Transfer sonrası bekleyiş

Pozitif sanırım sizin, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌻

Bugün akıntım oluyor ara ara kasık ağrılarım devam ediyor eğer belirtiyse inanılmaz gaz sancım oluyor özellikle akşamları sanırım ilaçlardan 🥺 Sizin hangi belirtileriniz oldu
Bende cok akinti ve adet sancısı gibi agri oldu. Rahimde cekilme gibi kramplar, ayakta durunca belim agriyo

Keşke hemen öğrenebilsek sonucu beklemek daha yoruyor 🙈 belim de çok yoğun değil ara ara oluyor inşallah tutunma belirtisidir bunlar 🙏🏻🤍
Beklemek ve belirsizlik hic bitmiyo ben bunu anladım.. önce idrarda citf cizgiyi gormek istiyosun, sonra kan degerini merak ediyosun. Degerin yuksek geliyo, bu sefer 2gunde bir ikiye katladi mi diye endiseleniyosun(ben bu aşamadayım), sonra heralde kese icin merakta olup sonra da kalp atışı var.. ondan sonra 2li 3lu testi sonra pgt... bitmiyo yani anlasilan:)

Belki de ilaçlarımız farklı olabilir yada bedenlerimiz farklı tepki veriyor olabilir . Transferden sonra en önemli şey bence teslimiyet çünkü elimizden geleni yapıyoruz . O ağrıları sancıları çekiyoruz ilaçlarımız ruh halimizi olağandışı değiştiriyor. O yüzden bizi bizden başka kimse anlamaz . Keyfine bak rahat bırak kendini eminim ki sonu hayırlı olacak kardeşim 🌸 kendini dinleme. Sevdiğin şeyleri yap . O gün mecbur gelecek ve test yapacağız öğreneceğiz . Benim 5. Günden sonra hiç bir değişik durumum olmadı . Sadece göğüslerim şiş dokunca ağrı yapıyor . Dün transfer harici 8. Günümğzdü bta mız 94 çıktı . Yarın tekrar vereceğim test Allahım kimsenin boynunu bükmesin bu yolda . 🤲🏻
Sizin embriyolo kaliteniz neydi dönmüş embriyo transferi mi oldunuz yoksa taze mi 🙏🏻

Ikı katı artmıyordu o yüzden kimyasal dedi doktor ve kanama da başladı ama hala dusmeyınce bi tedirgin oldum
Eğer 2 günse 300’den 500’e yükselmesi normal. Çünkü %60 katlaması yeterli diye biliyorum. Ama tabi iki testin arası daha çoksa normal olmayabilir. Zaten sağlıklı gebelik değilse düşer değeriniz😢

Eğer 2 günse 300’den 500’e yükselmesi normal. Çünkü %60 katlaması yeterli diye biliyorum. Ama tabi iki testin arası daha çoksa normal olmayabilir. Zaten sağlıklı gebelik değilse düşer değeriniz😢
4 gün de yaptım testi değer kalan günlerde de %60a yakındı ama yine de olumsuz sonuc dedı dr

4 gün de yaptım testi değer kalan günlerde de %60a yakındı ama yine de olumsuz sonuc dedı dr
Anladım hayırlısı olsun hakkınızda. Doktorunuz daha iyi bilecektir tabi. Anlaşılan kalp atışını duyana kadar bize rahat yok anlaşılan.

merhaba, bende 4 kasımda transfer oldum. Dün kasık ağrım çok oldu kahve kırmızı arası kanamam geldi bugün kırmızıya döndü. Doktor pazar kan vermemi söyledi ama olumsuz sanırım.

X