- 17 Ocak 2019
- 68
- 38
- 8
Benim test günüm 2mayıs 1 i de doğum günüm keşke bana hediye olsaHayırlısı senin ne zaman test günün canım moralimizi bozmayalım hayır düşünelim hayır oldun inşallah
Karın ağrısı bendede var adetim yarın aynıyız galiba ama olsun Allah tan isyelim İnşallAllah güzel sonuçlar alacağızKızlar karın ağrım başladı normalde benim yarın adetimin 1.günü ondan olabilir mi
Aynen canım inşallah canım ya yüce rabbim isteyen kullarına nasip etsin bizleri de ayırmasın inşallah allahım o cennet kokusunu duymayı bizlere nasip etsin inşallahKarın ağrısı bendede var adetim yarın aynıyız galiba ama olsun Allah tan isyelim İnşallAllah güzel sonuçlar alacağız
İnşaAllah sizin varmı çocuğunuz benim bi kızım var hamdolsunAynen canım inşallah canım ya yüce rabbim isteyen kullarına nasip etsin bizleri de ayırmasın inşallah allahım o cennet kokusunu duymayı bizlere nasip etsin inşallah
İnşallah tutarsa olacak Allahımın izniyle maşallah rabbim bağışlasın inşallahİnşaAllah sizin varmı çocuğunuz benim bi kızım var hamdolsun
Aminnn canım benim rabbim sabırlar ihsan eylesin yüce rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahkızlar 4 ay once tup bebek trasferım oldu ve tek emrıo transferı oldu belırtı soracak olursanız 4. gün gögüs agrısı koltuk altımdan basladı baskada hıcbırsey hısetmedim. 5. gun emrıosuydu tek emrıom mılyonda bir 3 e bölündü bebişlerimin kalbi 9. haftada durdu şimdi yarın yine transferim var herkesın hakkında hayrlısı olsun
ne zaman bakıcaksın sonuc beklıosun sanırım cnm nerde yaptırdınAminnn canım benim rabbim sabırlar ihsan eylesin yüce rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
BENIMDE YARIN OLCAK 5.GUN EMRIOSU BIKAC GUN ARAYLA OGRENIRIZ INSALLAH CANIMBenimde 27 nisan cumartesi gunu 3.gun embriyo transferim oldu.heyecanla test gununu bekliyorum.kullandigim ilaclar progeston igne, crinone vajinal jel, clexane igne ve vitamin ilaclari.igneler canimi cok acitiyor ama olsun sonucu guzel olur insallah.bende sadece ilaclarin belirtileri var simdilik insallah hakkimizda hayırlısı olur
Insallah canim igne verdi mi doktorun sanaBENIMDE YARIN OLCAK 5.GUN EMRIOSU BIKAC GUN ARAYLA OGRENIRIZ INSALLAH CANIM
SABAH AKSAM ESTROFERM ICIORUM 2 SER ADET JEL AKSAMLARI 1TANEDE PROGESTAN VURULUYORUM CANIMInsallah canim igne verdi mi doktorun sana
Amin canım Rabbim yar ve yardımcın olsun zor bikızlar 4 ay once tup bebek trasferım oldu ve tek emrıo transferı oldu belırtı soracak olursanız 4. gün gögüs agrısı koltuk altımdan basladı baskada hıcbırsey hısetmedim. 5. gun emrıosuydu tek emrıom mılyonda bir 3 e bölündü bebişlerimin kalbi 9. haftada durdu şimdi yarın yine transferim var herkesın hakkında hayrlısı olsun
Allah sabır versin canım Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere inşaAllahkızlar 4 ay once tup bebek trasferım oldu ve tek emrıo transferı oldu belırtı soracak olursanız 4. gün gögüs agrısı koltuk altımdan basladı baskada hıcbırsey hısetmedim. 5. gun emrıosuydu tek emrıom mılyonda bir 3 e bölündü bebişlerimin kalbi 9. haftada durdu şimdi yarın yine transferim var herkesın hakkında hayrlısı olsun
BIDE CORASPRIN DIGER IGNEDEN VERMEDI GEREK DUYMUYOR ZATEN KANDA PIHTI ICIN TESTTE YAPTIM PIHTILASMADA YOKSABAH AKSAM ESTROFERM ICIORUM 2 SER ADET JEL AKSAMLARI 1TANEDE PROGESTAN VURULUYORUM CANIM
Amin canım gectı sukur dua ettım ucuzlerı duydugumdan berı saglıksız dogcaklarsa dogmasınlar dıe nasıplerı yokmus bu sefer ınsallah cogalmaz sımdı de tutucakmı dıe korkuıoom tutarsa bölünceklermı dıeAmin canım Rabbim yar ve yardımcın olsun zor bi
Allah sabır versin canım Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere inşaAllah
Hakkında hayırlısı olsun dua et canım bol bolAmin canım gectı sukur dua ettım ucuzlerı duydugumdan berı saglıksız dogcaklarsa dogmasınlar dıe nasıplerı yokmus bu sefer ınsallah cogalmaz sımdı de tutucakmı dıe korkuıoom tutarsa bölünceklermı dıe
Bende de ayni ama ben clexane de vuruyorum.hayırlısı olsun hakkimizda zor ve sabir gerektiren surec guzel haberler aliriz insallahSABAH AKSAM ESTROFERM ICIORUM 2 SER ADET JEL AKSAMLARI 1TANEDE PROGESTAN VURULUYORUM CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?