Kaçıncı gündü tutunma olabilirYok yoğun değil ama modum çok düştü ya
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transfer sonrası belirtiler
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Nisan 2019
- 177
- 53
- 13
- 30
Ümitli olmalısın daha çok erken adet olduğunu düşünme çünkü kullandığın ilaçlar zaten adet olmanı engelliyor şuan tamda tutunma zamanları bebeğine şans ver ve uzan rahatına bak5.gün ama ümidim yok benim tutmicak sancım da var
- 17 Ocak 2019
- 68
- 38
- 8
İnşallah yerleşme kanmasıdır doktorunuzla bir görüşseniz kullandığımız ilaçlar regle engel çünkü olumsuz olsa bile regl olmamanız gerekir5.gün ama ümidim yok benim tutmicak sancım da var
- 27 Nisan 2019
- 177
- 53
- 13
- 30
- 21 Nisan 2018
- 44
- 24
- 38
- 35
Maşaallah ama nasıl olur 8. Günde belli olurmuBende bugün öğrendim hamileliğimi transferimin 8. Günü dün çok şiddetli göğüs sızlaması yaşadım en belirgin olan oydu ve Test yaptırdım hamileymişim tutunmuş bebişlerim
- 21 Nisan 2018
- 44
- 24
- 38
- 35
Merhabaa aynı gün transferiz umutsuzluk yok umut varMerhaba kızlar benimde 23 nisandı transferim hiç bir şekilde belirttim yok galiba tutmadı çok korkuyorum doğrusu 1.denememde belirtilerim çoktu ama bu sefer yok
- 27 Nisan 2019
- 177
- 53
- 13
- 30
Benim olmuştu ilk hamilelikte hatta 7.gündeMaşaallah ama nasıl olur 8. Günde belli olurmu
- 27 Nisan 2019
- 177
- 53
- 13
- 30
İnşaAllah Rabbim hemize güzel haberler almayı nasip ederMerhabaa aynı gün transferiz umutsuzluk yok umut var
- 27 Nisan 2019
- 177
- 53
- 13
- 30
AminTeşekkür ederim hayırlısı olsun hakkımızda
- 21 Nisan 2018
- 44
- 24
- 38
- 35
Umutsuzluk yok diyen ben saatlerdir ağlıyorum bu hormonlar mahvetti beni umudum var olsada olmasada Rabbim e tevekkül ediyorum ama ağlıyorum yinede... Bu normal mi yarın işe gideceğim 24 saat nöbetçiyim artık mecbur iyi olurum belki diyorumİnşaAllah Rabbim hemize güzel haberler almayı nasip eder
- 27 Kasım 2014
- 3.653
- 3.854
- 133
Kızlar merhaba. 20 nisanda dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bir kaç gün ağrım oldu bugün 20 nisan hariç 6. Günüm ve hiç bir belirti yok. Bu normal mi? Tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız?
Arkadaşım belirtildi arama ilaçlar yapıyor hepsini pozitif düşün pozitif olsun . Bende dün transfer oldum . Hakkımızda hayırlısı olsun.
- 27 Nisan 2019
- 177
- 53
- 13
- 30
İster istemez güzel sonuçlansın istiyoruz olmadığını düşünmek bile yetiyor ağlamak için biraz metanetli ol canım az kaldı İnşaAllah güzel haberler alacağız testimizi aynı gün yapalım Allahın izni ile güzel sonuç alcazUmutsuzluk yok diyen ben saatlerdir ağlıyorum bu hormonlar mahvetti beni umudum var olsada olmasada Rabbim e tevekkül ediyorum ama ağlıyorum yinede... Bu normal mi yarın işe gideceğim 24 saat nöbetçiyim artık mecbur iyi olurum belki diyorum
- 27 Nisan 2019
- 177
- 53
- 13
- 30
Amin İnşaAllahArkadaşım belirtildi arama ilaçlar yapıyor hepsini pozitif düşün pozitif olsun . Bende dün transfer oldum . Hakkımızda hayırlısı olsun.
- 21 Nisan 2018
- 44
- 24
- 38
- 35
İnşaallahh Rabbim yardım etsin bizlere inşaallahhİster istemez güzel sonuçlansın istiyoruz olmadığını düşünmek bile yetiyor ağlamak için biraz metanetli ol canım az kaldı İnşaAllah güzel haberler alacağız testimizi aynı gün yapalım Allahın izni ile güzel sonuç alcaz
Valla oldu bende şaşırdım hemen tutunmuş demekki bebeğimiz Değerimiz düşük tabi Oda yükselir. 12. Güne kadar Allah’ın izniyleMaşaallah ama nasıl olur 8. Günde belli olurmu
Sizinki çok yerleşme kanaması gibi duruyor yine çok umutlandırmak istemem ama bence bu aralar kendinize dikkat edin5.gün ama ümidim yok benim tutmicak sancım da var
- 27 Nisan 2019
- 177
- 53
- 13
- 30
Herşeye hazırlıklıyımSizinki çok yerleşme kanaması gibi duruyor yine çok umutlandırmak istemem ama bence bu aralar kendinize dikkat edin
- 27 Nisan 2019
- 177
- 53
- 13
- 30