- 5 Mart 2016
- 47
- 4
- 1
- 36
Hadi ya senin taze emriyo ozman igneler dedigine gore.birde kacinci gun enriyosun konuldu sana..Öyle düşünme ama pozitif olmamız gerekiyor son güne kadar mucizeler bizi bekler.her vücut farklı çünkü. Bende 4 martta oldum transferi.sadece iğnelerin ağrısı tüm vücudumu sarmış durumda resmen ayaklarımı suruyerek yürüyorum
Yenimi başladın progestan jele peki,bende kullaniyorum ama transferden bes gun once basladim.hergün birde iğne vuruluyorum
Dondurulmuş blastokist embriyoHadi ya senin taze emriyo ozman igneler dedigine gore.birde kacinci gun enriyosun konuldu sana..
Turunmuslardir insallah canim ya rabbim nasip eder insallah ama benimki zor hic hic hic belirti yok sende varmiDondurulmuş blastokist embriyo
Jel degil kapsülü fitil gibi kullaniyorum gunde 3 kez,
estrofem 3 kez,
corasppirin 1 kez
folbiol 1 kez
ve bir kez de oxapar igme gobekten.
Jel degil kapsülü fitil gibi kullaniyorum gunde 3 kez,
estrofem 3 kez,
corasppirin 1 kez
folbiol 1 kez
ve bir kez de oxapar igme gobekten.
Sen neler hissediyorsun bende yoğun kasık bel ağrısı varİdrar da bakma erken daha
kendini yorma cnm.kafani surekli baska seylerle mesgul et.normal hayatina don ama yorulma.ellerini havaya kaldirma.adet olucam diye bekleme olumlu dusun.inan adet belirtisinden baska bise hisetmiyosun.Bende beklemedeyimm dun transfer oldum :) inşallah hepimiz pozitif sonuc alirz
cnm ben nerdeyse hic belirtisi yasamadim.4.gun sol kasığım battı ara ara..adet belirtisi yasadim.sivilcelerim cikti gogsum adet gibi hafif sisti..uclari koyulasmadi ve buyumedi.damarlar belli olmadi.suan gebeyim.transferden sonra 16.gunum bugun.kasigimda baskı var batmalar sıklaştı.gogus ucum aciyor.suan belirtiler bunlar..rabbim insallah sanada yasatar bu duyguyu..Ilkinde kasik agrim cok oluyo ama oda yumurta toplamadan falan kaynakliydi ilaclarin etkisinden olabilirdi. Onun haricinde bunda hic belirti yok transferi 2 martta oldum belirtisiz hamile kalanda yok nerdeyse
Canim yinede bayabbelirti yasamaissin aslinda bende hic transfer olmamis gibi his var icimde. Allahim saglikla bebegini kucagina almani nasip etsin insallahcnm ben nerdeyse hic belirtisi yasamadim.4.gun sol kasığım battı ara ara..adet belirtisi yasadim.sivilcelerim cikti gogsum adet gibi hafif sisti..uclari koyulasmadi ve buyumedi.damarlar belli olmadi.suan gebeyim.transferden sonra 16.gunum bugun.kasigimda baskı var batmalar sıklaştı.gogus ucum aciyor.suan belirtiler bunlar..rabbim insallah sanada yasatar bu duyguyu..
Hayırlı olsun çok güzel bir haberKızlar sonucumu aldım 141 çıktı binlerce şükür olsun idrar testimin adı başını hatirlamiyorum ama early diye bir şey geçiyordu
inşallah tahliliniz pozitif çıkar. ağrıyı dert etmeyin benim bile daha yeni geçtiArkadaşlar bende 25 Şubat da transfer oldu bugün ağrılarım başladı tahlil yapmaya korkuyorum salı günü gidecem doktora merak ediyorum ağrılarım normalmı
İnşallah pozitif cıkar allah hepinizin yüzünü güldürür sağsalım kucağımıza almak nasıp eder..inşallah tahliliniz pozitif çıkar. ağrıyı dert etmeyin benim bile daha yeni geçti
Test gününüz ne zamanİnşallah pozitif cıkar allah hepinizin yüzünü güldürür sağsalım kucağımıza almak nasıp eder..
Yarın ama ben evde yaptım dün silik şekilde cıktı ama bilemiyorum cıkarsa yarın bende sizinde yaptığınız bebek resmi istiyorum nasıl yapıyonuzTest gününüz ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?