Transfer sonrası bekleyiş

Kızlar sakın idrar testi yapmayın. Ben ettim siz etmeyin 🥹 Sabah meraktan idrar testi yaptım. O kadar silik çıktı ki varla yok arası bir de erken gebelik testiydi. Sabahtan beri kendimi yedim bitirdim kimyasal diye. Kan verdim sonuç 255 çıktı gayet iyi dedi doktorum. Boşuna stres yani hiç gerek yok

Kızlar sakın idrar testi yapmayın. Ben ettim siz etmeyin 🥹 Sabah meraktan idrar testi yaptım. O kadar silik çıktı ki varla yok arası bir de erken gebelik testiydi. Sabahtan beri kendimi yedim bitirdim kimyasal diye. Kan verdim sonuç 255 çıktı gayet iyi dedi doktorum. Boşuna stres yani hiç gerek yok
Ayy çok güzel gözünüz aydın hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallaj testin görüntüsü varmı benimde çok silik çıkıyor öğlen yaptım erken gebelik

Canım hayırlı olsuuun. 😌 Nerde yaptırdın kan testini

Kızlar 3 gundur kanamam var ılk gun kahverengıydı doktor kimyasal dedı ama neden hcg dusmuyor bunu baktım 500 olmuş en son 300 dü bi bilgisi olan var mı?

Bende test savaşındayım 😂😂 kaçıncı günündeydin canım. Hayırlı olsun inşallah.

Testin resmi varmı acaba

Ayy çok güzel gözünüz aydın hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallaj testin görüntüsü varmı benimde çok silik çıkıyor öğlen yaptım erken gebelik
Çok teşekkür ederim. Sizin de hayırlı haberlerinizi alırız inşallah🤗 Boşuna stres yapmışım sabahtan beri kimyasal diye düşünüyordum direkt. Daha koyu bekliyordum. Ekledim fotosunu☺️

Eklentiler

• IMG_0488.jpeg
    IMG_0488.jpeg
    123,7 KB · Görüntüleme: 7
Kızlar 3 gundur kanamam var ılk gun kahverengıydı doktor kimyasal dedı ama neden hcg dusmuyor bunu baktım 500 olmuş en son 300 dü bi bilgisi olan var mı?
Kaç gün arayla test yaptınız. Aslında gayet yüksek bir değermiş. Kanamalara çok takılmayın derim.

Bana ilaclari kullanirken adet olamazsiniz dedi dr. Benim 2 saat biraz yogun sonra da azalarak bitti, tamamen bitmesi 2 gun surdu. Kahverengi ise sorun yok. Taze kan degil dimi
Benim de bugün transfer hariç 10.günüm 3.gün embriyosu.daha önce de konuşmuştuk sizinle:)İdrar testi negatif ama az önce açık kahve gibi bir leke gelmiş..Yerleşme olabilir mi gerçekten..

X