Transfer sonrası belirtiler

Yok cnm bi onceki trasferimde yaptigimda kafayi yicektik esimle :) bnim daha 3. Gunum esimde bedelli askerlikte insallah ona gusel haber veririm

Inşallah pozitif sonuçlar alırsın canım eşine de moral olur gerçekten . Ben ilk kan testini yaptırdığım da sabah 9 da verip akşam üstü 3 e kadar beklemistim öğrenmek için gerçekten çok zordu o süre

Herkese tek emriomu trasfer oldu acaba?tavsiyem sonucu ogrenince 1 hafta sonra tekrar beta yapin ben orda ogrenmistim cogul gebelik yasasigimi 3800 cikmasi gereken betam 12870 cikmisti

İnsallah kuzum aa nie okdr bekledinnki hemen cikmior mu

Hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip eylesin inşallah kaçıncı gün embriyosuydu ve kaç taneydi

Hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip eylesin inşallah kaçıncı gün embriyosuydu ve kaç taneydi
En başından şöyle soyliyim 14 yumurta toplandı 4 tanesi söylenmişti 3cu gün transfer oldu transfer günü 3 embriyo kaldi 3unude koydu doktorum ama sen 2 gibi düşün demişti transferden tam 8 gun sonra idrarda pozitifi gördüm

Hayrlisi olsun cnmm saglikla kucagina al insallah

Amiiin inşallah sizede nasip olsun
Evet imiz nasip etti rabbim cok sukur 8 ci haftaya girdik ins öyle sağlıkla devam eder korkuyorum bazen cok
Bisey olmaz canm iki farkli kese de buyucekler korkma arkadaslarim cok doguran gusel dusun gusel gidicek

Bisey olmaz canm iki farkli kese de buyucekler korkma arkadaslarim cok doguran gusel dusun gusel gidicek
Ins hapsirmaktan oksurmekten gerinmekten çok korkuyor mm bisey olcak diye ama bir yanımda ferah gayet sağlıklı diyor doktor simdilik bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…