- 2 Ekim 2017
- 411
- 307
- 103
Z ZambakEmel naptin canm kan tahlilini yaptin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuç bekliyorum canımZ ZambakEmel naptin canm kan tahlilini yaptin mi
Aklimiz sende kaldii cnmmSonuç bekliyorum canım
O degilde o kan tahlilini yapinca o 1 saat gecmioo
Yok cnm bi onceki trasferimde yaptigimda kafayi yicektik esimle :) bnim daha 3. Gunum esimde bedelli askerlikte insallah ona gusel haber veririmSende mi kan verdin
Yok cnm bi onceki trasferimde yaptigimda kafayi yicektik esimle :) bnim daha 3. Gunum esimde bedelli askerlikte insallah ona gusel haber veririm
İnsallah kuzum aa nie okdr bekledinnki hemen cikmior muInşallah pozitif sonuçlar alırsın canım eşine de moral olur gerçekten . Ben ilk kan testini yaptırdığım da sabah 9 da verip akşam üstü 3 e kadar beklemistim öğrenmek için gerçekten çok zordu o süre
İnsallah kuzum aa nie okdr bekledinnki hemen cikmior mu
Hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip eylesin inşallah kaçıncı gün embriyosuydu ve kaç taneydiArkadaşlar merhaba en başından en sona her yazdığınız yazıyı okudum kiminiz cok umutlu kimimiz çok umutsuz herşey allah'tan öncelikle bunu soyliyim bende ilk denemede tup bebekle hamile kaldım çok şükür 7 haftadayim ılaclar tabiki belli oranda hamilelik belirtisi yapabiliyor ama bebeğiniz sizinleyse kasiklarda adetimsi ağrılar oluyor ara yatinca geçiyor bel agrisi ince sizi şeklinde oluyor göğüs ağrısı koltuk altından göğüs ucuna şu akıyor gibi ince sizi şeklinde oluyor hafif biyle baş dönmesi gibi sendelenme migde ağrısı taş oturmuş gibivesayra herkeste farklilik gösterebiliyor bu durumlar hiç bir belirtisi olmayıp pozitif gören de var sağlıklı mutlu hamilelikler dilerim hepinize
En başından şöyle soyliyim 14 yumurta toplandı 4 tanesi söylenmişti 3cu gün transfer oldu transfer günü 3 embriyo kaldi 3unude koydu doktorum ama sen 2 gibi düşün demişti transferden tam 8 gun sonra idrarda pozitifi gördümHayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip eylesin inşallah kaçıncı gün embriyosuydu ve kaç taneydi
Hayrlisi olsun cnmm saglikla kucagina al insallahEn başından şöyle soyliyim 14 yumurta toplandı 4 tanesi söylenmişti 3cu gün transfer oldu transfer günü 3 embriyo kaldi 3unude koydu doktorum ama sen 2 gibi düşün demişti transferden tam 8 gun sonra idrarda pozitifi gördüm
Ikiz mi kuzum :)En başından şöyle soyliyim 14 yumurta toplandı 4 tanesi söylenmişti 3cu gün transfer oldu transfer günü 3 embriyo kaldi 3unude koydu doktorum ama sen 2 gibi düşün demişti transferden tam 8 gun sonra idrarda pozitifi gördüm
Amiiin inşallah sizede nasip olsunHayrlisi olsun cnmm saglikla kucagina al insallah
Evet imiz nasip etti rabbim cok sukur 8 ci haftaya girdik ins öyle sağlıkla devam eder korkuyorum bazen cokIkiz mi kuzum :)
Bisey olmaz canm iki farkli kese de buyucekler korkma arkadaslarim cok doguran gusel dusun gusel gidicekAmiiin inşallah sizede nasip olsun
Evet imiz nasip etti rabbim cok sukur 8 ci haftaya girdik ins öyle sağlıkla devam eder korkuyorum bazen cok
Ins hapsirmaktan oksurmekten gerinmekten çok korkuyor mm bisey olcak diye ama bir yanımda ferah gayet sağlıklı diyor doktor simdilik bakalimBisey olmaz canm iki farkli kese de buyucekler korkma arkadaslarim cok doguran gusel dusun gusel gidicek