- 26 Eylül 2016
- 693
- 1.396
Çok güzel. Her seferinde 2 gün sonrasını beklemek ne zordur bilirim. İnş sağlıklı bir şekilde artar benimki olumsuz sonuçlanmıştıMerhaba kızlar blastokist transfer sonrası 10. Gün 49 çıktı 12.gün bugun 84 cıktı ne dersiniz artış için bide kahverengi leke geliyor ara ara
Masllah masallah katlana katlana gelsin isallahMerhaba kızlar blastokist transfer sonrası 10. Gün 49 çıktı 12.gün bugun 84 cıktı ne dersiniz artış için bide kahverengi leke geliyor ara ara
Isalalh guzel ilerlerMerhaba,
İlk kan testim düşük çıkınca burdaki sonuçları okudum ve umudumu hiç yitirmedim. Şimdi ben de umut olmak için yazıyorum. Devamı nasıl olur bilemiyorum ama kan sonuçlarım katlandı çok şükür. 5. gün tek embriyo(6AB blast) transferi oldum.
9.gün : 28
11. gün : 177
15. gün : 1050
Hayırlısıyla bekliyorum inşallah sağlıkla doğar
2 gun sonra bidqhami verceksin idrar testi yaptinki guzel katlamis bence sorun yok bak ben herkesede soledim sanada soylerim dusuk diye uzulme adet gunun gectikten sonraki katlanmalar cok onemli aslindaaGerçekten mi ya kızlar cok tşk ederim inşallah 2 gün sonra güzel sonuçlar ile devam ederiz
Bu gün yeniden gidicem kan vermeye umutluyum inşallah katlanmıştır sabırsızlıkla bekliyorum2 gun sonra bidqhami verceksin idrar testi yaptinki guzel katlamis bence sorun yok bak ben herkesede soledim sanada soylerim dusuk diye uzulme adet gunun gectikten sonraki katlanmalar cok onemli aslindaa
Sinucu yazarsin isqllqh hayirli haberlerle gelirsin canim hamilelerin duasi kabul olir isallah yavrun seninleBu gün yeniden gidicem kan vermeye umutluyum inşallah katlanmıştır sabırsızlıkla bekliyorum
canim idrarda cikmayip kanda cikip hamile olan bicok kişi var ki sen daha 6gun yapmissin cokkk erkenn erken test herzaman panige yol acicak senin kan degerin ornegin 30 ciksa 2 gun sonraa katlancakmi die panik yapcan katlanmassa gene panik olacaksin bekleye biliosan 10 kadar bekle ozaman yap kendimden bikiorum 9 gun kan verdim 35.06 cikti dusuk diye taki kalp atisini duyanakadat degerlerim dusuk acaba bisorunmu var dedim durdum yaniiMerhaba ben 6 günde idrar yaptım çıkmadı tabi moraller 0.. yarın yani 8. Gün gidip kan yaptırsam acaba yüzüm gülermi düşükte olsa kanda çıkarmı ne dersnz
ben sana ne dedim bak masallah cok guzel canimm bende acie gidiom siddetli agromdan dolayi rabbim yavrularimizi bize bagislasinnKızlar 5.Gün blast çift embriyo transferi sonrası
10.gün 49.98
12.gün 84.82
14.gün 143.65
Artışlar %70 olarak devam ediyor hastaneden dönüş bekliyorum sizler ne dersiniz
gerek yok dedileese deme bence derimDün transfer oldum estrofem ve prolutex dışında bi şey vermedi doktorum sizce ben istemeli miyim jel falan söylüyorum ama gerek yok başka şeye dedi
Allah razı olsun cnm iki kat artmıyor ama artıyor cok şükürben sana ne dedim bak masallah cok guzel canimm bende acie gidiom siddetli agromdan dolayi rabbim yavrularimizi bize bagislasinn
Folik asit yokmu canim . Birde kan sulandiriciDün transfer oldum estrofem ve prolutex dışında bi şey vermedi doktorum sizce ben istemeli miyim jel falan söylüyorum ama gerek yok başka şeye dedi
Zaten baska bisey yok. Bnde estorofem aspirin folik asit progestan duphaston kullaniyorum baskada yokAspirin var canım vitaminim de var