- 27 Kasım 2014
- 3.653
- 3.854
- 133
Benim umudum azalıyoradet belirtilerim var
Yok tutmadı hissediyorumZaten hamilelik le adet belirtileri aynı oluyor . Bence belirti de arama ilaçlar yapıyor onları.
Yok tutmadı hissediyorum
Tabiki istiyorum hayırlısı olsun hakkımızda ama niyeyse umutlu değilimÖyle deme pozitif düşün ve hayirlisini ışte rabbimden
Tabiki istiyorum hayırlısı olsun hakkımızda ama niyeyse umutlu değilim
Aynen bende o durumdayım adet günümde yakınBende hiç bişey hissetmiyorum dün oldu transfer. Oğlum da da hiç bişey hissetmedim öyle sürekli adet oldum sanıyordum.
Aynen bende o durumdayım adet günümde yakın
6.cı günümStres yapma hamileyken bile insan adet belirtilerini yaşıyor . Kaçıncı günün bugün ?
Kaçıncı gün kaçıncı gün embriyosu acaba? Belki erkendir daha kan sonucunu görmeden umutsuzluğa kapılmayın hemenKızlar bugün evde test yaptım çıkmadı hayırlısı bazen evde yapılanlar çıkmaya biliyormuş rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu bizlere nasip eylesin inşallah
4. embriyosu transfer edildi bakalım hayırlsı Allahımdan bende kan sonucunu bekliyorum. İnşallah bebeğim tutunmuşturKaçıncı gün kaçıncı gün embriyosu acaba? Belki erkendir daha kan sonucunu görmeden umutsuzluğa kapılmayın hemen
6.cı günüm
Bizim bütün belirtilerimiz sizinle aynı ne bir terleme ne bir vücut sıcaklığında artış ne bir kanama ya da akıntı var ben de ilaçların yan etkisi bile mi olmaz insanda yahuÜşüme oluyor bu sabahları oluyor ama üşütmüş de olabilirim
Evet çok benziyoruz seninle inşallah bebeklrtimiz bizi şaşırtır bende de ağlama isteği çok var duramıyorumBizim bütün belirtilerimiz sizinle aynı ne bir terleme ne bir vücut sıcaklığında artış ne bir kanama ya da akıntı var ben de ilaçların yan etkisi bile mi olmaz insanda yahuazıcık umutlanacaktık sadece bol bol ağlama krizi var
Hayırlısı bakalım biz şer görürüz ama hayırlısı çıkar yine de olumsuz düşünmeyelim iyi düşünelim iyi olsunBizim bütün belirtilerimiz sizinle aynı ne bir terleme ne bir vücut sıcaklığında artış ne bir kanama ya da akıntı var ben de ilaçların yan etkisi bile mi olmaz insanda yahuazıcık umutlanacaktık sadece bol bol ağlama krizi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?