İnsan kolay hamile kalamayinca kalana kadar korku sonrasi korkuu bitmior ki sende haklisin neyse dualarimizdasin cnm sende bize dua et bizede nasip olsun bana tek die dua et:)) artik cogalmaktan korkuoorum daIns hapsirmaktan oksurmekten gerinmekten çok korkuyor mm bisey olcak diye ama bir yanımda ferah gayet sağlıklı diyor doktor simdilik bakalim
Korkma Allahın izniyle sağlıkla gelecekler dünyaya diye düşün ve dua et çokca bizede dua et haziranda inşallah benim tranferim deAmiiin inşallah sizede nasip olsun
Evet imiz nasip etti rabbim cok sukur 8 ci haftaya girdik ins öyle sağlıkla devam eder korkuyorum bazen cok
Neden ilk hamileliğin degilmiİnsan kolay hamile kalamayinca kalana kadar korku sonrasi korkuu bitmior ki sende haklisin neyse dualarimizdasin cnm sende bize dua et bizede nasip olsun bana tek die dua et:)) artik cogalmaktan korkuoorum da
Ay ins canım benim ya süreç çok zor allah yardımcınız olsun gelsin bebis yada bebislerKorkma Allahın izniyle sağlıkla gelecekler dünyaya diye düşün ve dua et çokca bizede dua et haziranda inşallah benim tranferim de
Yok canm ilki 3 ay onceydi tek emrio koydular ücuz oldu kalpleri durdu 10. Haftada tek kesede beslenmeleri cok zordu milyonda bir bisey simdi tekrar transfer oldum cogalma ihtimali var dediler dua edicez ilk tutsun die sonra cogalmasin die ama sen korkma bak benimkiler ayni kesedeydiler seninki ayri kese onemliNeden ilk hamileliğin degilmi
Ay canım benim ya allah dualarinizi kabul etson hayirlisiyla hayirli saglikli evlat olsun ins benim minikler simdilik böyle doktor da en sevdiğimiz ikiz gebelik tipi ayrı kese dedi ama insan yinede endişeleniyor herşeydenYok canm ilki 3 ay onceydi tek emrio koydular ücuz oldu kalpleri durdu 10. Haftada tek kesede beslenmeleri cok zordu milyonda bir bisey simdi tekrar transfer oldum cogalma ihtimali var dediler dua edicez ilk tutsun die sonra cogalmasin die ama sen korkma bak benimkiler ayni kesedeydiler seninki ayri kese onemli
Canım sonuç şimdi çıktı hemen size yazdımZ ZambakEmel canim insallah seviniosundur da girememisindir cok cok merk etmm
Cokk sevindikl cnm ya meraktan ölduk:) hayrlisi olsunCanım sonuç şimdi çıktı hemen size yazdımsağlık ocagı olduğu için bugün çıkmış ama olsun çok şükür bin şükür bu sevinci rabbim sizlerede isteyen herkese nasip etsinnnn
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin yumurcakCanım sonuç şimdi çıktı hemen size yazdımsağlık ocagı olduğu için bugün çıkmış ama olsun çok şükür bin şükür bu sevinci rabbim sizlerede isteyen herkese nasip etsinnnn
Oh oh hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin ne guzel yaa Allah ım bizede yaşatsınCanım sonuç şimdi çıktı hemen size yazdımsağlık ocagı olduğu için bugün çıkmış ama olsun çok şükür bin şükür bu sevinci rabbim sizlerede isteyen herkese nasip etsinnnn
Canım sonuç şimdi çıktı hemen size yazdımsağlık ocagı olduğu için bugün çıkmış ama olsun çok şükür bin şükür bu sevinci rabbim sizlerede isteyen herkese nasip etsinnnn
Gusel canim degerin yarin yine yap iki kati artcakmi bak164.5 canım
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kaç embriyo koyulmuştu problem kimdeydi164.5 canım
:)))164.5 canım
Hayirli olsun kuzum saglikla ilerler insallahCanım sonuç şimdi çıktı hemen size yazdımsağlık ocagı olduğu için bugün çıkmış ama olsun çok şükür bin şükür bu sevinci rabbim sizlerede isteyen herkese nasip etsinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?