Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Merhaba,

İlk kan testim düşük çıkınca burdaki sonuçları okudum ve umudumu hiç yitirmedim. Şimdi ben de umut olmak için yazıyorum. Devamı nasıl olur bilemiyorum ama kan sonuçlarım katlandı çok şükür. 5. gün tek embriyo(6AB blast) transferi oldum.

9.gün : 28
11. gün : 177
15. gün : 1050

Hayırlısıyla bekliyorum inşallah sağlıkla doğar

Merhaba kızlar blastokist transfer sonrası 10. Gün 49 çıktı 12.gün bugun 84 cıktı ne dersiniz artış için bide kahverengi leke geliyor ara ara

Isalalh guzel ilerler

Gerçekten mi ya kızlar cok tşk ederim inşallah 2 gün sonra güzel sonuçlar ile devam ederiz
2 gun sonra bidqhami verceksin idrar testi yaptinki guzel katlamis bence sorun yok bak ben herkesede soledim sanada soylerim dusuk diye uzulme adet gunun gectikten sonraki katlanmalar cok onemli aslindaa

2 gun sonra bidqhami verceksin idrar testi yaptinki guzel katlamis bence sorun yok bak ben herkesede soledim sanada soylerim dusuk diye uzulme adet gunun gectikten sonraki katlanmalar cok onemli aslindaa
Bu gün yeniden gidicem kan vermeye umutluyum inşallah katlanmıştır sabırsızlıkla bekliyorum

Merhaba ben 6 günde idrar yaptım çıkmadı tabi moraller 0.. yarın yani 8. Gün gidip kan yaptırsam acaba yüzüm gülermi düşükte olsa kanda çıkarmı ne dersnz

C
Merhaba ben 6 günde idrar yaptım çıkmadı tabi moraller 0.. yarın yani 8. Gün gidip kan yaptırsam acaba yüzüm gülermi düşükte olsa kanda çıkarmı ne dersnz
canim idrarda cikmayip kanda cikip hamile olan bicok kişi var ki sen daha 6gun yapmissin cokkk erkenn erken test herzaman panige yol acicak senin kan degerin ornegin 30 ciksa 2 gun sonraa katlancakmi die panik yapcan katlanmassa gene panik olacaksin bekleye biliosan 10 kadar bekle ozaman yap kendimden bikiorum 9 gun kan verdim 35.06 cikti dusuk diye taki kalp atisini duyanakadat degerlerim dusuk acaba bisorunmu var dedim durdum yanii

Dün transfer oldum estrofem ve prolutex dışında bi şey vermedi doktorum sizce ben istemeli miyim jel falan söylüyorum ama gerek yok başka şeye dedi

Kızlar 5.Gün blast çift embriyo transferi sonrası
10.gün 49.98
12.gün 84.82
14.gün 143.65
Artışlar %70 olarak devam ediyor hastaneden dönüş bekliyorum sizler ne dersiniz

Kızlar 5.Gün blast çift embriyo transferi sonrası
10.gün 49.98
12.gün 84.82
14.gün 143.65
Artışlar %70 olarak devam ediyor hastaneden dönüş bekliyorum sizler ne dersiniz
ben sana ne dedim bak masallah cok guzel canimm bende acie gidiom siddetli agromdan dolayi rabbim yavrularimizi bize bagislasinn

ben sana ne dedim bak masallah cok guzel canimm bende acie gidiom siddetli agromdan dolayi rabbim yavrularimizi bize bagislasinn
Allah razı olsun cnm iki kat artmıyor ama artıyor cok şükür
Sen kaçıncı haftadaydın stres yapma sakin ol lütfen bebeğin seninle cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…