Transfer sonrası belirtiler

Ins hapsirmaktan oksurmekten gerinmekten çok korkuyor mm bisey olcak diye ama bir yanımda ferah gayet sağlıklı diyor doktor simdilik bakalim
İnsan kolay hamile kalamayinca kalana kadar korku sonrasi korkuu bitmior ki sende haklisin neyse dualarimizdasin cnm sende bize dua et bizede nasip olsun bana tek die dua et:)) artik cogalmaktan korkuoorum da

Neden ilk hamileliğin degilmi
Yok canm ilki 3 ay onceydi tek emrio koydular ücuz oldu kalpleri durdu 10. Haftada tek kesede beslenmeleri cok zordu milyonda bir bisey simdi tekrar transfer oldum cogalma ihtimali var dediler dua edicez ilk tutsun die sonra cogalmasin die ama sen korkma bak benimkiler ayni kesedeydiler seninki ayri kese onemli

Eklentiler

• 347A734B-CC8A-48C9-BC2C-A9EC0C104EE2.jpeg
    91,8 KB · Görüntüleme: 238
Ay canım benim ya allah dualarinizi kabul etson hayirlisiyla hayirli saglikli evlat olsun ins benim minikler simdilik böyle doktor da en sevdiğimiz ikiz gebelik tipi ayrı kese dedi ama insan yinede endişeleniyor herşeyden

Eklentiler

• IMG-20190430-WA0001.jpeg
    53,3 KB · Görüntüleme: 224
Canım sonuç şimdi çıktı hemen size yazdım sağlık ocagı olduğu için bugün çıkmış ama olsun çok şükür bin şükür bu sevinci rabbim sizlerede isteyen herkese nasip etsinnnn
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin yumurcakcok sevindim

Canım sonuç şimdi çıktı hemen size yazdım sağlık ocagı olduğu için bugün çıkmış ama olsun çok şükür bin şükür bu sevinci rabbim sizlerede isteyen herkese nasip etsinnnn
Oh oh hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin ne guzel yaa Allah ım bizede yaşatsın kaç çıktı değerin

Hayırlı uğurlu olsun bebişin canım sağlıkla ilerlesin herşey inşalalh

Çok sevindim canım. Allahım kucağına almayı nasip etsin. Kaç çıktı değerin.

Kızlar benim belim kaşığım ağrııor ya bacaklarım sızlıyor adet olma durumu olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…