- 5 Kasım 2018
- 442
- 337
- 38
Oy masllahBen 5+3 te keseyi. 6+3 te kese ve kalp atisini gordum, dinledim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy masllahBen 5+3 te keseyi. 6+3 te kese ve kalp atisini gordum, dinledim.
kızlar ben yazayım beta hcg değerlerimi 10. gün 62çıktı 13.gün 65 14. 125 ve en son 16. gün yaptırdım 320 çıktı yani benim mucizem annesine son anda tutundu kesemizide gördük çok şükür şimdi sıra kalp atışlarında inşallah ozamanda üzmen annesini darısı bütün isteyenlere inşallah
Umudum canim sana demistim demi adet gununden sonra hizlica katlanir doee o sanci bendede olmustu hic korkma gayey guzel maşallahMerhaba cnm bişi sormak istiyorum benim değerlerim
5.gün 1.46
8.gün 18.86
12.gün 56.54
14. gün 130
16.gün 327
Doktorum gayet iyi bidaha test yapma dedi ama bugün adet olacamış gibi sancılarım var sen böyle bişi yaşadunmı acaba
Sagollsin sizedeniyi bayramlar sonuclaron nasil insallah guzel gidiyirdur oluyor arada birden kayboluyor dedigin sekilde tabiki herkes farkli yasiyir bu sureci bende farkli yasadim haberdar etArkadaşlar öncelikle herkesin bayramını kutluyorum dilerim bidahaki bayramda kucaklarımız dolu olsun. Benim bugün transferimin 16.günü kan verdim sonuç belkiyorum. Bugün garip bir sancım var kabızlık sancısımı adet sancısımı çözemedim. Böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba.
Transferden önce olmadi. Transferden sonra kan testiyle belirttigim degerlerde gebe oldugumu ögrendim. Ama beta hcg degerlerim hem düsüktü hemde artisi iyi degildi. Doktorum kimyasal gebelik diye ilaclarimi biraktirdi ertesi gün kanamam basladi.Transferden önce kimyasal gebeliği hiç duymamistim. Biraz araştırdım kimyasal gebelikte değer hiçbir zaman 1000 in üzerine çıkamaz yazıyor.
Bu denemede olmaz başka denemede olur. Lütfen pozitif olun, inşallah bir dahaki denemede degerleriniz katlanır ve sağlıklı bir bebek olur.
Umudum canim sana demistim demi adet gununden sonra hizlica katlanir doee o sanci bendede olmustu hic korkma gayey guzel maşallah
Sagollsin sizedeniyi bayramlar sonuclaron nasil insallah guzel gidiyirdur oluyor arada birden kayboluyor dedigin sekilde tabiki herkes farkli yasiyir bu sureci bende farkli yasadim haberdar et
Ilk degerin kacti canim belki iki taneydi biri gotdi biri kaldi? Ultrasonda baktilarmi?Dün kanamam oldu acilde bhc bakıldı 269 a düşmüş doktorum yurtdışında ulaşamadım bügün şuana kadar kanama yok kafam karıştı ilaçlarıda bıraktım bhcg düşmeye başladığına göre düşüyordur. Çok üzgünüm
Aaa cok uzuldum canimm baska bi doktora gitseydin keskeDün kanamam oldu acilde bhc bakıldı 269 a düşmüş doktorum yurtdışında ulaşamadım bügün şuana kadar kanama yok kafam karıştı ilaçlarıda bıraktım bhcg düşmeye başladığına göre düşüyordur. Çok üzgünüm
Ilk degerin kacti canim belki iki taneydi biri gotdi biri kaldi? Ultrasonda baktilarmi?
Dün kanamam oldu acilde bhc bakıldı 269 a düşmüş doktorum yurtdışında ulaşamadım bügün şuana kadar kanama yok kafam karıştı ilaçlarıda bıraktım bhcg düşmeye başladığına göre düşüyordur. Çok üzgünüm
Simdi sen haziranda tub bebek yaptirdin kimyasal oldu tehmuzda kendilinden kalip kimyasalmi oldu diosun git bence bi doktoraaMerhaba. Haziran ayındaki transferim Temmuz’da kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı. Bu ay adetim bir hafta gecikince test yaptırdım 106 çıktı. Nasılsa yükselmez deyip 3 gün sonra bir daha test yaptırdım. 611 çıktı. Umutlandım tabi ama artık o kadar bunaldım ki 2 güne bir test yapmak istemedim. Adetim 16 gün gecikince hafif kanamam başladı ne olur ne olmaz deyip ertesi gün yani bugün test yaptırdım sonuç 192 çıktı. Doktora gitmek istemiyorum kanamam devam ediyor yani art arda 2 kez kimyasal gebelik yaşadım. Böyle atılır herhalde bir daha teste yada doktora gitmeye gerek var mı
Ozaman dikkat et ke dilinden hamile kalman cok yuksek bedenine dikkat et yedigine ictiginee hamile kalman cok yuksekkEvet aynen öyle oldu. Tedavisiz bu değerlere çıkmasına ben de şaşırdım
Ama düştü değer sıfırlanır herhalde Pazartesi bir daha test yaptırmayı düşünüyorumOzaman dikkat et ke dilinden hamile kalman cok yuksek bedenine dikkat et yedigine ictiginee hamile kalman cok yuksekk