Transfer sonrası bekleyenler

Hadi ya senin taze emriyo ozman igneler dedigine gore.birde kacinci gun enriyosun konuldu sana..

Yenimi başladın progestan jele peki,bende kullaniyorum ama transferden bes gun once basladim.hergün birde iğne vuruluyorum

Jel degil kapsülü fitil gibi kullaniyorum gunde 3 kez,
estrofem 3 kez,
corasppirin 1 kez
folbiol 1 kez
ve bir kez de oxapar igme gobekten.

Burdan okuduklarımA göre baya belirti yaşayanlar var ne kadar doğru bilmiyorum benim akşam üzeri biraz sol kasıgım ağrıdı başka bişey hissetmiyorum.yada daha 3.gün belkide ondan hissetmiyorum.inşallah hepimizin bebisleri tutunur.umarım burdan birbirimize müjdeli haberleri veririz

Demekki her doktorun tedavi şekli farklı. Benimki vajinal jel diye geciyor

Jel degil kapsülü fitil gibi kullaniyorum gunde 3 kez,
estrofem 3 kez,
corasppirin 1 kez
folbiol 1 kez
ve bir kez de oxapar igme gobekten.

Merhaba, dikkatimi cekti ne kadar cok ilac vermisler oyle.. özel bir durum mu var? Nerde tedavi oluyorsunuz?
Benim de 4 martta 2 adet dondurulmus blast transferim oldu, cok sukur bunda igne yok. Sabah aksam crinone jel, ostrojeni de bantla hallettik. O hapi hic sevememistim zaten. ha bi de bu tedavide asprini transfer gunu dahil sadece 5 gun aldim. Sonra yok.
Güzel gunler gelsin hepimiz icin dilerim..

Bende beklemedeyimm dun transfer oldum :) inşallah hepimiz pozitif sonuc alirz
kendini yorma cnm.kafani surekli baska seylerle mesgul et.normal hayatina don ama yorulma.ellerini havaya kaldirma.adet olucam diye bekleme olumlu dusun.inan adet belirtisinden baska bise hisetmiyosun.

Ilkinde kasik agrim cok oluyo ama oda yumurta toplamadan falan kaynakliydi ilaclarin etkisinden olabilirdi. Onun haricinde bunda hic belirti yok transferi 2 martta oldum belirtisiz hamile kalanda yok nerdeyse
cnm ben nerdeyse hic belirtisi yasamadim.4.gun sol kasığım battı ara ara..adet belirtisi yasadim.sivilcelerim cikti gogsum adet gibi hafif sisti..uclari koyulasmadi ve buyumedi.damarlar belli olmadi.suan gebeyim.transferden sonra 16.gunum bugun.kasigimda baskı var batmalar sıklaştı.gogus ucum aciyor.suan belirtiler bunlar..rabbim insallah sanada yasatar bu duyguyu..

Canim yinede bayabbelirti yasamaissin aslinda bende hic transfer olmamis gibi his var icimde. Allahim saglikla bebegini kucagina almani nasip etsin insallah

Arkadaşlar bende 25 Şubat da transfer oldu bugün ağrılarım başladı tahlil yapmaya korkuyorum salı günü gidecem doktora merak ediyorum ağrılarım normalmı
inşallah tahliliniz pozitif çıkar. ağrıyı dert etmeyin benim bile daha yeni geçti

merhaba arkadaşlar,elimde
23 tane paketinde crinone jel,
10 taneye yakın clexane 4000 kan sulandırıcı iğne,
2 kutu(10 tüp) progynex iğne var
ücretsiz olarak bir arkadaşıma yollayacağım ilaçlar pahalı olduğu için güvencesi olmayan ve gerçekten ihtiyacı olan bir arkadaşım bana özel mesaj atsın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…