Beta Artışı 🆘 🙇🏻‍♀️ Transfer sonrası Ovitrelle kullananlar acil bakar mısınız?

Peki hergün bu testleri yapsam ovitrelle yüzünden çizgi koyulaşmalı mı silikleşmeli mi? Yani demek istediğim ilk vurulduğum gün betayı 100e çıkardı mesela 2.gün 80e düşürür mü 3.gün 50 falan diye ona göre her gün test yapıp kontrol edicem çizgi daha çok koyulaşır belki diye
Ovitrelle maksimum 30 betaya kadar yükseltir. Benim bücudumdan 6. Günde tamamen atılmıştı etkisi. Maximum 12 gün sürüyoe. Ve buda azalarak gidiyor. Gebelik şüpheniz veya istediğiniz var ise kan verin, 30 üstü değer kesinlikle ovitrelledwn olamaz:) rabbim hepimize hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin

Evet maalesef öyleymiş ama biliyor musun hayali silik vs mi yoksa böyle belirgin mi çıkartıyor 🥲
Hayır canım onu bilmiyorum ama belirgin veya silik önemli değilmiş aslında o çizginin çıkması beta varlığını temsil ediyor

Ovitrelle maksimum 30 betaya kadar yükseltir. Benim bücudumdan 6. Günde tamamen atılmıştı etkisi. Maximum 12 gün sürüyoe. Ve buda azalarak gidiyor. Gebelik şüpheniz veya istediğiniz var ise kan verin, 30 üstü değer kesinlikle ovitrelledwn olamaz:) rabbim hepimize hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin
Evet öyle birşeyde görmüştüm test günüm perşembe. pazartesi günü kan versem mi diye düşünüyordum ama vazgeçtim moral bozmayayım boşuna diye 😄

Bu heyecanla ve motivasyonla senin olumsuz haber alma şansın yok ♥️♥️♥️
Aşılamadan 1 hafta öncesinde hep hayal ettim doktor oo yumurtan mükemmel çok olgun diyecek diye 😄 Öyle de çıktı ama süreç tüp bebeğe evrildi. Sonra transfer gününü beklerken hep dua ettim ooo çok iyi geçti diyecek diye 5 sn sürdü doktor çok iyi dedi 😄 Sonra ultrason kontrolüne çağırdılar perşembe günü yine hayal ettim Herşey süper diyecekler diye endometrium kalınlığı kistler sıvı birikimi kontrollerim çok iyiydi kan değerime de takviye ovitrelle verdiler 🥰 O gün cuma akşam tekrar test yapıcam çift çizgi hayali kurdum eşimle sarılıyorum aynısı gerçekleşti 😍❤️ 5 dakika sonra oturdum ve çatlatma iğnesi aklıma geldi 😅😅 Yine hayal kuruyorum perşembe beta testimde hamilesinn diye söyleyecekler 🥰❤️

Back