• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Artışı 🆘 🙇🏻‍♀️ Transfer sonrası Ovitrelle kullananlar acil bakar mısınız?

Şöyle düşün, 50 ye çıkmamıştıe belki kimyasal yaşadı kendi değeri de yükseldi düştü. Bunu anlayamaz ki.

Ben 4 aylık olcam hâlâ arada test yapıyorum sırf yıllardır görmediğimi göemek için😂😂
3 kere böyle olmuş ama çok ilginç seni o posta nasıl etiketlicem @esrasill yazsam oluyor mu (oluyormuş) 😀

1 şubatta 3.gün embriyom transfer edildi. 6 Şubat Perşembe günü ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Betayı arttırıyormuş yalancı pozitif çıkartıyormuş doğru mu kızlar 🥲 Çarşamba günü hayali çizgi çıkmıştı, bugün belirgin çizgiler var iğne etkisi bu kadar çok olur mu 🙇🏻‍♀️ Test tarihim 13 Şubat
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba pozitifmi

Evet canım Perşembe günü beta 221 geldi
Çok güzel bı haber sağlıkla kucağiniza alın inşallah bende ovitrelle vuruldum testlerim hep pozitif ama koyuluk olmadı peş peşe yaptım belki ondan bugün 10 günüm test vericem inşallah pozitif çıkar testler hep farklı marka birazda ona yoruyorum

Eklentiler

• IMG20250214093618.webp
    IMG20250214093618.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 27
Evet canım Perşembe günü beta 221 geldi
Ben aslında transferden 1 hafta önce ovitrelle yani 31 ocakta vurundum 6 Şubat'ta transfer yapıldı yarın test vericem yani ignenin uzerinden 15 gün geçmiş oluyor takildigim nokta idrar testinde çizginin koyulasmamasi ama hepsinde anında çıkıyor 3.5 dkka sonra değil birde o kadar çok hamilelik testlerinde yalancı pozitiflik okudum ki biraz önce öğrenmek istedim açıkçası normalde test günüm pazar günüydü

Çok güzel bı haber sağlıkla kucağiniza alın inşallah bende ovitrelle vuruldum testlerim hep pozitif ama koyuluk olmadı peş peşe yaptım belki ondan bugün 10 günüm test vericem inşallah pozitif çıkar testler hep farklı marka birazda ona yoruyorum
Bugüne çift çizgi çıkıyorsa vardır canım ❤️🥰

Ben aslında transferden 1 hafta önce ovitrelle yani 31 ocakta vurundum 6 Şubat'ta transfer yapıldı yarın test vericem yani ignenin uzerinden 15 gün geçmiş oluyor takildigim nokta idrar testinde çizginin koyulasmamasi ama hepsinde anında çıkıyor 3.5 dkka sonra değil birde o kadar çok hamilelik testlerinde yalancı pozitiflik okudum ki biraz önce öğrenmek istedim açıkçası normalde test günüm pazar günüydü
Yok canım 15 gün geçmiş artık boşuna kuruntu yapma ❤️ Strese sokma kendini sakın inşallah sonuçların çok güzel çıkacak 🥰

Yok canım 15 gün geçmiş artık boşuna kuruntu yapma ❤️ Strese sokma kendini sakın inşallah sonuçların çok güzel çıkacak 🥰
Bugün idrar testi yapmadım ama dün akşam 6 gibi yaptığımda pozitifti inşallah güzel çıkar sonuclarim teşekkürler ♥️ herşey gönlünüzce olsun inşallah

Back
X