Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Eline kan sonucunun liatesi verilmedimi hem erken ilaclarini kesme 12 gun bidaha devlet hastanesinin acilinde ver
Malesef çalıştığım için telefonla öğrendim keşke yaptırmasaydım dedim kendime ilaçlarımı kesmem tabiki dr. Bırak diyene kadar. bunu okuyanlara da söylemiş olayım gününden önce asla yaptırmayın çok pişman oldum eğer olmamışsa birdaha gününden önce yaptırmam.

Kızlar merhaba benim bugün 8. Günüm yarın kan testi vermeyi düşünüyorum ama hiç umudum yok adet olacağım galiba. 5. Gün genetiği temiz embriyo verilmesine rağmen tutunma olmuyor rajimde de elle tutulur birşey yok cd56 8 çıktı ama onun içim de ilaç kullanıyorum yine de gebelik oluşmuyor artık yapılabilecek yeni hiçbirşey yok bırakıcam galiba

Kızlar merhaba benim bugün 8. Günüm yarın kan testi vermeyi düşünüyorum ama hiç umudum yok adet olacağım galiba. 5. Gün genetiği temiz embriyo verilmesine rağmen tutunma olmuyor rajimde de elle tutulur birşey yok cd56 8 çıktı ama onun içim de ilaç kullanıyorum yine de gebelik oluşmuyor artık yapılabilecek yeni hiçbirşey yok bırakıcam galiba
İnşlh bu sefer olumlu olur, rabbim bir daha uğraştırmaz, ama test uapmakta acele etme zamanı gelince yap

Transferden sonra 10. gün —> 296
12. gün —> 664 çıktı
Benimki de tek embriyo idi. Değerlere çok takılmamak lazım galiba önemli olan 2 günde 1 katlanması. 🤗

Merhabalar benimde 5. Gün emriyosu transfer edildi bugün transferimin 6. Günü dayanamayıp kan testi yaptırdım 6.22 çıktı böyle olup daha sonra yükselen var mı 10. Güne kadar artar mı sizce??

9. Gün 355 11. Gün 759 tekrar kan vermene gerek yok dedi bundan sonra düşer mi kozlar ben 13. Gün tekrar mı versem ki diyorum

X