- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Kendindeki belirtileri yazar mısın taze tazeKorkma canım benimde öyleydi belirtilerim için rahat olsun
Banamı yazdın canımKorkma canım benimde öyleydi belirtilerim için rahat olsun
Kacinci gunun canimKızlar benim belim kaşığım ağrııor ya bacaklarım sızlıyor adet olma durumu olabilirmi
5 gün canım kasıgım belim ağrıyor öyleKacinci gunun canim
Bende de bugun basladi sanki adet olucakmisim gibi5 gün canım kasıgım belim ağrıyor öyle
Neden oluyor acabaBende de bugun basladi sanki adet olucakmisim gibi
Aldığımız ilaclardan olabilirNeden oluyor acaba
AYnen oluyor ben netten test almıştım ilk defa bu testi deniyorum ya duydunuz mu hiç adını bigkit diyeGaziniz oluyor mu kizlar ?
İlk duydum ne ise yariorAYnen oluyor ben netten test almıştım ilk defa bu testi deniyorum ya duydunuz mu hiç adını bigkit diye
Gebelik testi canım da netten aldımİlk duydum ne ise yarior
Kuzum ya bence kan testi varken idrar yapmaya gerk yok tup bebekteGebelik testi canım da netten aldım
Öylede işte dayamıyor insan merak tanKuzum ya bence kan testi varken idrar yapmaya gerk yok tup bebekte
Kacinci gun yapiosun ki idrari 7. Gun cikio kanda tup bebekÖylede işte dayamıyor insan merak tan
VAla yarın 6 günüm sabah bakıcam bi idrarlaKacinci gun yapiosun ki idrari 7. Gun cikio kanda tup bebek
Bak ama sonuca inanma yani cikmassa moral bozma kana bile 6 7 de gecioken idrara hemen gecicegini dusunmiorumVAla yarın 6 günüm sabah bakıcam bi idrarla
İLk tüp bebek denmemde idrarımda bakmıştım çıkmıştı ya nebilşyşm bendeki psikolji en zindan kendimi herşeye alıştırırımBak ama sonuca inanma yani cikmassa moral bozma kana bile 6 7 de gecioken idrara hemen gecicegini dusunmiorum
Yarın yaz canm olur mu belki bende cesaretlenirim senden benım bugün 6.günümİLk tüp bebek denmemde idrarımda bakmıştım çıkmıştı ya nebilşyşm bendeki psikolji en zindan kendimi herşeye alıştırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?