- Konu Sahibi meryyyynur24
Merhaba, bugün transfer oldum bende; ilk tecrübem olduğu için herşeyden tedirgin oluyorum eğilince bile sizler neler yapıyorsunuz süreciniz nasıl ilerliyor ️
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha oraya gelemedim:) once katlayarak gidiyo mu durumu var ya... bi de zaten sanırım kese 1000 den once gozukmuyo..Canım kese ne zaman göreceksin doktor bir şey dedi mi
5. Günde silik görenler oluyormuşya o yüzden dedim ama korkuyorum ben de negatif olursa diyeÇok kararsızım negatifi göreceğim diye de cesaret edemiyorum benim yarın 8. Gun 6 erken değil mi canım
Evet bir tanıdığın 1700 görünmüş ama doktor 15 gun sonra gel bebek görünmesi için demiş inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canımDaha oraya gelemedim:) once katlayarak gidiyo mu durumu var ya... bi de zaten sanırım kese 1000 den once gozukmuyo..
Kızlar transfer sonrası ecoprin hap verdi mi doktor size ?Hadi gelin sohbet edelim günler geçmiyor gibi hissediyorum iyice daraldım
Yok bana sadece progesteron fitil ve estrodem ilaç verdi.Bir de folik asit zaten devamKızlar transfer sonrası ecoprin hap verdi mi doktor size ?
Benim 2. Tüp bebek ondan mı verdi acabaYok bana sadece progesteron fitil ve estrodem ilaç verdi.Bir de folik asit zaten devam
Merhaba canım endişeli ve heyacnlı sende nasıl durumla rMerhaba, bugün transfer oldum bende; ilk tecrübem olduğu için herşeyden tedirgin oluyorum eğilince bile sizler neler yapıyorsunuz süreciniz nasıl ilerliyor ️
heyecanlı ve korkuyorum çok oturunca bile ya doktorlar da hep yatmayın diyor ama ilk tecrübem napacağımı şaşırdımMerhaba canım endişeli ve heyacnlı sende nasıl durumla r
Benim de transfer hariç 8.günüm 3.gün embriyosu.leke yok ama su gibi akıntı var bende.onun dışında da pek belirti kalmadı başta daha çoktu.Test yaptım bi şey çıkmadı..erken mi bilmiyorum.ümidimi kaybetmeye başlıyorum.Siz yaptınız mı test..Kızlar üçüncü gün embriyo 8. Gün çok küçük kahverengi akıntı gördüm çok küçük iç camasırımda devamı gelir mi adet mi çok korkuyorum sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum bunu yaşayan var mı
İlaçlardan dolayı olmaz dye biliyorum ben de belki de yerleşme kanamasıdırKızlarrr testten önce adet olma durumu olur mu erken adet görme ilkinde olmamıştı progesteron aldıgım için olmaz diye düşünüyorum lekenin devamı gelir diye çok korkuyorum çok küçük çizgi gibi
Canım idrar testi mi yaptın o yanıltır kan testi yaptır inşallah olumlu olur. Ben de evde yapsam mı dedim ama yok testi bekleyeceğimBenim de transfer hariç 8.günüm 3.gün embriyosu.leke yok ama su gibi akıntı var bende.onun dışında da pek belirti kalmadı başta daha çoktu.Test yaptım bi şey çıkmadı..erken mi bilmiyorum.ümidimi kaybetmeye başlıyorum.Siz yaptınız mı test..
4.gün başladım yapmaya vallahiDayanamadım.gün aşırı çok çok silik çıkan testler oldu.bugün yaptığımı akşamüstü yaptım bi şey çıkmadı.Sabah yapacağım bi de.Olsa çıkardı heralde .3.gün embriyosu diye bi ihtimal geç çıkar belki ama..bilemiyorum.14.gün kan verilecek dedi doktor.bekliyorum bakalımCanım idrar testi mi yaptın o yanıltır kan testi yaptır inşallah olumlu olur. Ben de evde yapsam mı dedim ama yok testi bekleyeceğim
Canım dördüncü gün de şimdi de çok erken bekle alma yapma daha evde test kafanı bulandırma inşallah güzel sınuclar alırız çok zor çok4.gün başladım yapmaya vallahiDayanamadım.gün aşırı çok çok silik çıkan testler oldu.bugün yaptığımı akşamüstü yaptım bi şey çıkmadı.Sabah yapacağım bi de.Olsa çıkardı heralde .3.gün embriyosu diye bi ihtimal geç çıkar belki ama..bilemiyorum.14.gün kan verilecek dedi doktor.bekliyorum bakalım
Beklemek çok zor..Test gününe kadar kendimi hazırlamak istiyorum aslında önden az da olsa kafamda netleşsin istiyorum idrarla..Ne bileyim ya..Hayırlısı olsun artık..Canım dördüncü gün de şimdi de çok erken bekle alma yapma daha evde test kafanı bulandırma inşallah güzel sınuclar alırız çok zor çok
Beklemek çok zor, kafanda netleşsin istiyorsun çok katılıyorum sana. Ama erkenden yapma kaset testi çünkü negatif gördüğünde etkisinden çıkamıyorsun, kendine daha erken desen bile bi şekilde moralin bozuluyor pişman oluyorsun test yaptığına. 8-10. gün arası yap bence inşallah burdaki bekleyen herkes hayırlı haberler alır.Beklemek çok zor..Test gününe kadar kendimi hazırlamak istiyorum aslında önden az da olsa kafamda netleşsin istiyorum idrarla..Ne bileyim ya..Hayırlısı olsun artık..
Hayırlı olsun tabi ki pozitif çok güzel Allah isteyen herkese nasip etsin3 kasımda transfer oldum 3.gün embriyosuydu 12.gün olan 15inde test vermem söylendi fakat duramadım 8.günde kan verdim 57.8 çıktı bugün 10.gün verdiğimde 103.9 çıktı daha 2 günüm varken bu değerler pozitif olduğunu göstermez mi