Transfer Sonrası Beta Hcg değerlerim - ikiz olabilir mi?

Merhaba inşallah sizin de güzel haberlerinizi konuşuyor oluruz ❤️ Günlerce buralarda gezdim belirtim yok diye hatta hala belirtim yok pozitif çıkan testler benim değilmiş gibi geliyor 2.5 yıldır ilk defa gördüm inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını tatlı bebişlerimizle alırız 💜🙏
Belirti olmuyorki hepsi ilaç etkisi:)

Merhaba inşallah sizin de güzel haberlerinizi konuşuyor oluruz ❤️ Günlerce buralarda gezdim belirtim yok diye hatta hala belirtim yok pozitif çıkan testler benim değilmiş gibi geliyor 2.5 yıldır ilk defa gördüm inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını tatlı bebişlerimizle alırız 💜🙏
Yerleşmede bir belirti oldu mu acaba

Ben de belirtim yok diye buralarda gezmeye gelmiştim ki şu haberinize cok sevindim. Darısı başıma 😆

Ben de belirtim yok diye buralarda gezmeye gelmiştim ki şu haberinize cok sevindim. Darısı başıma 😆
Günlerimi kendime zehir ettim aman siz etmeyin 😅 Hala kendi doktorumdan evet hamilesin diye duymadıkça ikna olamıycam sanırım çünkü hiç transfer bile olmamış gibi hissediyorum 😅 kaçıncı gün sizin transfer Sonrası ?💜

Merhaba herkese :)

Çift embriyo transferi oldum.

Transfer sonrası transfer gününü saymadan değerlerim;

9.gün: 168
11.gün: 397
13.gün: 865

Sizce ikiz olma ihtimali var mı? Benzer şekilde belki beta değeri olan vardır :)

Ve keseyi sizce ne zaman görürüm 🧿 :)
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun bende bugün test yaptım 10.gün değerim 451 çıktı acaba ikiz mi ?siz ne sonuçlar aldınız ?cevaplarınızı bekliyorum.

Kızlar merhabalar 9. Gün değerim 401 11. Gün değerim 956 sizce ikiz mi? Korkuyorum ikiz olmasından çift embriyo transferi ama riskli diye düşünmeye başladım şimdi de

Canım merhaba hayırlı olsun öncelikle Allah kucağına almayı nasip etsin. İkiz olsa 2 günde 3 4 kat artıyor diye biliyorum. 1 tane gibi duruyor ama yine de belli olmaz. Hayırlı olsun tekrar 🤗
Merhabalar ben Fransa da yaşıyorum ve ilk tedavimi de burda yaptırdım .Türkiyede ki gibi değil burda ben sadece 10. Gün kan testi verdim 451 çıktı .bir hafta sonra tekrar ver dedi doktorum yani 17. Gün verdim 6825 çıktı .İlk defa tedavi olduğum için hiç bir şey bilmiyorum doktorumda detaylı bir şey demedi sadece pozitif evet ama ultrasona bakıcam dedi onuda 18 kasıma verdi .Sizce değerlerim normal mi iyi mi bilgisi olan yazabilir mi .

Merhabalar ben Fransa da yaşıyorum ve ilk tedavimi de burda yaptırdım .Türkiyede ki gibi değil burda ben sadece 10. Gün kan testi verdim 451 çıktı .bir hafta sonra tekrar ver dedi doktorum yani 17. Gün verdim 6825 çıktı .İlk defa tedavi olduğum için hiç bir şey bilmiyorum doktorumda detaylı bir şey demedi sadece pozitif evet ama ultrasona bakıcam dedi onuda 18 kasıma verdi .Sizce değerlerim normal mi iyi mi bilgisi olan yazabilir mi .
2 günde 2 kat artması gerekiyor bence gayet iyi değer 2 kattan fazla artmış canım

X