- 15 Eylül 2012
- 8.303
- 6.788
Kaset test yapmıştım 6.gün silik çıkmıştıSiz erken g. Testi yapmış mıydınız kaçıncı gğn?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaset test yapmıştım 6.gün silik çıkmıştıSiz erken g. Testi yapmış mıydınız kaçıncı gğn?
Normal canım stres yapma bol bol su iç kendini çok yorma günlük hafif işlerini yap9. Günüm sonucum pozitif anormal ağrı giriyor sancı şeklinde kasıklarıma yaşayan varmı nolur acil bir kaç gündür bu şekilde
Evet ben ilk o testle yapıp öğrenmistim atıyımMerhaba Dijital testte mi çıkmış nasıl Bişey
Süpermiş ama bulamadım stokta kalmamış hiç bi yerde hoş şuan lazım değilde merak ettim sadece teknolojiyi severim
Ben yurtdısından almıştım o yüzden bilemedimSüpermiş ama bulamadım stokta kalmamış hiç bi yerde hoş şuan lazım değilde merak ettim sadece teknolojiyi severim
Evet canm tahmin ettim hayırlı olsunBen yurtdısından almıştım o yüzden bilemedim
Kanda 6,96 çıktıktan sonra gebelik oluştu muBenim tup bebek 3. Gün embriyosu sicak transferdi cmrtesi transfer ertesi cmrtesi kanda 6.96 erken idrar hebelik testinde negatifti net yazayim akliniz karismasin dedim catlatma ignesi 15 temmuzda olmus benim transfer 20 temmuz kanda 27 temmuzda 6.96 cikmis tam net tarihler boyle
Evet 2 gun arayla katlayarak beta devam ettim. Malesef detaylida hidrosefali oldugunu öğrendik normal dogumla sonlandi ins benimde bir gün saglikli bir bebegim olur... dualarim sizinleKanda 6,96 çıktıktan sonra gebelik oluştu mu
Canım yerleşme ağrısıdır kanama olmadıkça kötü şeyler düşünmeyin diyorlad9. Günüm sonucum pozitif anormal ağrı giriyor sancı şeklinde kasıklarıma yaşayan varmı nolur acil bir kaç gündür bu şekilde
Allah'ın izniyle olur. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinEvet 2 gun arayla katlayarak beta devam ettim. Malesef detaylida hidrosefali oldugunu öğrendik normal dogumla sonlandi ins benimde bir gün saglikli bir bebegim olur... dualarim sizinle
Inşqllah şu an lohusayim bebegim yok biraz zor geciyorAllah'ın izniyle olur. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Sizin kan testiniz kaç çıktıKanda 6,96 çıktıktan sonra gebelik oluştu mu
Negatif maalesef benimde o rakamlardaydıSizin kan testiniz kaç çıktı