TÜP BEBEK MART 2025 TRANSFER OLACAKLAR VE REGLİ BEKLEYENLER 💅

Bugün transferimi oldum hayırlısıyla , idrara sıkışıklık biraz zorluyor onun haricinde güzeldi çok şükür . Size tavsiyem yolda su içmeye başlamayın , hastaneye gidince için , işleme almak için illa ki bekleme süresi oluyor . Sıkışık beklemek zorluyor , transfer anında da ek olarak ultrason görüntüsü için karına basıyorlar.
Benim 2. Transferim olduğu için ek olarak intralipid serum takıldı , inşallah şifa olur , güzelce tutunur 🙂

Selam kızlar , bende bu ay transfer olucam ikinci reglimi bekliyorduk dün akşam regl oldum pazartesi muayeneye gideceğim ilk muayenede transfer günü belli oluyor mu

Bugün transferimi oldum hayırlısıyla , idrara sıkışıklık biraz zorluyor onun haricinde güzeldi çok şükür . Size tavsiyem yolda su içmeye başlamayın , hastaneye gidince için , işleme almak için illa ki bekleme süresi oluyor . Sıkışık beklemek zorluyor , transfer anında da ek olarak ultrason görüntüsü için karına basıyorlar.
Benim 2. Transferim olduğu için ek olarak intralipid serum takıldı , inşallah şifa olur , güzelce tutunur 🙂
Hayırlısı olsun inşallah bebişiniz tutunur 🙏 Çift embriyo mu transfer edildi canım

Bende martın 3 lucrın iynesı vurcam 21 cı gunu sora reglı bekliycem transfer hazırlığı için

Merhaba arkadaşlar bende bu cuma günü tüp bebek için tedaviye başladım iki ay önce mikroçip aşılama yaptım ama olmadı ilk tüp bebek tedavim olacak ve biraz tedirginim yaşım 25 ama biraz amh değerim yaşıma göre düşükmüş moralım çok bozuk doğal yolla hiç gebe kalamadım hakkımızda hayırlısı olsun merak ettiğim embriyo transfer edildiği zaman ağru acı oluyor mu mikroçip aşılama yaptığım zaman çok ağrım oldu hatta ağladım yani biraz zor oldu benim için inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz 😕

Merhaba arkadaşlar bende bu cuma günü tüp bebek için tedaviye başladım iki ay önce mikroçip aşılama yaptım ama olmadı ilk tüp bebek tedavim olacak ve biraz tedirginim yaşım 25 ama biraz amh değerim yaşıma göre düşükmüş moralım çok bozuk doğal yolla hiç gebe kalamadım hakkımızda hayırlısı olsun merak ettiğim embriyo transfer edildiği zaman ağru acı oluyor mu mikroçip aşılama yaptığım zaman çok ağrım oldu hatta ağladım yani biraz zor oldu benim için inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz 😕
Bugün transfer olmuş biri olarak söyleyeyim, hiç ağrı sızı bir şey olmadı. Çok rahat geçti, hatta bu kadar rahat geçmesine şaşırdım.

O dediğin serum beyaz bi serummu canım

Ay çok sevindim bnde iki ay olcak ilki rahim dinlendrmeydi bu hfta gittigmde maalsf kist oluşmuş birde benm vucudum kistlere çok yatkın bir tane kistim vardı zaten bir yıldır ama ikincide ilaçlardan kaynaklı çıktı kan sonucum iyi gelmedi die Martin sonunda gidicem
Dua edicem sizin için inşallah korkmayın kist olup da bebeğine kavuşan çok insan var olumsuzluğa kapılmayın neler neler oluyor da kavuşuluyor sizden de güzel haberi duyarız seviniriz birlikte benim de son 2 günüm kaldı inşallah burdaki herkes anneliğe kavuşur ve en güzel şekilde tadını çıkararak yaşar tüm bu üzüntüleri unutacağız🤲🏻🤲🏻🥰🥰

Ay çok sevindim bnde iki ay olcak ilki rahim dinlendrmeydi bu hfta gittigmde maalsf kist oluşmuş birde benm vucudum kistlere çok yatkın bir tane kistim vardı zaten bir yıldır ama ikincide ilaçlardan kaynaklı çıktı kan sonucum iyi gelmedi die Martin sonunda gidicem
Dua edicem sizin için inşallah korkmayın kist olup da bebeğine kavuşan çok insan var olumsuzluğa kapılmayın neler neler oluyor da kavuşuluyor sizden de güzel haberi duyarız seviniriz birlikte benim de son 2 günüm kaldı inşallah burdaki herkes anneliğe kavuşur ve en güzel şekilde tadını çıkararak yaşar tüm bu üzüntüleri unutacağız🤲🏻🤲🏻
Merhaba sizin transfer sureciniz 2. Regl ile mi basladi yoksa 2. Reglden sonra da 1 ay beklediniz mi
2. Regli oldum estrofem başladık 12 sinde devam ediyorum hala ona ekstra 3 gündür de progestan iğne ve fitile başladım corasprin içiyorum 2 gün sonra 4 ünde transfer inşallah

Tabiki yazarım progestron iğne ve fitil kullancam reçeteyi verdi fakat dediğim gibi ertelendi iki türlü progestron iğne var dedi hemşire biri kalçadan biri göbekten kalçadan olan yakiyormus ve birinin ypmasi lazmmis gokbekten olan daha maliyetli ama en azndan kendm vurabilcem o yüzden onu tercih edicem
Göbekten olanı yapıyorum ben daha rahat en azından hastaneye gitme derdi yok evde saatinde yapmak mümkün iğnesi kalın olduğu için zor giriyor deriye acıtıyor ben başka bi yöntem buldum o şekilde ince iğneyle yapıyorum hiç canım acımıyor ilaç da yavaş yapınca hiç yakmıyor çok rahat ilk gün bilinçsizce kalın iğneyle yaptım ve tedirgin olduğum için korkudan baygınlık geçirdim iğne karnımda saplı şekilde tansiyonum düştü bende kendi kendime yöntem buldum şimdi 2 gündür korkmadan yapıyorum ve şişlik morarma da yapmıyor izi bile kalmıyor başladığınızda paylaşırım sizinle🥰🥰🥰

Ben size birşey sormak istiyorum transfer için rahim kalınlığının kaç olması gerekiyor benim biraz yavaş kalınlaşıyor sanırım iki günde bir kontrol ediyor doktorum. Merak ettim. Şimdi 7.5 olmuş pazartesi tekrar bakacak

Back
X