Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Selam arkadaslar bende yeniyim suan aranizda oyi bayramlar oncelikle benimde transferimin 10. Gunu 161 14. Gunu 344.58 hemsire yeterli dedi ama 19 agustosa rand verilince bende 16.gunu birdaha yapturdim 2288 cikti cok sukur aslinda carsamba gunu tekrar yaotirmak istiyorum korkuyorumda aslundna ne olur ne olmaz Rabbime emenet insallah hersey guzel olur da hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz

Arkadaşlar öncelikle herkesin bayramını kutluyorum dilerim bidahaki bayramda kucaklarımız dolu olsun. Benim bugün transferimin 16.günü kan verdim sonuç belkiyorum. Bugün garip bir sancım var kabızlık sancısımı adet sancısımı çözemedim. Böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba.

Merhaba cnm bişi sormak istiyorum benim değerlerim
5.gün 1.46
8.gün 18.86
12.gün 56.54
14. gün 130
16.gün 327
Doktorum gayet iyi bidaha test yapma dedi ama bugün adet olacamış gibi sancılarım var sen böyle bişi yaşadunmı acaba

Umudum canim sana demistim demi adet gununden sonra hizlica katlanir doee o sanci bendede olmustu hic korkma gayey guzel maşallah

Sagollsin sizedeniyi bayramlar sonuclaron nasil insallah guzel gidiyirdur oluyor arada birden kayboluyor dedigin sekilde tabiki herkes farkli yasiyir bu sureci bende farkli yasadim haberdar et

Transferden önce olmadi. Transferden sonra kan testiyle belirttigim degerlerde gebe oldugumu ögrendim. Ama beta hcg degerlerim hem düsüktü hemde artisi iyi degildi. Doktorum kimyasal gebelik diye ilaclarimi biraktirdi ertesi gün kanamam basladi.

Insallah bi dahaki denememizde normal ilerler hersey kucagimiz bos kalmaz.

Umudum canim sana demistim demi adet gununden sonra hizlica katlanir doee o sanci bendede olmustu hic korkma gayey guzel maşallah

Dün kanamam oldu acilde bhc bakıldı 269 a düşmüş doktorum yurtdışında ulaşamadım bügün şuana kadar kanama yok kafam karıştı ilaçlarıda bıraktım bhcg düşmeye başladığına göre düşüyordur. Çok üzgünüm

Sagollsin sizedeniyi bayramlar sonuclaron nasil insallah guzel gidiyirdur oluyor arada birden kayboluyor dedigin sekilde tabiki herkes farkli yasiyir bu sureci bende farkli yasadim haberdar et

Dün kanamam oldu acilde bhc bakıldı 269 a düşmüş doktorum yurtdışında ulaşamadım bügün şuana kadar kanama yok kafam karıştı ilaçlarıda bıraktım bhcg düşmeye başladığına göre düşüyordur. Çok üzgünüm

Ilk degerin kacti canim belki iki taneydi biri gotdi biri kaldi? Ultrasonda baktilarmi?

Aaa cok uzuldum canimm baska bi doktora gitseydin keske

Cok uzgunum hayirlisi ne ise o olsun arkadasim uzulme her serde bir hayr ara haberdar et bizleri

Merhaba. Haziran ayındaki transferim Temmuz’da kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı. Bu ay adetim bir hafta gecikince test yaptırdım 106 çıktı. Nasılsa yükselmez deyip 3 gün sonra bir daha test yaptırdım. 611 çıktı. Umutlandım tabi ama artık o kadar bunaldım ki 2 güne bir test yapmak istemedim. Adetim 16 gün gecikince hafif kanamam başladı ne olur ne olmaz deyip ertesi gün yani bugün test yaptırdım sonuç 192 çıktı. Doktora gitmek istemiyorum kanamam devam ediyor yani art arda 2 kez kimyasal gebelik yaşadım. Böyle atılır herhalde bir daha teste yada doktora gitmeye gerek var mı

Simdi sen haziranda tub bebek yaptirdin kimyasal oldu tehmuzda kendilinden kalip kimyasalmi oldu diosun git bence bi doktoraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…