Canım test yapmadım.bekliyorum.ama ümit sizin.hic bir belirti kalmadı.sisligim bile geçti.yine mi tutmadı diye üzülüyorum.Merhaba benim de cuma günü transferi m yapıldı. Hiç bir şey hissetmiyorum aslında ama bugün belim agriyor egilince kilitleniyor sanki. Siz hiç test yapmadiniz mi daha? Bir de kac embriyo yerleştirildi. Benim test günüm 11 mart ama ben 12. Günde yapmayı dusunuyorum test. Başka topiklerde 7.günde bile çıkan olmuş.
ama doktorlar belirti aramayın diyor. belirti testten sonra başlıyormus. ayrıca hiç belirti yasamayip pozitifi gören çok var. bence 10. Gun bi test yapabilirsinCanım test yapmadım.bekliyorum.ama ümit sizin.hic bir belirti kalmadı.sisligim bile geçti.yine mi tutmadı diye üzülüyorum.
Selam arkadasim insallah hamilesindir oncelikle,,pkolu olman ilgimi cekti bazilarinda ultrason goruntusu pko gibi oluyor bazilarinda hormonlar kilo tuylenme falan da oluyor seninki nasil ?20. Şubat ta 2 tane 5. Gün embiryosu transfer yapıldı.ilk 3 gün bel ağrısı kaşık ağrısı oldu göğüsleri sisti.sonraki günler hic bir belirti yok.gogusumdeki şişlik bile geçti.umutsuzluk başladı..çok kötüyüm. Bizi bizden başka kimse anlamıyor.bu arada 38 yaşındayım.bu benim 5 . denemem.sorunum pko var.Rabbim bu son olur inşallah.bebeklerin tutunsun.mucize olsun istiyorum.Rabbim hepimizin yüzünü güldür sun. Bebislerimize kavustursun bizi....
benden bise istenmedi.transferden 13 gun sonra test yaptir dediler tmmarkadaşlar sormak istediğim bişey var transfer sonrası sizden 3. gün e2 ve progesteron testi istendimi
benden transfer sonrası e2 ve progestron testi istendi 3. günü bende yaptırdım dr. mu aradım sonucu bildirdim ilaç yeterli geliyor ekstradan ilaç vermeme gerek yok dedi ilk tüpbebek denememde istenmemişti hatta bazı ilaçlarıda hiç kullanmamıştım bu dr. farklı ilaçlar verdi.benden bise istenmedi.transferden 13 gun sonra test yaptir dediler tmm
Benden de istenmedi.sadece ilaçlarını kullanıp 12 gün sonra test dedilerbenden transfer sonrası e2 ve progestron testi istendi 3. günü bende yaptırdım dr. mu aradım sonucu bildirdim ilaç yeterli geliyor ekstradan ilaç vermeme gerek yok dedi ilk tüpbebek denememde istenmemişti hatta bazı ilaçlarıda hiç kullanmamıştım bu dr. farklı ilaçlar verdi.
ayyy pozitif fff aman allahim ne güzel :) ilaçlar yapmazmış yani b-hcg yi arttirmazmis idrarda ben öyle okumuştum. hamilesin senArkadaşlar idrar testi yapan varmi
senin dondurulmuş muydu yoksa taze miydi?ayyyyyy pozitif hamilesin çok sevindim allah kucağınada almayı nasip etsin darısı hepimizin başına.
evet taze 5. gün 2 tane ama bugün test yaptı kocaman bi negatif moral sıfır yapmicam diyorum yine dayanamıyorum.2. denemem.senin dondurulmuş muydu yoksa taze miydi?
Bugün benim 9. Günüm idrar testi yaptım ama silik çıktı.arkadaslar yanlismi sizce.ilaçlardan mi yoksa bilemedim.
Canim kacimci gunun bugun transferde?evet taze 5. gün 2 tane ama bugün test yaptı kocaman bi negatif moral sıfır yapmicam diyorum yine dayanamıyorum.2. denemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?