• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası belirtiler

Hımm ben fitil kullanıyorum çalıştığım için gece 2 tane akşam bir tane oönak üzere günde 3 kere ben hiö iğne vurulmadım kanamam olmadığı için hayırlısı inşalalh rabbiö tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hiç sıkma canını olacak inşalalh

Kızlar karın ağrım başladı normalde benim yarın adetimin 1.günü ondan olabilir mi

Karın ağrısı bendede var adetim yarın aynıyız galiba ama olsun Allah tan isyelim İnşallAllah güzel sonuçlar alacağız
Aynen canım inşallah canım ya yüce rabbim isteyen kullarına nasip etsin bizleri de ayırmasın inşallah allahım o cennet kokusunu duymayı bizlere nasip etsin inşallah

kızlar 4 ay once tup bebek trasferım oldu ve tek emrıo transferı oldu belırtı soracak olursanız 4. gün gögüs agrısı koltuk altımdan basladı baskada hıcbırsey hısetmedim. 5. gun emrıosuydu tek emrıom mılyonda bir 3 e bölündü bebişlerimin kalbi 9. haftada durdu şimdi yarın yine transferim var herkesın hakkında hayrlısı olsun

kızlar 4 ay once tup bebek trasferım oldu ve tek emrıo transferı oldu belırtı soracak olursanız 4. gün gögüs agrısı koltuk altımdan basladı baskada hıcbırsey hısetmedim. 5. gun emrıosuydu tek emrıom mılyonda bir 3 e bölündü bebişlerimin kalbi 9. haftada durdu şimdi yarın yine transferim var herkesın hakkında hayrlısı olsun
Aminnn canım benim rabbim sabırlar ihsan eylesin yüce rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Benimde 27 nisan cumartesi gunu 3.gun embriyo transferim oldu.heyecanla test gununu bekliyorum.kullandigim ilaclar progeston igne, crinone vajinal jel, clexane igne ve vitamin ilaclari.igneler canimi cok acitiyor ama olsun sonucu guzel olur insallah.bende sadece ilaclarin belirtileri var simdilik insallah hakkimizda hayırlısı olur:KK16:

Benimde 27 nisan cumartesi gunu 3.gun embriyo transferim oldu.heyecanla test gununu bekliyorum.kullandigim ilaclar progeston igne, crinone vajinal jel, clexane igne ve vitamin ilaclari.igneler canimi cok acitiyor ama olsun sonucu guzel olur insallah.bende sadece ilaclarin belirtileri var simdilik insallah hakkimizda hayırlısı olur:KK16:
BENIMDE YARIN OLCAK 5.GUN EMRIOSU BIKAC GUN ARAYLA OGRENIRIZ INSALLAH CANIM

Amin canım Rabbim yar ve yardımcın olsun zor bi
Allah sabır versin canım Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere inşaAllah

Amin canım Rabbim yar ve yardımcın olsun zor bi

Allah sabır versin canım Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere inşaAllah
Amin canım gectı sukur dua ettım ucuzlerı duydugumdan berı saglıksız dogcaklarsa dogmasınlar dıe nasıplerı yokmus bu sefer ınsallah cogalmaz sımdı de tutucakmı dıe korkuıoom tutarsa bölünceklermı dıe

Amin canım gectı sukur dua ettım ucuzlerı duydugumdan berı saglıksız dogcaklarsa dogmasınlar dıe nasıplerı yokmus bu sefer ınsallah cogalmaz sımdı de tutucakmı dıe korkuıoom tutarsa bölünceklermı dıe
Hakkında hayırlısı olsun dua et canım bol bol

Back