TÜP BEBEK MART 2025 TRANSFER OLACAKLAR VE REGLİ BEKLEYENLER 💅

Embriyolarım 2 adet donduruldu yumurta toplamadan sonra ilk adette muayene yapalım diğer adette geçsin transferi öyle konuşalım demişti doktorum. Yarın muayenem var hidrosalpenks sorunum var sanırım şüpheli denmişti o yüzden erteledik transferi zaten ameliyat vs onlar bi netleşsin öyle karar vericez evet en zoru beklemek..
Olsun geç olsun güç olmasın akışa bırakıp kendi hayat kaliteni artır yeni hobi edin başka ne yapılır bilmiyorum 💕

Kızlar bu arada . Ben doktoruma dün detaylı sordum sürekli yatmak mı gerekiyor en azından 2-3 gün dikkat mi etmeliyim diye . Bana bunun tutunma ile bağlantısı olmadığını söyledi. Biz seni yarım saat dinlendircez bu yeterli dedi embriyo öyle kayıp çıkacak birşey değil dedi ama tabi her doktorun tarzı farklıdır dedi. Hatta hareket etmem gerektiğini kan akışının bebeğin tutunmasına daha yardımcı olduğunu söyledi. Eğer yatarsan sürekli bu sefer rahimdeki kan akışını azaltırsın ve bu tutunmayı engeller diye ekledi.

Selam bende geldim. 3. martta transferim olacak Allah nasip ederse. Sabah 2,akşam 2 Estrofem ve coraspirin kullanıyorum. Bugün de progestan dex iğneye başladım. Donmuş emb transferi olacağım. Bu 2. Transferim olacak. Herkese şans diliyorum. Umarım güzel sonuçlar alırız.
Bnde 3 Mart transefer olucam ama ilaç faln kullanmıyorum çünkü rahim kendiliğinden doğal yolla transfere hazırlandi ben 3. Gün embriyo transferi olucam rabbim ikimizde hayrlısini nasip etsin inşallah isteyen herkesin rabbim kucağını boş bırakmasin

Cok tebrik ederim harika cok sevindim böyle güzel haberler beni çok motive ediyor 🌸🌸 sağlıkla kucağına al darısı bizlere. Artık hamiş duası senden gelecek bize 🤩🤩
Cok tesekkur ederim, isteyen herkese nasip olsun insallah bu mutluluk🌸🙏🏼 kendime dua ettigim kadar burada kimle diyalog kurarsam ona da her seferinde guzel dileklerimi dualarimi ediyorum inan, cok zor bir sinav gectigimiz yasamayanin anlayamayacagi🥹 allah bana da devamini saglikla gosterir siz de bana duaci olun🙏🏼🧿

Cok tesekkur ederim, isteyen herkese nasip olsun insallah bu mutluluk🌸🙏🏼 kendime dua ettigim kadar burada kimle diyalog kurarsam ona da her seferinde guzel dileklerimi dualarimi ediyorum inan, cok zor bir sinav gectigimiz yasamayanin anlayamayacagi🥹 allah bana da devamini saglikla gosterir siz de bana duaci olun🙏🏼🧿
İnşallah herşey sorunsuz ilerleyecek merak etme. Senin tek transfer ve ilk transferdi değil mi ? Dualarım seninle ve bu yolda savaş veren hepimizle. Artışınıda söyle olur mu. Sen çatlatma iğnesi mi oldun yoksa sadece estrofemmiydi hatırlayamadım ? Donmuş transferdi diye kalmış aklımda

İnşallah herşey sorunsuz ilerleyecek merak etme. Senin tek transfer ve ilk transferdi değil mi ? Dualarım seninle ve bu yolda savaş veren hepimizle. Artışınıda söyle olur mu. Sen çatlatma iğnesi mi oldun yoksa sadece estrofemmiydi hatırlayamadım ? Donmuş transferdi diye kalmış aklımda
Evet canim ilk transferim. Tek embriyo genetikli. Donmus emb ama dog siklus transferi oldum, ovitrelle vuruldum transferden bir hafta once tam.

Back
X