- 5 Kasım 2018
- 442
- 337
- 38
yaa cok israr etdim ama acele etmeyelim 2 hafta so ra gel duyqrsin dedi heesey yolunda dediCok sevindim ınsallah kalp atisinida duyarsinbende gittim bugün doktora banada 6+2dedi biz kalp atisinida duyduk cok şükür tarif edilmez bir duygu
rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın
Sonuç ne oldu3. Gün embriyosu 9. Gün 13.91 değerim artarmı acaba
Ilk tedavimde hamile kaldim ama ikiz olduğu için rahim tasimadi üç buçuk aylik birsi düştü diğerinide 5 aylik doğum yaptim takip eden doktorum cift asla koydurma tek koydur tasiyamiyorsun dediMaşallah canım. pek de genç anne olmuşsun nazar değmesin ilk tedavinde oldu mu kuzum. Ben de özelde yaptırıyorum bana yeni bir yasa ile sağlık bakanlığı yasakladı denildi
Herşey yolundadir canim merak etmeYa cok is yaa cok israr etdim ama acele etmeyelim 2 hafta so ra gel duyqrsin dedi heesey yolunda dedi
11. Gün 35.12Sonuç ne oldu
Canım slm, daha önce de yazışmıştık, Balıkesir’de yaşıyorum İstanbul’da tedavi oldum diye bahsetmiştim, hamileliğin hayırlı olsun çok sevindimCok sevindim ınsallah kalp atisinida duyarsinbende gittim bugün doktora banada 6+2dedi biz kalp atisinida duyduk cok şükür tarif edilmez bir duygu
rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın
merhaba, sizin durum ne oldu cacaba, benim de 10. gün 156, 12. gün 400, 14. gün 647 çıktı 800çıkması gerekirken, çok panik oldum şuanKzlar benmde 9.gun 37 11.gun 84 15.gun 203 19.gun bgun 800 cikmis normal duzeyde artmaya baslams ck mtluyum bu sekilde yinede dis gebelik riski olablrmi
Ah süper çok sevindim . Bende kan verdim şimdi sonuç bekliyorum . 12. Gün 22ydi bugün 15. Gündeyim11. Gün 35.12
13. Gün 80.53 canım
Hayirli olsun canim inşallah cok sevindimCanım slm, daha önce de yazışmıştık, Balıkesir’de yaşıyorum İstanbul’da tedavi oldum diye bahsetmiştim, hamileliğin hayırlı olsun çok sevindimşükür ben de pozitif sonuç aldım daha çok yeni, artık Balıkesir’de devam edicem, ilk muayene için 10 gün sonra gitmemi istedi tüp bebek doktorum. Sen kime muayene oldun Sevcan hanıma mı, Ertan beye mi? Muayeneyi vajinal mi, karından mı oldun?
Anladım canım, bizim İstanbul’a gidip gelmemiz zor olur artık, yol da risk olur sanki benim için, testten bi gece önce ve test günü sabahında baya kanamam olmuştu, umutsuzca test yaptırıp pozitifi görerek şok oldukHayirli olsun canim inşallah cok sevindim
Ben ilk muayeneyi gecen hafta izmirde
tüp bebek doktoruma gittim vajinal yapti
Dün devlete gittim 6+2 de karindan baktı
Tüp bebek doktorum 3 aya kadar onda devam etmemi istedi 3 aydan sonra burda ozel doktora baslayacam
Ertan beyi cok iyi diye duyuyorum doktorumda ona gitmemi istiyor ama sevcan hanimida taniyorum oda cok iyi
aslinda cok kararsizim
Yerleşme kanamasi olmuşsundur canim ilk hamileligimde ayni seyi yaşadım adet oldum sandim cok ağlamıştımAnladım canım, bizim İstanbul’a gidip gelmemiz zor olur artık, yol da risk olur sanki benim için, testten bi gece önce ve test günü sabahında baya kanamam olmuştu, umutsuzca test yaptırıp pozitifi görerek şok oldukJel ve coraspini kestirdi doktorum. Şimdi de dikkat ediyorum uzanıyorum evde çoğunlukla, çok şükür bidaha yaşamadım. Ama tedirginlik var o sebeple uzun yol zor olabilir.. doktorum da illa buraya gel muayeneye demedi, istersen gelebilirsen gel gelmezsen orda muayene ol dedi. Ben iki doktora da hiç gitmedim, ama arkadaşlarım Ertan adalıyı beğenmiş.. Sevcan hanımı bilmiyorum. İlk muayene ist doktorumda vajinal oluyomuş, ama burda karından kontrol oluyo dedi arkadaşlarım.. bilemedim
Sorma ben de öyle, çok kötü oldum ağla ağla.. inşallah bidaha kimse yaşamasın öyle durumlarYerleşme kanamasi olmuşsundur canim ilk hamileligimde ayni seyi yaşadım adet oldum sandim cok ağlamıştım
Istanbul daha uzak yol zor olur senin icin izmir iki saat o bile yordu beni doktorum orda devam edebilirsin dedi ama biz istedik 3 ay devam etmeyi çünkü doktorumdan cok memnunum en azindan ilaclari birakana kadar devam edicem
Sen bilirsin canim bende hiç gitmedim ertan beyi bilmiyorum ama tüp bebek konusunda daha tecrübeli olduğunu biliyorum
Hangisi icine daha çok sinecekse ona git doktora guvenmek cok önemli
Çıktımı sonuç canım inş yükselmiştirAh süper çok sevindim . Bende kan verdim şimdi sonuç bekliyorum . 12. Gün 22ydi bugün 15. Gündeyim
Neden degerini soylemedi? 8.gun erken degilmiMerhaba transferden sonra 8. Günüm ama demin sonucumu aldım değerimi söylemedi olumsuz dedi acaba yükselir mi? Çok mutsuzum bir umut yaptırmıştım ama olmadı galiba yükselen var mı ?
Olumsuz dedi sadece değerimi söylemedi pozitif negatif olarak geliyor dedi 5in altındaysa olumsuz dediNeden degerini soylemedi? 8.gun erken degilmi
Eline kan sonucunun liatesi verilmedimi hem erken ilaclarini kesme 12 gun bidaha devlet hastanesinin acilinde verSağlık ocağında