- Konu Sahibi meryyyynur24
Fakat bu sabah idrar testinde denediğimde negatif çıktı bu bir sıkıntı mı sizceHayırlı olsun tabi ki pozitif çok güzel Allah isteyen herkese nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fakat bu sabah idrar testinde denediğimde negatif çıktı bu bir sıkıntı mı sizceHayırlı olsun tabi ki pozitif çok güzel Allah isteyen herkese nasip etsin
Kan önemli bu idrar testi yanıltıcı olabilirFakat bu sabah idrar testinde denediğimde negatif çıktı bu bir sıkıntı mı sizce
Kaset testlerde çok sonradan çıkabiliyor sonuç canım . Kan en doğru olan . Değerin kaç çıkmıştı kaçıncı gününde verdin testFakat bu sabah idrar testinde denediğimde negatif çıktı bu bir sıkıntı mı sizce
8.günde verdim 57.8 10.günde verdim 103.9 çıktı yarın 12.günde tekrar vereceğim.Kaset testlerde çok sonradan çıkabiliyor sonuç canım . Kan en doğru olan . Değerin kaç çıkmıştı kaçıncı gününde verdin test
Canım kanda pozitif çıkıp idrar testinde negatif mi çıktı . Üçüncü gün embriyo 9. Gün evde test yaptım negatif çıktı öyle kötü oldum ki kesin sonuç mudurFakat bu sabah idrar testinde denediğimde negatif çıktı bu bir sıkıntı mı sizce
Kanda beta kaç çıktı sizin? Benim 10.günde 103 çıktı beta bugün evde merakımdan baktım 11.gün olduğu halde idrarda negatif çıktı beta gayet yüksek olmasına rağmen idrarda çıkmayabiliyor o yüzden kana bakmak lazım.Canım kanda pozitif çıkıp idrar testinde negatif mi çıktı . Üçüncü gün embriyo 9. Gün evde test yaptım negatif çıktı öyle kötü oldum ki kesin sonuç mudur
9.günde iseniz şimdi bile verebilirsiniz kanda çıkıyor 7 den sonra fikir veriyor şimdi verin 2 gün sonra tekrar verin artışa bakarsınız.Kızlar idrar testi negatif çıkınca kanda da negatif çıkması muhtemel mi yanıltıcı olabilir mi ?9. Gün baktım evde cumartesi kan testi vereceğim
İşte evde yapınca negatif çıkınca kahroldum mahvoldum kanda da negatif çıkacak diye bekliyorum cumartesi randevu aldık ne olur dua edin. Kahve leke görünce umutlanmıştım9.günde iseniz şimdi bile verebilirsiniz kanda çıkıyor 7 den sonra fikir veriyor şimdi verin 2 gün sonra tekrar verin artışa bakarsınız.
Evde çıkmıyor hiç ümitsizliğe kapılmayın yerleşme lekesidir korkmayın.İşte evde yapınca negatif çıkınca kahroldum mahvoldum kanda da negatif çıkacak diye bekliyorum cumartesi randevu aldık ne olur dua edin. Kahve leke görünce umutlanmıştım
Canım testi sabah idrarıyla mı yapmak lazım inşallah öyledir inşallah Rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin çok çabalıyoruzEvde çıkmıyor hiç ümitsizliğe kapılmayın yerleşme lekesidir korkmayın.
Testin üzerinde günün her saati yapılabilir yazıyo ama testi dikkate almayın derim hiç pozitif göremedimCanım testi sabah idrarıyla mı yapmak lazım inşallah öyledir inşallah Rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin çok çabalıyoruz
İdrar testinde pozitif görmeyip kanda gördünüz mü insalalh benim de öyle olur tek umudum o su an ilk tüp bebekte lekelenmem olmamıştı bunda olunca umutlanmıstım ama adet belirtisi de olabilir progesteron kullandığım için erken beklemiyordum amaTestin üzerinde günün her saati yapılabilir yazıyo ama testi dikkate almayın derim hiç pozitif göremedim
İdrar testinde pozitif görmeyip kanda gördünüz mü insalalh benim de öyle olur tek umudum o su an ilk tüp bebekte lekelenmem olmamıştı bunda olunca umutlanmıstım ama adet belirtisi de olabilir progesteron kullandığım için erken beklemiyordum
Ben de bu transferimde lekelenme oldu ve pozitif cikti
Aynen idrarda 3 kez denedim çıkmadı ama beta hcg dün 103 düİdrar testinde pozitif görmeyip kanda gördünüz mü insalalh benim de öyle olur tek umudum o su an ilk tüp bebekte lekelenmem olmamıştı bunda olunca umutlanmıstım ama adet belirtisi de olabilir progesteron kullandığım için erken beklemiyordum ama
Hamilesiniz çok güzel darısı başıma hayırlı olsun inşallah tamamına ersinAynen idrarda 3 kez denedim çıkmadı ama beta hcg dün 103 dü