Transfer sonrası bekleyiş

Merhaba hanımlar. bende 31 ekimde OPU oldum şimdi transfer gününü bekliyorum. doktor size transfer günü ilişki önerisinde bulundu mu ?

Kızlar bugün transfer günü ile birlikte 3.günüm hiç belirti yok2. Tüp bebek ilki negatif oldu ilkinde hep Batman oluyordu bunda hiç belirti yok normal mi acaba ?

Arkadaslar ne yaptiniz ya merak ediyorumm?
Pozitif olanlarin degerleri nasıl gidiyo? Benim ilki yuksek cikti ama ikinci ikiye katlamadi moralim bozuk:KK43:

Fakat bu sabah idrar testinde denediğimde negatif çıktı bu bir sıkıntı mı sizce
Canım kanda pozitif çıkıp idrar testinde negatif mi çıktı . Üçüncü gün embriyo 9. Gün evde test yaptım negatif çıktı öyle kötü oldum ki kesin sonuç mudur

Kızlar idrar testi negatif çıkınca kanda da negatif çıkması muhtemel mi yanıltıcı olabilir mi ?9. Gün baktım evde cumartesi kan testi vereceğim

Canım kanda pozitif çıkıp idrar testinde negatif mi çıktı . Üçüncü gün embriyo 9. Gün evde test yaptım negatif çıktı öyle kötü oldum ki kesin sonuç mudur
Kanda beta kaç çıktı sizin? Benim 10.günde 103 çıktı beta bugün evde merakımdan baktım 11.gün olduğu halde idrarda negatif çıktı beta gayet yüksek olmasına rağmen idrarda çıkmayabiliyor o yüzden kana bakmak lazım.

Kızlar idrar testi negatif çıkınca kanda da negatif çıkması muhtemel mi yanıltıcı olabilir mi ?9. Gün baktım evde cumartesi kan testi vereceğim
9.günde iseniz şimdi bile verebilirsiniz kanda çıkıyor 7 den sonra fikir veriyor şimdi verin 2 gün sonra tekrar verin artışa bakarsınız.

9.günde iseniz şimdi bile verebilirsiniz kanda çıkıyor 7 den sonra fikir veriyor şimdi verin 2 gün sonra tekrar verin artışa bakarsınız.
İşte evde yapınca negatif çıkınca kahroldum mahvoldum kanda da negatif çıkacak diye bekliyorum cumartesi randevu aldık ne olur dua edin. Kahve leke görünce umutlanmıştım

İşte evde yapınca negatif çıkınca kahroldum mahvoldum kanda da negatif çıkacak diye bekliyorum cumartesi randevu aldık ne olur dua edin. Kahve leke görünce umutlanmıştım
Evde çıkmıyor hiç ümitsizliğe kapılmayın yerleşme lekesidir korkmayın.

Selamlar, bugün transferin 4. Günü ateşim 37,4 lere çıktı. Aynısını yaşayan var mı? Olumsuz etki yapar mı tedirginim

Canım testi sabah idrarıyla mı yapmak lazım inşallah öyledir inşallah Rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin çok çabalıyoruz
Testin üzerinde günün her saati yapılabilir yazıyo ama testi dikkate almayın derim hiç pozitif göremedim

Testin üzerinde günün her saati yapılabilir yazıyo ama testi dikkate almayın derim hiç pozitif göremedim
İdrar testinde pozitif görmeyip kanda gördünüz mü insalalh benim de öyle olur tek umudum o su an ilk tüp bebekte lekelenmem olmamıştı bunda olunca umutlanmıstım ama adet belirtisi de olabilir progesteron kullandığım için erken beklemiyordum ama

İdrar testinde pozitif görmeyip kanda gördünüz mü insalalh benim de öyle olur tek umudum o su an ilk tüp bebekte lekelenmem olmamıştı bunda olunca umutlanmıstım ama adet belirtisi de olabilir progesteron kullandığım için erken beklemiyordum
Ben de bu transferimde lekelenme oldu ve pozitif cikti

İdrar testinde pozitif görmeyip kanda gördünüz mü insalalh benim de öyle olur tek umudum o su an ilk tüp bebekte lekelenmem olmamıştı bunda olunca umutlanmıstım ama adet belirtisi de olabilir progesteron kullandığım için erken beklemiyordum ama
Aynen idrarda 3 kez denedim çıkmadı ama beta hcg dün 103 dü

X