Transfer sonrası belirtiler

5.gün ama ümidim yok benim tutmicak sancım da var
Ümitli olmalısın daha çok erken adet olduğunu düşünme çünkü kullandığın ilaçlar zaten adet olmanı engelliyor şuan tamda tutunma zamanları bebeğine şans ver ve uzan rahatına bak

İnşaAllah Rabbim hemize güzel haberler almayı nasip eder
Umutsuzluk yok diyen ben saatlerdir ağlıyorum bu hormonlar mahvetti beni umudum var olsada olmasada Rabbim e tevekkül ediyorum ama ağlıyorum yinede... Bu normal mi yarın işe gideceğim 24 saat nöbetçiyim artık mecbur iyi olurum belki diyorum

Kızlar merhaba. 20 nisanda dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bir kaç gün ağrım oldu bugün 20 nisan hariç 6. Günüm ve hiç bir belirti yok. Bu normal mi? Tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız?

Arkadaşım belirtildi arama ilaçlar yapıyor hepsini pozitif düşün pozitif olsun . Bende dün transfer oldum . Hakkımızda hayırlısı olsun.

İster istemez güzel sonuçlansın istiyoruz olmadığını düşünmek bile yetiyor ağlamak için biraz metanetli ol canım az kaldı İnşaAllah güzel haberler alacağız testimizi aynı gün yapalım Allahın izni ile güzel sonuç alcaz

İnşaallahh Rabbim yardım etsin bizlere inşaallahh

Benim de transferim 25 iydi.ilk günden beri kasıkladımda batma Var bugün de midem çok kötü ama gebelik belirtisi için çok erken ilaç yan etkisi o yüzden 10 gün olmadan belirti olmaz bence daha yeni yerleşiyorlardır bebikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…