm bilmiyorum artık

ebruli9347 ebruli9347 düşükte yaşadım evet inanılmaz kötü bir durum evde uzanırken kendi kendine düştü o da tüp bebekti benim 8 haftada zaten kendme gelmem 1 yılı buldu hayatmda ilk kez hamile kaldm o da düştü yani insan atlatamıyor böyle şeyleri hala içim acıyor

Merhaba arkadaslar. Elimde gonal f 900 isimli ilaç var. Ama içinde 300 luk doz kaldı. Gonal f 2025 - 9 ay son kullanma tarihi. Ancak ilaç açıldıktan sonra 21 gün içinde kullanılması gerekiyor. Ben bu iğneyi 4 gün önce açıp kullandım içinde 300 luk doz kaldı. Şuan tüp bebek surecinde olup bu iğneyi ihtiyacı olan varsa ücretsiz vermek isterim. Yerim istanbul cekmekoy tasdelen.

ebruli9347 ebruli9347 düşükte yaşadım evet inanılmaz kötü bir durum evde uzanırken kendi kendine düştü o da tüp bebekti benim 8 haftada zaten kendme gelmem 1 yılı buldu hayatmda ilk kez hamile kaldm o da düştü yani insan atlatamıyor böyle şeyleri hala içim acıyor
Bu düşen tüp bebek’teki hamileliğimizde genetik olarak embriyoya bakıldı mı peki?

Bu düşen tüp bebek’teki hamileliğimizde genetik olarak embriyoya bakıldı mı peki?
Yani normal yolla bir gebelik oluşmadı tüp bebek oldu tuttu ve sekiz haftalık düşük yaptınız doğru mu anlıyorum,, ona peki bu tüp bebeği genetik testi yapıldı mı bir de siz daha önce doğum yapmadıysanız birden bebek kendini bıraktı mı yani düştü mü kusura bakmayın soruyorum ama biraz da merak ettiğim için çevremde de çünkü bu şekilde olanlar oldu ama rahim ağzı açıklığından dolayı oluşmuştu diğerinde tiroidte problem çıkmıştı ve bunu çok sonradan anlamışlardı normalde gebelik geçirmemiş kişiler düşük yapması çok sancılı ve ağrılı bir süreç olur ben mesela dayanamamıştım yani rahim atmak istiyordu ama mecbur kürtaj yaptırdım çünkü düşük olursa çok fazla canımın yanacağını söylemişti doktor çok kanamalı bir şekilde olabileceğini doğum yapmadığım için

Embriyoda genetiğe bakılmadı kürtaj olmadan evde düştü çünkü ve hiç ağrı sızı olmadan bir anda evde uzanırken kanama başladı hastaneye gittk bebek duruyordu gördük ve hçbr işlem yapmadılar eve git dinlen dediler bzde doğal olarak bunu yaptk ertesi gün sabah daha yoğn kan ile düşük oldu yanii ne kürtaj ne başka işlemsiz

Embriyoda genetiğe bakılmadı kürtaj olmadan evde düştü çünkü ve hiç ağrı sızı olmadan bir anda evde uzanırken kanama başladı hastaneye gittk bebek duruyordu gördük ve hçbr işlem yapmadılar eve git dinlen dediler bzde doğal olarak bunu yaptk ertesi gün sabah daha yoğn kan ile düşük oldu yanii ne kürtaj ne başka işlemsiz

Anladım tekrar çok geçmiş olsun ben de çok fazla ağrı yaşadım beklesem evet belki olurdu ama doktorum bunu bana önermedi doğum yapmadığım için siz bence tüp bebek tedavisinde doktorunuz size önerdi mi peki biraz pahalı bir işlem bugünün parasıyla tek embriyo 400 $ gibi bir şey genetik bakılıyor genetik de bir problem varsa genelde tüp bebekte o şekilde bir düşüş yaşanabiliyor yani okuduklarım burada en azından bu şekilde.. nerede tedavi oluyorsunuz

Ön
Anladım tekrar çok geçmiş olsun ben de çok fazla ağrı yaşadım beklesem evet belki olurdu ama doktorum bunu bana önermedi doğum yapmadığım için siz bence tüp bebek tedavisinde doktorunuz size önerdi mi peki biraz pahalı bir işlem bugünün parasıyla tek embriyo 400 $ gibi bir şey genetik bakılıyor genetik de bir problem varsa genelde tüp bebekte o şekilde bir düşüş yaşanabiliyor yani okuduklarım burada en azından bu şekilde.. nerede tedavi oluyorsunuz
Önermedi doktorum sağlıksız olanlar elenerek 5. Güne gidiyor boş yere para verme diyor bu işlem için genelde ileri yaşa yaptğını söyledi benmde embriyoyla oynatmak çok kafama yatmıyor çünkü genetiğe baktıranlarda da birüsürü negatif var

Ön
Önermedi doktorum sağlıksız olanlar elenerek 5. Güne gidiyor boş yere para verme diyor bu işlem için genelde ileri yaşa yaptğını söyledi benmde embriyoyla oynatmak çok kafama yatmıyor çünkü genetiğe baktıranlarda da birüsürü negatif var
Benim yaşım 31 ve benim tanılı olarak 12. haftada kaybettiğim bir Gebeliğim oldu kayıp dediysem yani bıraksam daha devam ederdi fakat da olsa bile 2-3ay anca yaşayabilirdi çok fazla anomalisi mevcuttu ve doktorumun bana önerdiği böyle bir sorun yaşıyorsan eğer genetiğiine bakıp enjekte edelim olmuştu bazen beşinci gün embriyosu çok sağlıklı gözükse de genetik olarak ne durumda olduğunu bakmadan maalesef anlayamıyoruz, evet zaten bu işlemler çok fazla masraflı fakat şu an baktığınız zaman ortada hem giden bir psikolojiniz hem de tedaviyi umarım tekrardan başlamıyorsunuzdur sıfırdan bir başlamak daha büyük bir maliyet oluyor ya da tekrar bir transfer ettirmek zaten o paranın yarısı kadar bir durum.. şimdi benim durumumda Genete bakılacak eğer transfer kabul edersem aslında burada genetiği ile oynanılmıyor bildiğim kadarıyla o embriyo’nun genetiği düzgün bir şekilde mi bir problem mevcut mu diye sadece bakılıyor eğer değilse çok güzel bir emri yasa da transfer olmuyor çünkü olsa bir düşükle sonuçlanır

Back