Haklisin canim gecmeyen agri olunca panige kalip korktum.zaten hormonlarimiz bizi allak bullak ediyor hayirlisi deyip beklemek düşüyor bizedeGebelik ilerledikçe ağrılar artıyor zaten canim benim tabi bazılarında hiç birşey olmuyor yani herşey allah'tan ama benim böbrek ağrılarım sırt ağrılarım bel kaşık ağrısı niğde ağrısı ile başladı gebeligim
Evet bende dayanamayio erken yaparim testiBen ilkinde 5. Gun emriosu 6. Gun bakmistim 54 cikmisti kan sonucum busefer de 7. Gun bakarim beklemem varsa var yoksa yok sende 9 bakabilrsin
İnsallah gusel sonuc aliriz hayrlisi olsun gusel sonucu gusel sonla bitiririrz digeri cok yipraticii kurtajdi strestiEvet bende dayanamayio erken yaparim testi
Oohh süper hayırlı olsun gebelik var
Yaa ne guzel kanda da cıkar canm test cok netİnşallah ya yarın kan testi yaptıracağım bakalım 5 .gün transferi yapıldı 1emriyo koyuldu bakalım hayırlısı inşallah kan testindede çıkar belirtilerim gögüslerim şişdi kasık ağrılarım baş ağrım oldu
Ahh inşallah inşallahsakın öyle moralini bozma illa belirti olacak diye birşey yok herkeste aynı olmuyor kötü düşünme canımhiç belirti yaşamayanlarda var ama hamiş olanlar içini ferah tut sen sendende pozitifleri bekliyorummmm
Hiç üzülmeyin ben de bütün sayfalarda belirtilerim yok diye ağladım günlerce üzüldüm bugün kan tahlili verirken bile 2. Denemeyi ne zaman yapabiliriz diye sordum o kadar umutsuzdum ama buhün kan testimde bhcg173 çıktı hamileyimYaa ne guzel kanda da cıkar canm test cok netbenimde 5.gün embrıyosu 4.günüm ama hıc göğüslerimde fln hassaslık yok
Yaa süper hayırlı olsn Allah kucağınıza almayı nasip etsin çok çok sağolun şuan belirti aramıyorum erken olduğunuda biliyorum umutsuzluk daha çökmedi ama ufak tefek belirti olsa insanın hosuna daha çok gider tabiHiç üzülmeyin ben de bütün sayfalarda belirtilerim yok diye ağladım günlerce üzüldüm bugün kan tahlili verirken bile 2. Denemeyi ne zaman yapabiliriz diye sordum o kadar umutsuzdum ama buhün kan testimde bhcg173 çıktı hamileyimumut olur belki size de
Kuzumm var gibi gorunuyor ama kan ver hemen kacinci gunundesin bugun
Bencede uzulme ilk tup bebegimde kendim ve arkadasimda hicbisi hisetmedik herkesin ayni olmuor tutmustu hemdeAhh inşallah inşallahcok sağol
10.günüm bugün 5.gün transfer yapıldı yarın kan vermeye gideceğim inşallah kandada sonucum yüksek çıkarKuzumm var gibi gorunuyor ama kan ver hemen kacinci gunundesin bugun
3.gun embriyosu 27 nisanda transferim oldu
He baya beklemisin:)) kesin cikar ozaman kuzum ben ilkinde dayanamamistim 6. Gun baktim 54 cikmisti benim 3 ay once kaybettim tek yumurta ucuzlerimi simdi transfer oldum 2 . Gunumdeyim 7. Gun kan veririm cikio zaten10.günüm bugün 5.gün transfer yapıldı yarın kan vermeye gideceğim inşallah kandada sonucum yüksek çıkarsen nasılsın durumlar nasıl
Hepimiz yakin yakiniz insallah kimse uzulmezz hepbirlikte sevinelimAynı canım tarihlerimiz
Hepimiz yakin yakiniz insallah kimse uzulmezz hepbirlikte sevinelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?