• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası belirtiler

Kizlar sonucum cikti rabbim isteyen herkese versin insallah busefer dogar bebegim dua edin banada kaybetmeden ilerlesin guzel haberlerinizi bekliyorum:)
5. Gun emriosuydu bugun 6. Gunumdu sonucum 50.03 cikti elhamdullah

Çok sevindim canım Allahım kucağına almayı nasip etsin insallah

Kizlar sonucum cikti rabbim isteyen herkese versin insallah busefer dogar bebegim dua edin banada kaybetmeden ilerlesin guzel haberlerinizi bekliyorum:)
5. Gun emriosuydu bugun 6. Gunumdu sonucum 50.03 cikti elhamdullah
Hayırlıı olsun tebrik ederim kucağına da almak nasip olsun inşallah sağlıkla sıhhatle büyüsün🙏😊

Kizlar iğne vurulmaya gidecektik arabanin lastiği patladı . Normalde 3 günde bir vuruluyordum yarın sabah vurulsam bişey olur mu progestan igne

Kizlar iğne vurulmaya gidecektik arabanin lastiği patladı . Normalde 3 günde bir vuruluyordum yarın sabah vurulsam bişey olur mu progestan igne
Embriyonun tutunup gebeliğin ilerlemesi için progesteron hormonu önemli. Merkeze danış crinone jel veye başka progrsteron içerikli ilaç alıyosan bu akşamlık dozu ikiye çıkarılarak ayarlanabilir

Bende carsamba kan verip persembe ogrenecegim. 27 nisanda transfer oldu. Benimde kirmizilar geliyo galiba resmen adet sancisi🙄

Bende carsamba kan verip persembe ogrenecegim. 27 nisanda transfer oldu. Benimde kirmizilar geliyo galiba resmen adet sancisi🙄
Benmde günde 3 4 sefer adet sancısı 5 dk gelip gidiyordu 28 inde transfee oldm 5.gün embrıyosuydu bugün pozitif aldm korkma o ağrılar için inşallah sende pozitif alırsn🙏😊

Tabi ki canım burda herkese yer var ☺
2 tane 3. Gün embryom var transfer olmak için gün sayıyorum tuhaf bi durum kendimi cok kaptırıp olumsuz olmasından kprkuyorm ama bazen de anne olduğumu hayal ediyorm rabbim kimseyi evlatla sınamasın🙏🏻

Back