• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası belirtiler

D Diamond life Merhaba siz yazalı çok olmuş ama ben transferimin 4. Günü bugün. Sol kasık ağrım var ve sizin de okuduğum kadarıyla sol kasığınızda ağrı varmış. Üzerinden zaman geçmiş umarım gebeliğiniz gerçekleşmiştir ama merak ettim

Selam evet benim gebeliğim oluştu çok şükür 6.haftaya giricez inşallah
Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda banada sağlıkla kucağıma almamı

Hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin. Birşey daha soracağım size. Benim sol kasık ağrım vardı daha sonra o tam göbek kısmıma gitti ve kasıklarımın iki tarafında bir ağrı oluştu. Bugün transferimin 9. Günü. Ağrılarım hafif bir şekilde devam ediyor. Zaten hiç dayanılmayacak gibi değildi. Birde bende burda hiç okumadım gaz çok oldu. Sizlerde de oldumu acaba ? Sanırım 2. Gün embriyosu. Genetik testi yapılıp dondurmuştuk.

Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun bendeki rn büyük belirti azda olsa kasıkda batma vardı bide transferden 7 gün sonra falan idrarda ekstra bi koku olmuştu ama çok belirti aramayın bende aradım çok dinledim kendimi

Hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin. Birşey daha soracağım size. Benim sol kasık ağrım vardı daha sonra o tam göbek kısmıma gitti ve kasıklarımın iki tarafında bir ağrı oluştu. Bugün transferimin 9. Günü. Ağrılarım hafif bir şekilde devam ediyor. Zaten hiç dayanılmayacak gibi değildi. Birde bende burda hiç okumadım gaz çok oldu. Sizlerde de oldumu acaba ? Sanırım 2. Gün embriyosu. Genetik testi yapılıp dondurmuştuk.

Evet gaz problemide yaşadım inşallah seninde güzel haberini alırız ben 9. Gün test yaptım çıktı sen yapmadın mı daha yap bence

merhaba benim de 24 ocakta transferim oldu 6. Güne giriyorum ama hiç bir şey hissetmiyorum sizde gebelik oluştu mu bi belirti yaşamış mıydınız?

Hayırlı olsun inşallah
Benimde kasığımda ara ara batma dışında hiç bişey hissetmedim oda bi var bi yok gibi sadece 7 8 gün sonra idrarda farklı bi koku aldım bu gebelik belirtileri içinde vardı ondan dikkatimi çekmişti ama çok form okudum hiç belirti yaşamadan hamile kalan çok arkadaşımız var inşallah senden de güzel haberler alırız burdan yazarsan sonucu iyi olur

Evet gaz problemide yaşadım inşallah seninde güzel haberini alırız ben 9. Gün test yaptım çıktı sen yapmadın mı daha yap bence
Ben mesajınızı şimdi gördüm kusura bakmayın evet hamileyim çok şükür 13. Gün sonucum 2800 lerde çıktı...
14. Günüm yani bugün akşam kanamam başladı. Çok takıldım doktorumu aradım bir fitil verdi ve direk dinlenmemi istedi.fakat devam ediyor az az ama bilmiyorum yarın gideceğim doktora 😞

Ben mesajınızı şimdi gördüm kusura bakmayın evet hamileyim çok şükür 13. Gün sonucum 2800 lerde çıktı...
14. Günüm yani bugün akşam kanamam başladı. Çok takıldım doktorumu aradım bir fitil verdi ve direk dinlenmemi istedi.fakat devam ediyor az az ama bilmiyorum yarın gideceğim doktora 😞

İnşallah kötü bişey yoktur inşallah bebeğin seninledir Rabbim yardımcın olsun değerinde çok yüksekmiş ikiz gebeliktir belki

Fitil çok hafif kalır, progestan iğne 2 ampul birden yaptırıyorum ben imkanın varsa sabah başka bi dr.a daha görünün derim rabbim yardımcınız olsun

Merhaba,
Ben 3.tüp bebek tedavisi neticesinde hamile kaldim. 4.gün iki tane embriyo transfer edildi. 15.gün degerim 834 idi. 5.hafta 1 tane kese gorundu, 6.hafta kalp atisini duydum. Tekiz.
Belirrilerle ilgili şunu soylemek istiyorum;
Bu 3.denemede pek çok belirtiye tanik oldum. Bu belirtiler kullanilan ilaclarin etkisinin disinda belirtilerdi. Çünku ilk 2 denememde ilaç etkisi disinda (sık idrara cikmak, akıntı, iştah gibi) bir belirti yasamadim. 3.denemede (başarili) ise Şiddetli bel ağrısı, hızla artan şişlik, halsizlik, vajinal koku gibi tipik belirtiler transferin 2. Gününden itibaren başladı ve devam etti. Hicbir belirti yasamayanlar var, ancak ben yaşadım, ilk 2 denemede bunlarin hiçbiri olmamıştı.

Kızlar merhaba. 20 nisanda dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bir kaç gün ağrım oldu bugün 20 nisan hariç 6. Günüm ve hiç bir belirti yok. Bu normal mi? Tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız?
Kızlar merhaba. 20 nisanda dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bir kaç gün ağrım oldu bugün 20 nisan hariç 6. Günüm ve hiç bir belirti yok. Bu normal mi? Tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız?
[/QU
Herkese Merhaba
Bende deli gibi aklımdaki sorulara cvp bulabilmek için forum gezenlerdenim🤗
Tüp bebek ilk denememiz🙏
Blatokist 5.gün embriyosu
19 Mart'ta transferim oldu
28 Mart'ta ilk beta gördük 395 çıktı 30 marta 2. Beta gördük 966 küsür çıktı çok şükür🤗
10 Nisan'da da ultrason göreceğiz hayırlısyla
Belirtilerle alakalı şunu söylemek isterim transfer sonrası ilk bir hafta herhangi birşey hissetmedim sonrasında ara ara rahimde batmalar hissettim okadar
Kullandığım ilaçlar👈
✔Eströfem günde 3 kere
✔Progestoron iğne günde 1 kere
✔4 günde bir değiştirdiği bele yapıştırılan progestoran band , ✔vajinal jel rahim kalınlaştırıcı ve ✔vitaminler tranfeeden beri hergün kullandıklarım
Faydalı olmuştur inşallah fikir edinmek için okuyun ama hiçbir zaman kıyaslamayın kendinizi yapılan tedavi , ilaçlar gebelik süreci kişiden kişiye değişir rahat, stressiz bir süreç geçirmek en sağlıklısı
Rabbim herkese gönlünden geçeni nasip eylesin🙏

merhaba
yakın zaman da transferi olan var mı acaba merak ettim :)
benim 23 Kasım'da transfer im oldu bugün 4.gunum sanırım transfer günü ilk gün sayılıyor mu bilmiyorum

Aradan çok zaman geçmiş ama bişey sormak istiyorum negatif sonuç alanlarda dr embriyo kalitesiyle ilgili bişey dedimi benim 2 rane transfer oldu 5. Gün embriyosu orta kalite dedi 2bb miş sonuç bekliyorum bende
Merhaba kusura bakmayın forumda araştırırken buldum. 2bb transfer sonucunuz ne oldu benimde bugün 2bb transferim oldu.

Back