Malesef çalıştığım için telefonla öğrendim keşke yaptırmasaydım dedim kendime ilaçlarımı kesmem tabiki dr. Bırak diyene kadar. bunu okuyanlara da söylemiş olayım gününden önce asla yaptırmayın çok pişman oldum eğer olmamışsa birdaha gününden önce yaptırmam.Eline kan sonucunun liatesi verilmedimi hem erken ilaclarini kesme 12 gun bidaha devlet hastanesinin acilinde ver
İnşlh bu sefer olumlu olur, rabbim bir daha uğraştırmaz, ama test uapmakta acele etme zamanı gelince yapKızlar merhaba benim bugün 8. Günüm yarın kan testi vermeyi düşünüyorum ama hiç umudum yok adet olacağım galiba. 5. Gün genetiği temiz embriyo verilmesine rağmen tutunma olmuyor rajimde de elle tutulur birşey yok cd56 8 çıktı ama onun içim de ilaç kullanıyorum yine de gebelik oluşmuyor artık yapılabilecek yeni hiçbirşey yok bırakıcam galiba
KIz ne cok olucagi millet dusuk der süper bence ikiz olma olasiligin bile yuksek yaniKızlar 9. Gün 355 değerim tek embriyo için çok mu içime de korku girdi iyi şeye bile sevinemez olduk
Cok guzel katlamis masalah allahim devaminida getirmeyi nasip etsin isallahMerhaba, yeni katildim,size degerlerimi yazayim.
8.gun 60
10.gun 187
12.gun 342
14.gun 881
Carsamba gunu ultrason kontrolümüz var, Allah herkesin gönlüne göre versin
Ama tek embriyo da ondan korktum dış gebelik falan mı kiKIz ne cok olucagi millet dusuk der süper bence ikiz olma olasiligin bile yuksek yani
Canim benim9 guun 35.06 idi 12 gun 126.07 idi seninki yuksek dememdeki mana bu suan ikizlerime hamileyimmAma tek embriyo da ondan korktum dış gebelik falan mı ki
Tek embrio idi benimdeCanim benim9 guun 35.06 idi 12 gun 126.07 idi seninki yuksek dememdeki mana bu suan ikizlerime hamileyimm
AA bölündü mü yani bana da mı öyle bişey oldu yoksa hayırlısı artıkTek embrio idi benimde
Ewet cok sukurAA bölündü mü yani bana da mı öyle bişey oldu yoksa hayırlısı artık
Aminn canim sağolasın, cümlemizinCok guzel katlamis masalah allahim devaminida getirmeyi nasip etsin isallah
Kacinci gun embriyosuydu ?Tek embrio idi benimde
3gun embriosu du canimKacinci gun embriyosuydu ?
10 gun erken dicem ama bende 9 gun ogrenmostim isallah artar canimmMerhabalar benimde 5. Gün emriyosu transfer edildi bugün transferimin 6. Günü dayanamayıp kan testi yaptırdım 6.22 çıktı böyle olup daha sonra yükselen var mı 10. Güne kadar artar mı sizce??
10 gun erken dicem ama bende 9 gun ogrenmostim isallah artar canimm