- 5 Kasım 2018
- 442
- 337
- 38
Oo cok sevindim canim isalalh katlanmaya devam ederBugün idrarda da pozitif çıktı hcg değerim de 20 ye yükselmiş çok şükür
Tebrikler canimBugün idrarda da pozitif çıktı hcg değerim de 20 ye yükselmiş çok şükür
Merhaba kizlar bende su an sizin yasamis oldugunuz heyecani tedirginligi gecmiste yasadim.su an 18 haftalik hamileyim degerlerin iki kat uc kat vs artmasi onemli degil onemli olan sadece artmasi benim 12. Gun 60 kusur 14. Gun 80 kusur 16. Gun 186 cikmisti.artisa cok takilmayin rabbim gonlunuze gore versin insallah..
Merhabalar benimde 5. Gün emriyosu transfer edildi bugün transferimin 6. Günü dayanamayıp kan testi yaptırdım 6.22 çıktı böyle olup daha sonra yükselen var mı 10. Güne kadar artar mı sizce??
Canimm onemli olan yukselmesi bencee ama adet donemin nezaman idiMerhaba arkadaşlar benimde transfer gününü sayarsak transferimin 14.günü
5.gün 1.46
8.gün 18.86
12.gün 56.54
14. gün yanş bugün 130.9
Sizce nasıl burdaki sonuçları görünce benimkiler çok az geliyor bana 2 gün sonra tekrarlanacak test
Canimm onemli olan yukselmesi bencee ama adet donemin nezaman idi
S3nin asil takip etm3n gerek3n surec yeni basliyooor tatlim huc uzulmee okadar gizli katlanacakki yarindan sonra sen bile sok olacaksin ben regki olmadan onceki kan degerlerim dusuktu adet gunu verdim 313.3 4 gun sinra 893.3 veee 10 gun sonra 7559.9 oldu yanii stres yaratma kendineeeYarın samırım
Merak etme katlanir, sonucta hamilesin :) üzülme zamanla düzeliyor hersey.Merhaba arkadaşlar benimde transfer gününü sayarsak transferimin 14.günü
5.gün 1.46
8.gün 18.86
12.gün 56.54
14. gün yanş bugün 130.9
Sizce nasıl burdaki sonuçları görünce benimkiler çok az geliyor bana 2 gün sonra tekrarlanacak test
Selam ben de geçen Salı gittim ayni şekilde bir embriyo görüntüledi. Normalde 5+5 günlüktüm ben de ama doktor 5+6 dedi. Yolk kesesini de gördü ama bebeği görmedi. Yolk kesesi bebeğin orada olduğuna işaretmiş. Ben de haftaya Perşembe kalp atışı için gideceğimBizde gecen Carsamba bir adet kesemizi gördük çok şükür, normalde iki adet embriyo transfer edilmisti ama bir tane gözüktü, doktor kalp atisini duymaya gitdigimzde varsa ikincisininde gozukebilecegini soyledi. Kese nin ici boştu, bebek henüz cok küçük oldugu icin gozukmez dedi, acikcasi biraz tedirginim. Gozukmemesi normal mi sizce, 5+5 gunluk dedi, nasipse haftaya cuma kalp atisini duymaya gidicez
Aynı şeyi bende yaşadım, perşembe gittim, bebeğin beslenme alanı var ama daha kalp atışı için erken dedi 5 +4 günlüktü 10 gün sonra gel dedi, galiba biz biraz aceleci davranıyoruzBizde gecen Carsamba bir adet kesemizi gördük çok şükür, normalde iki adet embriyo transfer edilmisti ama bir tane gözüktü, doktor kalp atisini duymaya gitdigimzde varsa ikincisininde gozukebilecegini soyledi. Kese nin ici boştu, bebek henüz cok küçük oldugu icin gozukmez dedi, acikcasi biraz tedirginim. Gozukmemesi normal mi sizce, 5+5 gunluk dedi, nasipse haftaya cuma kalp atisini duymaya gidicez
Kuzum kontrole çağırdıklarında gidiyorum ben. E zaman derlerse o zaman :)Aynı şeyi bende yaşadım, perşembe gittim, bebeğin beslenme alanı var ama daha kalp atışı için erken dedi 5 +4 günlüktü 10 gün sonra gel dedi, galiba biz biraz aceleci davranıyoruz
Bana hic yolk kesesinden bahsetmedi, saniyeler icinde vajinadan bakti kese olismus dedi okadarSelam ben de geçen Salı gittim ayni şekilde bir embriyo görüntüledi. Normalde 5+5 günlüktüm ben de ama doktor 5+6 dedi. Yolk kesesini de gördü ama bebeği görmedi. Yolk kesesi bebeğin orada olduğuna işaretmiş. Ben de haftaya Perşembe kalp atışı için gideceğim
Beni bu beklemeler öldürüyorAynı şeyi bende yaşadım, perşembe gittim, bebeğin beslenme alanı var ama daha kalp atışı için erken dedi 5 +4 günlüktü 10 gün sonra gel dedi, galiba biz biraz aceleci davranıyoruz
Cnm öncelikle hayırlı olsun saglıcakla kucakla inş. ve buradaki tum pozitif alan kardeslerimiz tabiki.lutfen aklına olumsuz seyler gelmesine musade etme stres olduğunda bebek hissediyor.. Şuan yerlesmeye calısan bi canlı var içinde bol bol dua et. Ztn kese için cagıracaklar o zmana kdr sabret. Olumlu dusu n. Yerlesme ağrısıdır o cnmKızlar ya sabahları bir karın ağrısıyla uyanıyorum bu sabah da sağ Kasık ağrım var normal midir dış gebelikten korkuyorum değerim ikiye katladı ama keseyi görene kadar da insanın içi hiç rahat olmuyor dış gebelik olursa nasıl anlarım bilgisi olan var mı tehlikeli de bir durum çünkü
Canim kan sonucundan sonrami ogredin yanibyaklasik transferden 20 gun sonrami gordun keseyiS3nin asil takip etm3n gerek3n surec yeni basliyooor tatlim huc uzulmee okadar gizli katlanacakki yarindan sonra sen bile sok olacaksin ben regki olmadan onceki kan degerlerim dusuktu adet gunu verdim 313.3 4 gun sinra 893.3 veee 10 gun sonra 7559.9 oldu yanii stres yaratma kendineee
Keseyi ben 6+2de gordum tatlim ve 10 sonra kalp atiso icin gun vermisti tabi ben 7 gunde baska bi doktorda kalp atisini duydummCanim kan sonucundan sonrami ogredin yanibyaklasik transferden 20 gun sonrami gordun keseyi
Ama herkeste degide blio arkadasin viri 5+4girmistu keseyiiCanim kan sonucundan sonrami ogredin yanibyaklasik transferden 20 gun sonrami gordun keseyi