Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 47 12,8%
  • 6. Gün

OY: 48 13,0%
  • 7. Gün

OY: 68 18,5%
  • 8. Gün

OY: 33 9,0%
  • 9. Gün

OY: 41 11,1%
  • 10. Gün

OY: 62 16,8%
  • 11. Gün

OY: 24 6,5%
  • 12. Gün

OY: 28 7,6%
  • 13. Gün

OY: 7 1,9%
  • 14. Gün

OY: 10 2,7%

• Ankete Katılan
    368
O kadsr sancılı süreçler ki bi sürü test almıştım hergün yapıyordum 5.g0nden başladım yapmaya

Sanırım erken öğrenenler çoğunlukla iki embryo olanlar. Tüp bebek dışarıdan çok kolay ama kişinin kendine çok zor.

5.gün negatif 8.gün pozitifi gördüm, aynı gün kanda verdim 80 çıkmıştı 🥰
Gerçekten mi bende 6.gün kahverengi leke gördüm 7.gün test verdim 0,1çıktı doktor iğnene hapına devam et dedi gününde test yap dedi

Belirtileriniz olmuş muydu bu süreçte 5.gün benim de negatif oldu 12.güne kadar bekleyeceğim bu defa, tabii benim 5.gün kanda da negatif oldu
6.gün kahverengi leke gördüm 7.gün test verdim 0,1çıktı doktor iğnene hapına devam et dedi lütfen anlatır mısın şu an umut görür gibi oldum

Merhabalar ben bu gün transferin 10. günündeyim test günüm 13. gün fakat ben aceleci davranıp 8. gün kan verdim negatif(2) çıktı doktorum test gününe kadar bekle dedi geç tutunma olmuş olabilir. Benim durumumu yaşayıp pozitif sonuç alan var mı🥹
Bende aynı durumdayım 6.gün kahverengi leke gördüm 7.gün test verdim 0,1çıktı doktor iğnene hapına devam et dedi gününde test yap dedi

3.gün taze embriyoydu. 7.gün negatif 8.gün pozitif gördüm kaset test ile aynı gün heyecanlanıp kan vermiştim 28 çıkmıştı
Gerçekten mi bende 6.gün kahverengi leke gördüm 7.gün test verdim 0,1çıktı doktor iğnene hapına devam et dedi

X